Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Korraks või mitte, võiks püsivalt olla sest vahepeal ei märka, kui palju anti.
    Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
    Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Kirjutan nüüd kõvasti hala:

Kalkun on ikka kohutav kommentaator - möliseb täiesti ebahuvitavalt ebaolulist juttu, eksib tihti faktide ja mängijatega, iseloomult mõttetu, professionaalselt sitt kommentaator.

Kommentaar

Algselt postitas Jack19 Vaata postitust
        Kirjutan nüüd kõvasti hala:

Kalkun on ikka kohutav kommentaator - möliseb täiesti ebahuvitavalt ebaolulist juttu, eksib tihti faktide ja mängijatega, iseloomult mõttetu, professionaalselt sitt kommentaator.
        pead ise ikka ETV-sse tööle minema või keda sina tahaks tema asemel näha? Osula-Säärits?
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Jack, ma ei tea mis sind halama ajas ja ei tea aga kui oled noorem mees või ei mäleta, siis lihtsalt lohutuseks - sa ei kujuta, ette kui jubedad olid praegusega võrreldes need ee-emmide ja emm-emmide ülekanded 90-tel, kadunud Uba-Räägu ajastul...

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
            Jack, ma ei tea mis sind halama ajas ja ei tea aga kui oled noorem mees või ei mäleta, siis lihtsalt lohutuseks - sa ei kujuta, ette kui jubedad olid praegusega võrreldes need ee-emmide ja emm-emmide ülekanded 90-tel, kadunud Uba-Räägu ajastul...
            Jah, Ubal-Räägul oli ka mängu ajal 10 netikülge trükimasinas ja telexis ees, kuskohast nad muudkui fakte ja taustu leidsid.

Kommentaar

Ära puutu LEGENDE!
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Meenutage mulle, kes oli see legendaarne Nõukogude Liidu telekommentaator, kes sai bänni peale NL jalkakoondise mängu peale järgnevat kommentaari:

"Idjot, idjot, idjot, zabivaet. GOL!!! Hui! Štanga!"

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                  Meenutage mulle, kes oli see legendaarne Nõukogude Liidu telekommentaator, kes sai bänni peale NL jalkakoondise mängu peale järgnevat kommentaari:

Küllap see vaid legend on, aga Ozerovi kohta nii räägiti.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                    Jah, Ubal-Räägul oli ka mängu ajal 10 netikülge trükimasinas ja telexis ees, kuskohast nad muudkui fakte ja taustu leidsid.
                    Ei, ma saan sellest erinevusest aru ja mõtlesin isegi, kas seda mainida või mitte. Ja ega asi pole ka ainult infos, pigem ajastus. Nende kommentaatoriks kujunemise ajal polnud ju peaaegu võimalik jalkat kommenteerida, ilmselt ei loetud heaks tooniks liialt emotsionaalne olla jne. Aga põhiasi oli ikka see, et ega nad jalkast midagi ei jaganud ja väga ei huvitanud ka. Ma pisut ikka mäletan kuidas ka Eesti koondise algusaegadel oli isegi meie koondislaste äratundmisega raskusi - selles mõttes, et ei jagatud ära kes palli sai jne. Muidugi üritati kogenud meestena seda diletantlust üsna hästi varjata - tehti iga paari lause tagant sügavamõttelisi pause, loeti tiitleid ja ja varasemate matšide tulemusi; selle asemel, et öelda "Costacurta söödab Baggiole, Baggio karistusalasse Signorile" oli toona "ja nüüd itaallased ründavad, pall on karistusalas". Jne.
                    Ei taha mingil juhul legende halvustada, lihtsalt vuti kommenteerimise traditsioon oli siis nõrk ja tase olematu. Need paljuräägitud Viikmäe vanaemad ja muud kurioosumid lähevad ju ka samasse patta.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust

Ma olen seda lugu kuulnud palju aga eranditult hoki-, mitte jalkakoondise kohta. Mis on ka loogiline kuna hoki oli teatavasti Leonid Iljitši lemmikmäng mistõttu just seda mängu lasti söögi alla ja peale.

Kommentaar

Ma olen ka pigem kuulnud hoki kohta, et Ozerov olla öelnud, et štanga, bljäät.

