320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas budu Vaata postitustLevadia - Paide mängu kaameratöö on ikka päris kehva. Selline tunne,nagu ETV ei oleks kunagi jalgpalli mänge ülekandnud.
Kommentaar
-
Ülekannete tase nüüd tõusnud küll pole, selles mõttes pettumus. Aga saab ju ainult paremaks minna
Mind huvitab otse-intervjuude juures ka see, et kuidas Kaljuveer & co siis hakkama saavad kui mängu tuleb Ida-Viru trio. Seal tuleks näiteks mängu parimaks tunnistada igal juhul mõni eesti keelt valdav mängija, muidu võib asi päris piinlikuks minna.
Kommentaar
-
Ülekande tase oli ka väike pettumus. Kaameraoperaatorite töö oli kehv - pall kadus kogu aeg kaadrist ära. Samuti see stuudiovärk. Võiks ju veidi välistegijate pealt šnitti võtta - yle, ard, zdf... näiteid on ju palju. Kaljuveer ja Lemsalu istuvad nagu mingis puukuuris koos kaameramehega. Võiks ju veidi kaugemalt võtta, mingi normaalse laua muretseda jne Samuti võiks mängijate/treenerite intervjueerimiseks olla eraldi reporter, siis ei pea seal stuudios kogu aeg kohti vahetama, suurte mikridega jändama jne. Aga eks meie spordiringhäälingu tase ongi täpselt selline nagu meie jalgpalliliiga tase. Ja raha mängib ka kindlasti rolli.
Tulevikus võiks ju olla mingi 0,5-1h kokkuvõttev saade kõikide mängude tipphetkede, korraliku analüüsi ja mõne külalisega. Ja prime-timel mitte pühapäeva hommikul 9:30. Aga seda on vist juba liiga palju loota.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustAllikmaa jobu hakkab siis Kaljuveerist vabanema,et ometigi keegi ei võitleks jalgpalli ülekannete eest! Kaljuveer ei ole tõesti teab mis asjalik kommentaator, aga jalgpalli eest on ta alati seisnud!
See täis õginud t...peast Allikmaa võiks ise Err-ist uttu tõmmata!
Kommentaar
-
Minul on igatahes hea meel, et Kaljuveer tööst priiks sai. Võimalik, et tema administratiivsed jne oskused on väga head, aga see mis välja paistab on minu arust päris kehv. Õhtused spordiuudised on juba ammu alla igasugust arvestust. Neid spordiaasta parimate valimistele eelnenud "arutelusid" oli väga piinlik vaadata. Samuti võib tema nimele kirjutada "skandaalikese", mis oli seotud aasta spordihetke valimisega. Ühtegi normaalset spordisaadet ETVs ei ole. Pühapäeva õhtused intervjuud spordifunktsionääridega on täiesti ilmetud. Ma ei tähtsustaks üle ka tema teeneid jalgpalli ees ERRis. Ma ei usu, et koondisemängud nüüd kuhugi kaovad - näidatakse ka edaspidi nii jalgpalli, korvpalli kui ka võrkpalli rahvuskoondiste mänge. Koduse liigaga tegi ka TV6 otsa lahti - ERR mingit uut kvaliteeti küll lisanud ei ole.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustKoduse liigaga tegi ka TV6 otsa lahti - ERR mingit uut kvaliteeti küll lisanud ei ole."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustMinul on igatahes hea meel, et Kaljuveer tööst priiks sai. Võimalik, et tema administratiivsed jne oskused on väga head, aga see mis välja paistab on minu arust päris kehv. Õhtused spordiuudised on juba ammu alla igasugust arvestust. Neid spordiaasta parimate valimistele eelnenud "arutelusid" oli väga piinlik vaadata. Samuti võib tema nimele kirjutada "skandaalikese", mis oli seotud aasta spordihetke valimisega. Ühtegi normaalset spordisaadet ETVs ei ole. Pühapäeva õhtused intervjuud spordifunktsionääridega on täiesti ilmetud. Ma ei tähtsustaks üle ka tema teeneid jalgpalli ees ERRis. Ma ei usu, et koondisemängud nüüd kuhugi kaovad - näidatakse ka edaspidi nii jalgpalli, korvpalli kui ka võrkpalli rahvuskoondiste mänge. Koduse liigaga tegi ka TV6 otsa lahti - ERR mingit uut kvaliteeti küll lisanud ei ole.
