320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tahtmata kolleegidele midagi öelda, siis panin teleka ETV+ peale, kuna Aivar "krimm on vene oma ja olen sõpruse ja rahu tuvike" Pohlak tekitas mingi täieliku dissonantsi.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
      Tahtmata kolleegidele midagi öelda, siis panin teleka ETV+ peale, kuna Aivar "krimm on vene oma ja olen sõpruse ja rahu tuvike" Pohlak tekitas mingi täieliku dissonantsi.
      Pakun, et milku kanti ERRle ka seepärast, et Härra saaks isiklikult midagi kommenteerida.
      Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Vähemalt selgitab hästi olukordi.
        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Messi ülistamine pani küll täna hambaid kiristama. Hea veel, et lugupidavalt härra Lionel Messiks ei kutsutud.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
            Dannar, millal ja kus on Aivar öelnud, et Krimm on Venemaa oma? Vastupidi: ta on öelnud korduvalt, et Krimm on okupeeritud ja rääkinud sellest, et ükskord saab Ukraina selle tagasi. Palun sellistes asjades olla aus.

Kommentaar

Algselt postitas asdf Vaata postitust
              Dannar, millal ja kus on Aivar öelnud, et Krimm on Venemaa oma? Vastupidi: ta on öelnud korduvalt, et Krimm on okupeeritud ja rääkinud sellest, et ükskord saab Ukraina selle tagasi. Palun sellistes asjades olla aus.

vb teevad in-d oma järeldused selle põhjal, et UEFA käsitleb okupeeritud Krimmi eraldi territooriumina ja on Pohlaku määranud oma esinadajaks selles küsimuses
              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
                vb teevad in-d oma järeldused selle põhjal, et UEFA käsitleb okupeeritud Krimmi eraldi territooriumina ja on Pohlaku määranud oma esinadajaks selles küsimuses
                UEFA tegi töögrupi, mis töötab põhimõttel: tehakse ainult neid samme, mille Ukraina heaks kiidab. See ju ütleb ära, mis on hinnang olukorrale.

Kommentaar

Algselt postitas asdf Vaata postitust
                  Vabandust, teist poolaega vaatasin juba Pohlakuga.

Kommentaar

Mulle Pohlaku kommentaar meeldib. Meeldib ka see taktikaline analüüs nuppudega laual.
                    Midagi väga kritiseerida ei leiagi, soovitan kõigil MM nautida ja vähem kidiseda kommentaatorite töö osas.
                    "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                    These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Mulle ka kõik meeldib. Abikommentaatorid on ka ägedad olnud, eriti Jürgenson meeldis. Ainus mure on see VARi hala, et olukordade analüüsimise ajal tuleb pidevalt seda "no milleks see VAR" stiilis hala peale. Loodetavasti turniiri käigus kaob see ära.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                        Mulle ka kõik meeldib. Abikommentaatorid on ka ägedad olnud, eriti Jürgenson meeldis. Ainus mure on see VARi hala, et olukordade analüüsimise ajal tuleb pidevalt seda "no milleks see VAR" stiilis hala peale. Loodetavasti turniiri käigus kaob see ära.
                        Ei ole nõus. Peruu penalti olukorra ajal küll kiideti, et aega läks vähe jne
                        Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                        Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                          Mulle Pohlaku kommentaar meeldib. Meeldib ka see taktikaline analüüs nuppudega laual.
                          Midagi väga kritiseerida ei leiagi, soovitan kõigil MM nautida ja vähem kidiseda kommentaatorite töö osas.
                          Täielikult nõus! Vähem virinat kaaskodanikud. Kui miskit ei meeldi, siis minge appi ja tehke proovi ja siis tulge tagasi. Aga ei, oleme eestlased ja viriseme koguaeg.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                            Mulle jällegi on arusaamatu, et ei teata väravajoonetehnoloogia kasutusest ja räägitakse, et kas peab VARiga ikka üle vaatama, et kas käis pall väravas või mitte. Nüüd mõned mängud edasi, ehk on juba aru saadud.
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                              Meeldib ka see taktikaline analüüs nuppudega laual.
                              kõik muu on tore ja kommentaatorite üle kiunumisel ei näe mõtet (kui tegemist ei ole mardisalu-kannikuga), aga see puunuppudega jant (lisaks sellele on neil ka päris käredad varjud, kamooooon etv valgustusmees) it-riigis on tegelt ikka kino. ma saan aru, et igasugu 40-50tollised puutetundlikud ekraanid ja muu on kallis, aga nii palju kannataks ju ikka, et mingi lihtne lapiti-telekas+ipad kombo teha.
                              #whatyearisit
                              buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Targemad on öelnud, et kui oled rumal, siis vähemalt ürita seda varjata, et sa rumal oled. Tore, et ETV kommentaatorid (tegelt pigem see kaaskommentaator) James Rodriguezi alles eelmisel MM-il avastasid. Näitab vist ära, et tegemist on Euroopa klubijalgpalli mõttes ikka üsna jalgpalli kaugete inimestega.

Kommentaar

Working...
                                X