Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas Herr Vaata postitustZelinski häiris veits kui karjus "GOOOOOAAAAL"
liiga võlts minu arust..Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas Herr Vaata postitustZelinski häiris veits kui karjus "GOOOOOAAAAL"
liiga võlts minu arust..
On meeles mitu korda, kui Eesti on värava löönud ja ta siis hõiskab seal "Väraaaaaaav" tuimalt. Ei ole üldse selline südamest tulnud emotsioon nagu Järvelal, Kruusil ja Tiisleril on näiteks. Tundub nagu ta "kopeeriks" hoopiski neid välismaa hullusid (heas mõttes) kommentaatoreid.
Kommentaar
-
Algselt postitas P!NK Vaata postitustKurat, laske Järvela, dannar ja Epic pukki ma ütlen.
P.S. Kas kumbki neist eetris naist otsis?
Kommentaar
-
No kohe üldse ei meeldi enam ETV kommentaatorid. Võiks ikka natuke rohkem eeltööd teha. Mängijate nimed selgeks õppida ja kirja panna, mis number kellegil on. Praegu jääb mulje et tulid kodust õhtusöögilt ja avastasid, ohoo, mäng on. Üritaks mingit ägedat stiili ajada kuidas Itaalia mängib nagu barca jne. Ma eeldan, et nad saavad ikka palka ka selle eest?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar