Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma ei tahtnud hakata sellepärast eraldi teemat tegema, kuna suures osas läheb ETV Kommentaatorite teemaga kokku.. veits olen võib-olla hiljaks jäänud, selles mõttes oleks äge olnud, kui oleks saanud selle idee realiseerida enne MMi algust, aga samas on äge ka alagrupimängude ajal materjali koguda ja siis play-offidel asjaga pihta hakata.
    Nimet tuli idee mängima hakata kommentaatorite Bingot.
    Ehk siis kirjutaks miski 5x5 tabeli kujul valmis bingo ruudustiku, kuhu igaühe sisse kirjutaks siis mingi tuntud ja (üle)kasutatud jalgpallialase fraasi ehk klišee ja kui siis nt playoffidest alustada seda, siis saaks kodus teleka ees istuda ja neid fraase maha kriipsutada

Võib-olla pakub kellelegi veel huvi, siis saab mitmekesi järge pidada, päris lõbus ajaviide ma usun.
    Aga mul endal on probleeme kõikide nende fraaside meeldetuletamisega, et ehk siinsed fännid on nõus aitama ja soovitusi andma?

Endal tuleb praegu mõni üksik meelde (eile oli rohkem, aga ei olnud võimalust kirja panna ja juba meelest läinud):
    Kui ise ei löö, lüüakse sulle.
    Värav (või mingi konkreetne seis) on tõsiasi.
    Suurepärane värav. (see on natuke liiga lihtne, aga kohatäiteks sobib, kui paremaid ei leia)
    Mängivad üle.

jne.. need on loomulikult ühed lihtsamad, aga praegu ei meenu rohkem. Aga igasugu soovitused ja abi oleks teretulnud, ma arvan, et ma poleks ainus, kes sellist asja teha tahaks ning see teeks mängude jälgimise veel lõbusamaks

Kommentaar

Argentiina - Bosnia mängus ütles Tiisler igakord kui Messi palli sai "kas hakkab nüüd keerutama".
      Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

kui peale ei löö, siis väravat ei tule. pall on ümmargune. möödus nagu seisvast postist. latt raksus. kohtunikul on alati õigus. vile jäi hiljaks. parem hilja kui mitte kunagi. väravad on jalgpalli sool. mäng lõppeb siis kui... naljad.

Kommentaar

Alvar Tiisleri puhul "põrandal pikali" (ilmselt raadiost kossu kommenteerides külge jäänud) ja kollase kaardi valideerimine.

Kommentaar

muuseas võta pits kui...mängu austajatele soovitaks pits võtta iga kord kui kalkun ütleb: tegelikult või tõesti... peaks korralikult liiter-poolteist saama ära juua

Kommentaar

Kinkige Kaljuveerile lahkumiskingitusekes põhikooli geograafia tund.

Kommentaar

Mis kuramuse klaari silmavaate filosoofia see Pohlakul on. Õudne kuulata sellist jama.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Esita küsimus stuudiosse poolajaks. Äkki saad kinkekoti.

Kommentaar

Heh, Tiisler ütles asendamatu mehe asemel andestamatu mees.

Kommentaar

Pits võtta siis kui Tiisler "päris-päris" ütleb, või "oi-oi", või "mängus sees"

Kommentaar

Kalkun ja "kuidas nüüd öeldagi?".

Kommentaar

Noorem Tiisler on äge, olen valmis vedama tema fänniklubi ja ostma kokku kõik tema aktsiad.
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kas Pohlak keeldus Kivirähaga koos stuudios olemast?

Kommentaar

Kas see "viis/saatis kohvile" on Kruusi väljend? Endal ei meenu küll, et keegi seda varem oleks (enne Kruusi kommenteerimist) jalgpallis kasutanud aga sel MM-il on ka osadele ETV kommentaatoritele see lause külge jäänud.

Kommentaar

See on küll kõige väsinum ja mõttetum vaidlus kommenteetorite puhul aga mis nüüd siis nende nimede hääldamisega toimub Tiisleril? Juba pranstlastega oli lahendus Valbue-naaa ja Benze-maaa (kuigi seda olen ennegi kuulnud) kuidagi imelik kõrvale, aga täna on seda lausa korduvalt - Dembe-leee, Ori-giii ja Fella-niii. Pole kunagi selliseid lahendusi kuulnud enne eesti teleekraanil. On sel mingi põhjus miks ta nii teeb?

Eile ma näiteks seda Kristjanu Ronaldu varianti ei kuulnud, kuigi kunagi räägiti, et pidavat õige olema.

Kommentaar

Working...
                                X