Kommentaar

Ei, ma saan sellest erinevusest aru ja mõtlesin isegi, kas seda mainida või mitte. Ja ega asi pole ka ainult infos, pigem ajastus. Nende kommentaatoriks kujunemise ajal polnud ju peaaegu võimalik jalkat kommenteerida, ilmselt ei loetud heaks tooniks liialt emotsionaalne olla jne. Aga põhiasi oli ikka see, et ega nad jalkast midagi ei jaganud ja väga ei huvitanud ka. Ma pisut ikka mäletan kuidas ka Eesti koondise algusaegadel oli isegi meie koondislaste äratundmisega raskusi - selles mõttes, et ei jagatud ära kes palli sai jne. Muidugi üritati kogenud meestena seda diletantlust üsna hästi varjata - tehti iga paari lause tagant sügavamõttelisi pause, loeti tiitleid ja ja varasemate matšide tulemusi; selle asemel, et öelda "Costacurta söödab Baggiole, Baggio karistusalasse Signorile" oli toona "ja nüüd itaallased ründavad, pall on karistusalas". Jne.
                          Ei taha mingil juhul legende halvustada, lihtsalt vuti kommenteerimise traditsioon oli siis nõrk ja tase olematu. Need paljuräägitud Viikmäe vanaemad ja muud kurioosumid lähevad ju ka samasse patta.
                          Nii ta 90-ndatel oli jah. Kui 92 EM-i kommenteerimine oli puhtalt Uba-Räägu õlul, siis 94 MM-i ajal oli vähemalt stuudios ka huvitavaid ja asiseid persoone. Kuigi nojah, samasse aega kuulub ka legendaarne Viikmäe vanaema, kes õnneks siiski päris mängu kommenteerima ei pandud, lihtsalt stuudiokülalisena vahevinjetiks.

Ja no ma ei ütleks, et Uba jalgpalli kommenteerides emotsioonitu oli ja kindlasti polnud ta päris võhik, absoluutse professionaalina oli tal ka jalgpalli kommenteerides alati korralik kodutöö tehtud. Tänapäeval on taustale ligipääs lapsemäng ja ma isegi ei kujuta ette, kuidas see tollal käis - tati ja tahtejõuga rohkem vist.

Mis Eesti mängijate äratundmisse puutub, siis võib ju naerda neid koondise algusaastaid, kuid kui 10 aastat hiljem Kaljuveer ei tunne oma mängijat ka suures plaanis ära, siis enam nii naljakas polnud.
                          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

"Ja teravad momendid Seamani värava all" on siiski siiani meeles fraas.

Lihtsalt ma usun, et tänapäeval on kõvasti pädevamaid isikuid sinna ETVsse panna kui Kalkun.

Kalkun lihtsalt tõmbab igasuguse põnevuse alla, alati seltskonnas hakkame teda mõnitama, kui mängus midagi ei toimu.

Tiisler samas ei häiri üldse, tal selline stiilne vanameistri hoiak, lavakas käind, sõna oskab ka paremini seada.

Kommentaar

Algselt postitas Jack19 Vaata postitust
                              "Ja teravad momendid Seamani värava all" on siiski siiani meeles fraas.

Lihtsalt ma usun, et tänapäeval on kõvasti pädevamaid isikuid sinna ETVsse panna kui Kalkun.

Kalkun lihtsalt tõmbab igasuguse põnevuse alla, alati seltskonnas hakkame teda mõnitama, kui mängus midagi ei toimu.

Tiisler samas ei häiri üldse, tal selline stiilne vanameistri hoiak, lavakas käind, sõna oskab ka paremini seada.
                              Tiisleri ja Kalkuni vahe on juba selles, et on aru saada, et Tiisler on eeltööd korralikult teinud aga Kalkun justkui loeks niisama arvutist mingeid asju ette mis talle sealt silma torkavad, rääkimata sellest naturaalsest flegmaatilisest olekust. Samas kõige hullem on siiski siiani Kaljuveer ise, eriti kole on see stuudio kommentaaride osa, kus on näha et Kaljuveer ise üldse matsu ei jaga vaid kordab nn. spetsialistide öeldut praktiliselt sõna-sõnalt pidevalt.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Ise olen seni kõik mängud peale eilse Horvaatia v Iirimaa vaadanud soomlaste YLE pealt ning peab ütlema, et kõige rohkem igatsen kahe inimesega kommentaari nagu on ETVs. Olgu üheks kommentaatoriks kasvõi Kalkun, kuigi edaspidi võiks ta mingid rassipuhtuse lood endale jätta.
                                Joga Bonito!!!

Kommentaar

Working...
                                X