Muide, kuigi Allikmaa ei tundu spordist eriti midagi taipavat, siis selle alade mitmekesitamisega tuleb nõus olla. Minu arvates on ka jalgpalli ETVs selgelt liiga palju. Minge vaadake näiteks sport.err-st , mis lähiajal teles on. Kuni 26nda aprillini on seal 2 käsipalli, 1 TV 10 Olümpiastarti, 1 Suusaajakiri ja 12 jalgpalliga seotud saadet või ülekannet. Ehk teisisõnu kui koondisemängud ja MM on okei, siis Preemium Liiga näitamine ei ole seda mitte. Isegi suure spordisõbrana, on mul suhteliselt raske mõista, miks peaks ETV laupäeviti oma põhikanalil näitama Eesti liiga jalgpalli. On sel suur publikuhuvi? Vaadates staadionitel toimuvad, siis vaevalt. Ma saan aru, et EJL taob selle lõbu ilmselt suures osas kinni, kuid kui sellega kogu ERR-i sport piirdubki, on põhjust virisemiseks.Müün jalkasärke!:
http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1519109
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustSelle väitega ma küll nõus pole. Vaatasin just ükspäev Kalju - Flora mängu takkajärgi ja ülekande kvaliteet oli üllatavalt hea. Rääkimata seigast, et ERR-is ma saan üldse neid mänge tagantjärgi vaadata. TV6 ei igatse ühegi kandi pealt taga, ainus pluss oli Ott Järvela kommentaarid ja see oli ka kõik.
EDIT:
Algselt postitas Soldat Vaata postitustMina küll ei julgeks öelda, et õhtused spordiuudised täitsa allapoole arvestust on. Minu meelest on need küll enam vähem sellised, millistena ma rahvusringhäälingu spordiuudiseid ette kujutaks. Muus osas nõustun, aga täielikult.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustOma arvamust Premiumi ERR ülekannete osas väljendasin ma paar postitust eespool. Seda siis küll Levadia-Paide mängu kohta. Kuid jah, kahte viimast vooru pole telest vaadanud - ei oska kommenteerida. Peab ka vast siis järgi vaatama. Järelvaatamise osa on tõesti hea + otse saab ka vist netist vaadata, aga need kuuluvad rohkem IT valdkonda ja minu arust otseselt sporditoimetuse teene ei ole. Aga võib-olla ma eksin.
EDIT:
Üks asi, mis mind väga häirib on see et praktiliselt kunagi ei ole pallimängu tulemuste juures lisaks liigatabelit. Olen nõus, et kajastada tuleks võimalikult palju erinevaid alasid, aga kohati on porportsioonid väga paigast ära. Mõnede reporter/toimetajate meelisalad saavad selgelt liiga palju kajastust, kuigi tegemist on suhteliselt väikese sündmusega ja ükski eestlane ka ei osale. Operatiivsus on kehv. Mõni päev tagasi küll suudeti Rocki mängutulemus eetris veel ära öelda kui mäng lõppes saate ajal aga hiljuti mäletan olukorda, kus üks Schenkeri Final Fouri tulemus jäeti tuimalt ütlemata ja lubati rääkida homses saates kuigi mäng lõppes juba enne saate algust. Ja seda on varem ka tihti olnud ning see Rocki mängu tulemuse operatiivne edastamine oli pigem erand. On ka muid asju, aga pragusel kellaajal ei suuda oma mõtteid enam korralikult formuleerida...
Kaljuveeri põhiline ülesanne oli võidelda suurvõistluste eest - MM, EM, OM, suusk jne. Need spordisaated ja uudised on siiski asendustegevus suurturniiride ajaks, et inimestel oleks justkui töökoht ja midagi teha.
Eelarvenumpsikutele käis pinda, et suurturniirid nii kallid olid. Lisaks olid pahased nii mitmedki alaliidujuhid, et spordisaated ei teinud nendest sõbralikke promolugusid-saateid. Ala "suusaparadiis", "kiikingutaevas" jne.
Kuna Kaljuveer võitles väga raevukalt MM-i hiigelprojekti pärast, mida taheti eelarvest maha saada, siis sai tema krediit täis. Allikmaa on ka varasemalt andnud mõista, et sport on eratelekanalite teema, kuna tegu on puhta meelelahutusega.
Ehk ma usun, et ETV sport tahetakse viia tasandile "mõni spordiuudis ja mõni noortespordisaade". Seejärel saaksid palju enda edust rääkida teatud spordialaliitude juhid enda edusammudest. Seejuures on nad ka teatud erakondade liikmed. Sellele olla Kaljuveer vastu seisnud.
Jeti88 saab rõõmustada, et küll on (võibolla) hea spordiuudiste saade seal saatepäeva lõpus, aga sisuliselt on see ka ainus spordisaade, mis rahvusringhäälingus vaatamisväärne on. Et palju edu.
P.S. 13.46. Rääkisin nüüd ka veel paar inimesega ja tegelesin ülemõtlemisega. Lihtsaks vastuseks on teatud spordialaliitude ja poliitikute intriigid. Lasteaed-tramaivõi.
Kommentaar
-
eilne võrkpalli eestikate 3. poolfinaal selveri ja ttü vahel lõppes ca 20.50, kl 21.30 alanud spordiuudistes olid sees nii mängu otsustaivamad momendid (nt ka viienda geimi 15-13 blokipunkt) + mõlema meeskonna peatreeneri olgugi et lühikesed, ent konkreetsed ja otsekohesed mängujärgsed kommentaarid.
aga küllap siis oli ka see erand, nagu ütlesid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar