Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    Tuleb küll topelt postitus aga nii mõnigi ETV kommentaator võiks õppust võtta!http://www.youtube.com/watch?v=rvBYX...layer_embedded
    Kusjuures ega Tiisler palju alla ei jäänud.

Kommentaar

Kaljuveeri aeg sai juba aastaid tagasi ümber. Welcome new boys.

Kalev Kruusi oleks kunagi lahe kogeda koondise mängu(e) kommenteerimas, aga noh seda ei juhtu..

Kommentaar

Kalkun vist vaatab Kruusi ülekandeid, mingid sarnased alged on juba lisandunud teksti aga jah originaalini on veel pikka maa minna.
        Felix: Oh, bollocks!
        Elmo: Dog's bollocks?
        Felix: No, just plain fucking bollocks!
        Elmo: No dog involved?

Kommentaar

Zelinski häiris veits kui karjus "GOOOOOAAAAL"
          liiga võlts minu arust..

Kommentaar

Kui sa oleks soovinud rahulikumat siis vikerraadio pakkus vapustavalt hea unejutu õhtu. Terve õhtu monotoonsel toonil: "..ja ongi käes see hetk kui eesti peab palli lahti mängima keskelt..värava on löönud.."

Kommentaar

Algselt postitas Herr Vaata postitust
              liiga võlts minu arust..
              Algselt postitas Maekas
              Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Tähelaevas on praegu Mart -poiss ilusaid aegu meenutamas. Tõeline legend meie jalgpalli au ,uhkus ja südametunnistus ,kui nii võib öelda. Loodan ,et kunagi hakkab Poom kogu meie jalgpalli juhtima.
                FCF Forever

Kommentaar

Ärge Ojangut palun küll enam ülekannet kommenteerima laske, Zelinski natuke leevendab, aga see algus on tõesti jube. Jalgpallist ta miskit aru ei saa, õnneks mõnd eestlast siiski tunneb, aga loodame, et saab alguskrambist üle ja edaspidi tuleb paremini.

Kommentaar

"Teadmised baski nimede hääldamisest mul puuduvad, loodetavasti filoloogid annavad mulle andeks." Zelinski @ ETV2. Huvitav, kas Zelinski kommenteerimise eest rahhi ei saa, et nii tuimalt jätab kodutöö tegemata?

Kommentaar

Algselt postitas Herr Vaata postitust
                      liiga võlts minu arust..
                      Minu meelest on ka Zelinski kohati päris võlts, just nimelt emotsioonide poolelt.
                      On meeles mitu korda, kui Eesti on värava löönud ja ta siis hõiskab seal "Väraaaaaaav" tuimalt. Ei ole üldse selline südamest tulnud emotsioon nagu Järvelal, Kruusil ja Tiisleril on näiteks. Tundub nagu ta "kopeeriks" hoopiski neid välismaa hullusid (heas mõttes) kommentaatoreid.

Kommentaar

Kurat, laske Järvela, dannar ja Epic pukki ma ütlen.
                        You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Algselt postitas P!NK Vaata postitust
                          Kurat, laske Järvela, dannar ja Epic pukki ma ütlen.
                          Mina küll nende kommentaatorite suhtes nii kriitiline poleks. Ojangul on ilmselt vähem praktikat, kui sinu mainitud kolmikul, seega anna aega atra seada jms. Ma ise nägin eile kolmandikku mängust ja midagi koledat ei märganud. V.a. need nimed, aga ma olen ise Balti liigat kommenteerinud ja seal on need krdi lätlased samasugused!

P.S. Kas kumbki neist eetris naist otsis?

Kommentaar

hea pirn oli ka kui tuli prosa väljakule ja mehed ei suutnud meenutada millal viimati väljaspoolt levadiat või florat eesti liigast mängija koondist esindas... no mu mälujärgi esindas samal ajal ja alates esimesest poolajast ALO tv ju nõmme kaljust

Kommentaar

No kohe üldse ei meeldi enam ETV kommentaatorid. Võiks ikka natuke rohkem eeltööd teha. Mängijate nimed selgeks õppida ja kirja panna, mis number kellegil on. Praegu jääb mulje et tulid kodust õhtusöögilt ja avastasid, ohoo, mäng on. Üritaks mingit ägedat stiili ajada kuidas Itaalia mängib nagu barca jne. Ma eeldan, et nad saavad ikka palka ka selle eest?

Kommentaar

No Kaljuveer oli ikka nii sitt nagu alati!Nimesi hääldada ei oska ja ajab mingit faktide rida iga mäng
                                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X