320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

l
    Tiisler üllatas jälle . Mees on tõsiselt jalkausku pööranud. Ei tea ,kuidas korviringkondades sellele ka vaadatakse ?
    Oh lihtsameelsust. Tiisler on alati jalkausku olnud nagu ka kossuusku, suusausku ja laiemalt spordiusku. Ja saates oleks ta kindlasti veel rohkem oma nn jalkausku tõestanud, kui Kilgi ja Noole kisa selleks võimalust oleks andnud.
    Ja kui keegi korviringkonadest selle üle pahasti vaatas, siis noh, omad Schweded ja kunnid on igal alal.

Kommentaar

jep kossu alal kutsutakse sellist schweded (p) ahviks. aga ausalt jäi selle saata mõtte ja suunitlus kangesti arusaamatuks. mis teemat nagu üldse arendada taheti? aga kui niisama võtta, siis raag oli ausaltöeldes kõige selgema silmavaatega seal. tiisler samuti täitsa normaalne mees ( eks see ole ammu selge), aga krt no nool ja kilk.... johhaidiii. stuudios vilises tuul.

Kommentaar

Rannamäele käis ka Kilki juba korralikult närvidele kuna see ei lasknud üldse teistel rääkida.oma sumost ja sõudmisest
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
          Tiisler üllatas jälle . Mees on tõsiselt jalkausku pööranud. Ei tea ,kuidas korviringkondades sellele ka vaadatakse ?
          Aga Kilk kiilus väheke kinni oma sumoga .Ega keegi ei kahtlegi selles ,et Höövelson on seal populaarseim eestlane jne. aga seda siiski ainult japside juures .. Kui me Sloveenias mängisime siis oli seal samal ajal sõudmise MM aga kuulda ja näha polnud sellest mujal ,kui vaid kohapeal Bledi järve ääres. No ja publikuhuvist ma ei hakkagi parem rääkima.
          Mis on eesti rahv(a)ussport ? Praegu veel mõlemal juhul kindlasti mitte jalgpall . Las olla suusatamine , jooks või kepikõnd aga peamine on ikkagi see ,et pallialadest ja üldse rahva käivitajana , ühendajana on jalgpall tegemas seda ,mida siiani pole ükski teine ala suutnud.Ja nii se ka jääb nagu ütles Tiisler.
          Miks peaks kossuringkondades sellele imelikult vaadatama?Mis kuradi asi peaks keelama olla samal ajal paadunud jalgpalli kui ka korvpalli poolehoidja`?
          Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Ilusti teema jälle käima tõmmatud ja kõik mõtteavaldused on teretulnud. Vastan mõnedele oponentidele . Rauulole näiteks seda ,et koss ja vutt ei pea tõesti sõdima aga omavaheline konkurents on paratamatu seda enam ,et pregusel ajal saab korvpall riigilt peaaegu poole rohkem toetust ja niikaua ,kui selline ebavõrdne olukord kestab edasi peame meie jalkafännid oma trummi tugevamini taguma ,et oleks kaugele kosta. Nõuame võrdseid toetusi .
            Tiisleri suurest jalkalembusest pole mina enne midagi kuulnud. Mõni mees kellel ilmselt endal pole ühtegi lemmikala on Tiisleri ,kui kõigi spordialade kummardaja omale välja mõtelnud.
            Krissucoolile tahaks öelda ,et paadunud jalkafänn ei saa olla korvpalli ega ka ühegi muu ala pooldaja. Ta võib neid alasid vaadata ,kommenteerida ja isegi kaasa elada aga,kui midagi pooldada siis paadunud fänn pooldab ühte ja ainukest jäägitult . Siis sa pole enam paadunud fänn ,kui sa suu ammuli käid igal võistlusel .Siis sa oledki lihtsalt spordinautleja ja keegi ei keela see olla.
            Metssiga ei saanud saate mõttest aru. Aga see oligi lihtsalt vestlussaade,kus olid mõned teemad ees ja selle ümber läks aruteluks. Ja teemad olid sport , jalgpall näiteks ja selle mõju ühiskonnale , finantseerimine jne laiemas plaanis. Mis seal siis nii arusaamatut oli . Vähemalt mõnest stuudios istunud mehest sai selgema pildi . Noolelt tuli kohati ka õigeid noote.
            Tänases hommiku TV-s oli Kuse Lembul mingi raamat ilmunud sest tal täitus i 30 aastat eetrit . Vaino küsis selgelt ,et kas süda põksub kah nagu meil kõigil enne suuri mänge ja nagu ma arvasingi siis Lembu , vana telenägu hakkas mingit tööjuttu ajama ,et oh ma ei saaks üldse seda tööd teha jne. Oleks Otepää etapist küsitud siis hüppaks vedrujänes siiani laua peal ringi. Lõpuks ütles ise kah kogematta välja ,mis on tema lemmikalad . Ja nii see peabki olema ,et ühel kommentaatoril on omad ja teisel teised lemmikalad mida nad suudavad ja tahavd kommenteerida ega vägisi ei saa nagu meil ETV- siiani on üsna tihti olnud.
            See oli vastus Meesmuistele .
            FCF Forever

Kommentaar

Tont Kaljuveer on rääkinud!http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/...55384&l=fplead
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Kas ma olen ainuke kellel pole võimalik eilset mängu spordiportaalis järgi vaadata? Intervjuud hakkavad mängima, kuid mõlemad poolajad jäävadki loadima.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                  See oli vastus Meesmuistele .
                  Kunn, ei andnud rahu ve?

Ma arvan, et olen piisavalt temaga koos töötanud, et teada kuidas lood on

Kommentaar

ETV spordiuudistes ka väike intervjuu Permi peatreeneriga.
                    Kes kurat neid võõrkeelseid lugusid seal tõlgib? Säärits või Kalkun? Laske järgmine kord Kuuse Lempsil tõlkida, ta vanakooli mehena tönkab kindlasti paremini.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                      ETV spordiuudistes ka väike intervjuu Permi peatreeneriga.
                      Kes kurat neid võõrkeelseid lugusid seal tõlgib? Säärits või Kalkun? Laske järgmine kord Kuuse Lempsil tõlkida, ta vanakooli mehena tönkab kindlasti paremini.
                      Millest sa kääbik aru ei saanud...väga hea tõlge oli...mustamäe vana rääkis hääd vene keelt ka muidu...

Kommentaar

Algselt postitas marconius Vaata postitust
                        Millest sa kääbik aru ei saanud...väga hea tõlge oli...mustamäe vana rääkis hääd vene keelt ka muidu...

Oi, beetaisane ka taas välja ilmunud .
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Tiisler ja Kuuse väitlevad Eesti vuti- ja võrgukoondiste saavutuste üle:

Kommentaar

Mürav Kosila: Hanna-Maria Seppälä seni edukaim ala on olnud 100 kompleksi
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                              Mürav Kosila: Hanna-Maria Seppälä seni edukaim ala on olnud 100 kompleksi
                              Tõsijutt ju.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Tõsijutt oli ka legendaarne "suusastaadion on tehtud selliselt, et kõik naised käivad siit meie alt tiiru läbi", mis ei takistanud seda lauset aga kahemõtteliselt võtta
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X