Korraks või mitte, võiks püsivalt olla sest vahepeal ei märka, kui palju anti.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas Jack19 Vaata postitustKirjutan nüüd kõvasti hala:
Kalkun on ikka kohutav kommentaator - möliseb täiesti ebahuvitavalt ebaolulist juttu, eksib tihti faktide ja mängijatega, iseloomult mõttetu, professionaalselt sitt kommentaator.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustJack, ma ei tea mis sind halama ajas ja ei tea aga kui oled noorem mees või ei mäleta, siis lihtsalt lohutuseks - sa ei kujuta, ette kui jubedad olid praegusega võrreldes need ee-emmide ja emm-emmide ülekanded 90-tel, kadunud Uba-Räägu ajastul...
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustJack, ma ei tea mis sind halama ajas ja ei tea aga kui oled noorem mees või ei mäleta, siis lihtsalt lohutuseks - sa ei kujuta, ette kui jubedad olid praegusega võrreldes need ee-emmide ja emm-emmide ülekanded 90-tel, kadunud Uba-Räägu ajastul...Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustMeenutage mulle, kes oli see legendaarne Nõukogude Liidu telekommentaator, kes sai bänni peale NL jalkakoondise mängu peale järgnevat kommentaari:
"Idjot, idjot, idjot, zabivaet. GOL!!! Hui! Štanga!"
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJah, Ubal-Räägul oli ka mängu ajal 10 netikülge trükimasinas ja telexis ees, kuskohast nad muudkui fakte ja taustu leidsid.
Ei taha mingil juhul legende halvustada, lihtsalt vuti kommenteerimise traditsioon oli siis nõrk ja tase olematu. Need paljuräägitud Viikmäe vanaemad ja muud kurioosumid lähevad ju ka samasse patta.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustMeenutage mulle, kes oli see legendaarne Nõukogude Liidu telekommentaator, kes sai bänni peale NL jalkakoondise mängu peale järgnevat kommentaari:
"Idjot, idjot, idjot, zabivaet. GOL!!! Hui! Štanga!"
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustEi, ma saan sellest erinevusest aru ja mõtlesin isegi, kas seda mainida või mitte. Ja ega asi pole ka ainult infos, pigem ajastus. Nende kommentaatoriks kujunemise ajal polnud ju peaaegu võimalik jalkat kommenteerida, ilmselt ei loetud heaks tooniks liialt emotsionaalne olla jne. Aga põhiasi oli ikka see, et ega nad jalkast midagi ei jaganud ja väga ei huvitanud ka. Ma pisut ikka mäletan kuidas ka Eesti koondise algusaegadel oli isegi meie koondislaste äratundmisega raskusi - selles mõttes, et ei jagatud ära kes palli sai jne. Muidugi üritati kogenud meestena seda diletantlust üsna hästi varjata - tehti iga paari lause tagant sügavamõttelisi pause, loeti tiitleid ja ja varasemate matšide tulemusi; selle asemel, et öelda "Costacurta söödab Baggiole, Baggio karistusalasse Signorile" oli toona "ja nüüd itaallased ründavad, pall on karistusalas". Jne.
Ei taha mingil juhul legende halvustada, lihtsalt vuti kommenteerimise traditsioon oli siis nõrk ja tase olematu. Need paljuräägitud Viikmäe vanaemad ja muud kurioosumid lähevad ju ka samasse patta.
Ja no ma ei ütleks, et Uba jalgpalli kommenteerides emotsioonitu oli ja kindlasti polnud ta päris võhik, absoluutse professionaalina oli tal ka jalgpalli kommenteerides alati korralik kodutöö tehtud. Tänapäeval on taustale ligipääs lapsemäng ja ma isegi ei kujuta ette, kuidas see tollal käis - tati ja tahtejõuga rohkem vist.
Mis Eesti mängijate äratundmisse puutub, siis võib ju naerda neid koondise algusaastaid, kuid kui 10 aastat hiljem Kaljuveer ei tunne oma mängijat ka suures plaanis ära, siis enam nii naljakas polnud."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
"Ja teravad momendid Seamani värava all" on siiski siiani meeles fraas.
Lihtsalt ma usun, et tänapäeval on kõvasti pädevamaid isikuid sinna ETVsse panna kui Kalkun.
Kalkun lihtsalt tõmbab igasuguse põnevuse alla, alati seltskonnas hakkame teda mõnitama, kui mängus midagi ei toimu.
Tiisler samas ei häiri üldse, tal selline stiilne vanameistri hoiak, lavakas käind, sõna oskab ka paremini seada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jack19 Vaata postitust"Ja teravad momendid Seamani värava all" on siiski siiani meeles fraas.
Lihtsalt ma usun, et tänapäeval on kõvasti pädevamaid isikuid sinna ETVsse panna kui Kalkun.
Kalkun lihtsalt tõmbab igasuguse põnevuse alla, alati seltskonnas hakkame teda mõnitama, kui mängus midagi ei toimu.
Tiisler samas ei häiri üldse, tal selline stiilne vanameistri hoiak, lavakas käind, sõna oskab ka paremini seada.
Kommentaar
-
Ise olen seni kõik mängud peale eilse Horvaatia v Iirimaa vaadanud soomlaste YLE pealt ning peab ütlema, et kõige rohkem igatsen kahe inimesega kommentaari nagu on ETVs. Olgu üheks kommentaatoriks kasvõi Kalkun, kuigi edaspidi võiks ta mingid rassipuhtuse lood endale jätta.Joga Bonito!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar