Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes on maailma parim jalgpallur?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Kes on maailma parim jalgpallur?\'

Kõlbab siia teemasse küll. World Soccer ajakirja valik aasta mängijaks on Ronaldinho ning aasta treeneriks Jose Mourinho. Aasta meeskonnaks valiti Euroopa meister Kreeka.
    Ülimalt Euroopa-keskne nimekiri: kõik mängijad, treenerid teenivad leiba Euroopa klubides. Olen sootuks imestunud, et mängijate esikümnes pole näiteks kohta Argentiina imeründaja Carlos Tevezel. Aga Boca juniors ning Vasco da Gama pole muidugi hindajate jaoks väärilised klubid. Meeskondade seas ei leia armu ka Lõuna-Ameerika meister Once Caldas.

Mängijad:
    1, Ronaldinho (Barcelona, Brazil) 28.6%
    2, Thierry Henry (Arsenal, France) 22.2%
    3, Andriy Shevchenko (AC Milan, Ukraine) 12.6%
    4, Deco (FC Porto/Barcelona, Portugal) 10.2%
    5, Pavel Nedved (Juventus, Czech Republic) 3.5%
    6, Wayne Rooney (Everton/Manchester United, England) 2.6%
    7, Adriano (Inter Milan, Brazil) 2.2%
    8, Frank Lampard (Chelsea, England) 2.0%
    9, Theo Zagorakis (AEK Athens/Bologna, Greece) 1.7%
    10, Milan Baros (Liverpool, Czech Republic) 1.5%

Treenerid:
    1, Jose Mourinho (FC Porto/Chelsea) 35.5%
    2, Otto Rehhagel (Greece) 26.4%
    3, Arsene Wenger (Arsenal) 10.0%
    4, Frank Rijkaard (Barcelona) 3.5%
    5, Rafael Benitez (Valencia/Liverpool) 3.3%
    6, Karel Bruckner (Czech Republic) 1.7%
    7, Didier Deschamps (Monaco) 1.3%
    8, Carlo Ancelotti (Milan) 1.1%
    9, Fabio Capello (Roma/Juventus) 0.8%
    10, David Moyes (Everton) 0.4%

Team
    1, Greece 25.1%
    2, Arsenal 24.8%
    3, FC Porto 16.0%
    4, Barcelona 4.0%
    5, AC Milan 3.1%
    6, Czech Republic 2.6%
    7, Argentina (Olympic team) 2.2%
    8, Valencia 2.0%
    9, Brazil 1.7%
    10, Monaco 1.1%

Link originaalartiklile
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Buffon/Casillas, Del Piero/Ibrahimovic

Kommentaar

Ronaldinho 620p (89 esikohta)
        Henry 552p (79 esikohta)
        Schevchenko 253p (34 esikohta)
        ...
        4. Zidane
        5. Nedved

Ohjah. Enne kui Arsenal ei võida Meistrite Liigat või Prantsusmaa ei võida mõnda suurvõistlust Henry dirigeerimisel - aasta parima auhinda Titi ei saa.

Kommentaar

Kui kedagi huvitab siis Jelle Goes valis Cristiano Ronaldo, Nedvedi ja Van Nistelrooy ning Martin Reim: Ronaldinho, Nedvedi ja Henry. Goesi valik on küll kuidagi imelik.
          sigpic

Kommentaar

Sheva nii suur kaotus kahele esimesele on küll üllatus
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Boliivia treener ja kapten arvasid, et Michael Owen peaks olema esimene ja seda nii suure eduga, et jätsid teise ja kolmanda koha üldse märkimata. Soome koondise peatreener Muurinen arvas muide samamoodi Küprose meeskonna kapteniga, et aasta parim jalgpallur on Theodoros Zagorakis. Jari Litmase valik oli aga hoopis ootamatu - Roberto Ayala. Samale järeldusele jõudis veel ka Madagaskari koondise peatreener. Islandi koondise kapten Gudjohnsen hindab kõrgelt meeskonnakaaslasi - aasta jalgpallur Frank Lampard. Korea treeneri eelistus on Raul ja Korea kaptenil Ryan Giggs. Nepaali kapteni valik - Cafu, Kahn, Raul. Aga midagi väga tobedat treenerite&kaptenite valikutest välja ei paista. Nad on vist eelmistest aastatest õppinud.

