Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes on maailma parim jalgpallur?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Kes on maailma parim jalgpallur?\'

Algselt postitas Hughes

Algselt postitas zidane_5

Algselt postitas Hughes

Algselt postitas Hughes

Algselt postitas Aggie

Ronaldo.
    real Ronaldo või Reali Ronaldo?
    real Ronaldo ongi Reali Ronaldo
    vaba maa, igal ühel on õigus oma \"arvamusele\"
    Reali Ronaldo(Real Ronaldo) oli siin enne ja on rohkem saavutanud...järelikult...
    \"oli\" on siin lauses kõige parem sõna, vb on veel mõne aja, aga Cristiano Ronaldo(real Ronaldo) juba on ja jääb ka veel pikaks ajaks.

muide paksu on üks väheseid mängijaid kellele ma halba soovin(näiteks pikaajalist vigastust).
    Oli on muidugi õige sõna, ma ei saa ju kirjutada \"Reali Ronaldo on siin enne\"
    Ja real Ronaldo saab tänavu veel kahe karika võrra rikkamaks, Real võidab ju Cl-i ja La Liga ära...Tahaks väga nähe Reali ja ManU finaali, aga ManU ei saa ju alagurpistki edasi.

Kommentaar

Ma tõesti ei usu oma silmi!!!
      Hughes, sa oled ikka eriti väärastunud mõttemaailmaga asi. Üks asi on mingit tattnokka kahekordsest maailmameistrist etemaks pidada, kuid soovida talle veel vigastust ka... No osta omale mõistus!

Kommentaar

Algselt postitas Hughes

Algselt postitas Hughes

Algselt postitas Hughes

Algselt postitas Aggie

Ronaldo.
        real Ronaldo või Reali Ronaldo?
        real Ronaldo ongi Reali Ronaldo
        vaba maa, igal ühel on õigus oma \"arvamusele\"
        Reali Ronaldo(Real Ronaldo) oli siin enne ja on rohkem saavutanud...järelikult...
        \"oli\" on siin lauses kõige parem sõna, vb on veel mõne aja, aga Cristiano Ronaldo(real Ronaldo) juba on ja jääb ka veel pikaks ajaks.

muide paksu on üks väheseid mängijaid kellele ma halba soovin(näiteks pikaajalist vigastust).
        Oli on muidugi õige sõna, ma ei saa ju kirjutada \"Reali Ronaldo on siin enne\"
        Ja real Ronaldo saab tänavu veel kahe karika võrra rikkamaks, Real võidab ju Cl-i ja La Liga ära...Tahaks väga nähe Reali ja ManU finaali, aga ManU ei saa ju alagurpistki edasi.
        1.loe uuesti läbi ja küll ka sina aru saad!\"parem\" ja \"õige\", on nagu väike vahe
        2.only in your dreams:P (Barca paneb igatahes La Liga kinni, meistrite liigas kukub Real perse nagu peab)
        ½121½

Kommentaar

Algselt postitas Hughes
          meistrite liigas kukub Real perse nagu peab)
          Et sulle kreissaag persse kukuks, tõsimeeli!

Kommentaar

Algselt postitas Robinho

Hughes, sa oled ikka eriti väärastunud mõttemaailmaga asi. Üks asi on mingit tattnokka kahekordsest maailmameistrist etemaks pidada, kuid soovida talle veel vigastust ka... No osta omale mõistus!
            loomulikult on C Ronaldo parem, ega minevikus tulnud tiitlid ei tee paksust veel hetkel paremat mängijat.

ja mis puutub Ronaldu vigastusse, siis ega kõik ei ole nii \"head\" nagu sina.

peace! end of story for me
            ½121½

Kommentaar

avaldaks ikka rahulikult arvamust mullegi ei meeldi osad mängiad aga vigastust soovida on ikka vga kass
              ja minu arvamus on loogish BALLACK

Kommentaar

Algselt postitas Hughes

Algselt postitas Robinho

loomulikult on C Ronaldo parem, ega minevikus tulnud tiitlid ei tee paksust veel hetkel paremat mängijat.

ja mis puutub Ronaldu vigastusse, siis ega kõik ei ole nii \"head\" nagu sina.

peace! end of story for me
                Kuidas saab üks inimene nii loll olla ja soovida mingile mängijale pikka vigastust Selleks oled ainult sina suuteline. Ma saan aru, et ta oleks midagi halba teinud...aga...tegi jah, tema lõi ju kaks hooaega tagasi ManU meistrite liigast välja...nüüd ma siis lõpuks taipasin, miks ta sulle ei meeldi

Kommentaar

Hetkel Adriano Rõhutan sõna hetkel, kuigi loodan, et see hetk jääbki kestma.
                  sigpic

Kommentaar

Shevchenko on maailma parim Aga miks hääldatakse brasiilia Ronaldo nimi Ronaldu ja portugali Ronaldo jääb ikka Ronaldoks kahtlane värk keel on ju sama mõlemas riigis
                    The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                    If you're good at something, never do it for free - See above.
                    I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Maailma parim mängja on DECO

Kommentaar

Algselt postitas footballcrazy

Maailma parim mängja on DECO
                        otsi veel teemasid kuhu saaksid deco nime kirjutada
                        Where were you in '62?

Kommentaar

OK, aga mina vähemalt seisa tema eest!!!! ja teavitan temast maailmale!!

Kommentaar

Zidane ikka...või cristiano Ronaldo !!!
                            LiverpoolFC

Kommentaar

niisiis normaalne.
                              ma just avasin sama teema
                              oh seda laiskust küll
                              tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Kas me maailma jõhkramat jalgpallurit ka kunagi valime ?

Kommentaar

Working...
                                X