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Kui kedagi huvitab siis Jelle Goes valis Cristiano Ronaldo, Nedvedi ja Van Nistelrooy ning Martin Reim: Ronaldinho, Nedvedi ja Henry. Goesi valik on küll kuidagi imelik.
                C.Ronaldo?
                Jumala eest,mida veel.

edit1:Zidane on viimased 8 aastat olnud vähemalt top5-es.

edit2:Nedved oli ikka neljas ja Zidane viies,mitte nagu Sleep kirjutas.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking
                  Ronaldinho 620p (89 esikohta)
                  Henry 552p (79 esikohta)
                  Ohjah. Enne kui Arsenal ei võida Meistrite Liigat või Prantsusmaa ei võida mõnda suurvõistlust Henry dirigeerimisel - aasta parima auhinda Titi ei saa.
                  Kes/mis see Titmaster on? Mingi Chuck Norrise uus atribuut, millega tisse pringiks ja peput kõvaks teha? Kui nii, siis imelik jah, et telepoe aasta tooteks ei saanud.

Kui aga jalgpallist rääkida, siis Ronaldinho ja Henry vahe on suhteliselt õiglane ja mõnusalt võrdne. Tee mis tahad, kuid eelmistel aastatel oleks Henry tiitlit rohkem väärinud. Võib küllaltki rahule jääda nende tulemustega.
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin
                    Kes/mis see Titmaster on? Mingi Chuck Norrise uus atribuut, millega tisse pringiks ja peput kõvaks teha? Kui nii, siis imelik jah, et telepoe aasta tooteks ei saanud.
                    oh ma ei tea, kust mul see tuli. võibolla tõesti teleturust, kui nüüd järgi mõelda. kohe peale nobrainer2000\'t reklaamitakse seda ka. selle nb2000\'e olen ma endale juba tellinud ning kasutan aktiivselt, nagu juuresolevalt pildilt näha võite.

Kui aga jalgpallist rääkida, siis Ronaldinho ja Henry vahe on suhteliselt õiglane ja mõnusalt võrdne. Tee mis tahad, kuid eelmistel aastatel oleks Henry tiitlit rohkem väärinud. Võib küllaltki rahule jääda nende tulemustega.
                    nii ta on jah. eelmisel oleks väärinud rohkem.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking
                      Algselt postitas Martin
                      oh ma ei tea, kust mul see tuli. võibolla tõesti teleturust, kui nüüd järgi mõelda. kohe peale nobrainer2000\'t reklaamitakse seda ka. selle nb2000\'e olen ma endale juba tellinud ning kasutan aktiivselt, nagu juuresolevalt pildilt näha võite.
                      Ei saa jätta mainimata, et minu jaoks on telepoe kõige võimsamaks hetkeks, kui Chuck tuleb ja räägib: \"See on täiesti uus tehnoloogia rasvapõletamises, olen seda kasutanud juba 14 aastat.\"

Juhuuuuuuuu!
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

See on vist FIFA aasta jalgpalluri valimistel esmakordne, et auhinnatud saab mängija, kes hooajal ei klubi ega koondise tasandil midagi ei võitnud. Samas polnud sel aastal tõesti teist nii domineerivat ja stabiilselt kõrgel tasemel pallinud mängijat kui Ronaldinho ja seetõttu on ka valik minu jaoks täiesti õigustatud.
                        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

dinho oli jah seda tiitlit väärt!

Kommentaar

deco oleks võinud ikka saada..

-246

Kommentaar

Algselt postitas Tanel
                              Kui kedagi huvitab siis Jelle Goes valis Cristiano Ronaldo...
                              puhtloll ju.. selline kloun on siis meie (ajutine) treener? s.o.s

Kommentaar

äratan selle teema korra veel üles...andestust. Kuid kas on äkki olemas link, kust näeks kõikide hääletanud koondiste peatreenerite ja kaptenite valikuid?

Tänud ette kui peaks olema!

Kommentaar

Working...
                                X