Pole vist ime, et Eesti jalgpalli naiskond on seal, kus nad on, kui Nastja mängueelses jutus teatas, et talle tuli suure üllatusena psühholoogid Rootsi koondise juures.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
ETV
Collapse
X
-
Eesti/Vene naised on ise väga head psühholoogid. Mul näiteks enda suhteliselt noore vanuse kohta juba närvid täitsa perses.Kommentaar
-
Hurda arvates oli Inglismaale antud penalti vaieldav? wtf?
edit: ok, siinseteski teemades on see seisukoht nähtavasti valdav. naljakas.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
-
Neymarist saaks jooksvalt MMilt korraliku dokumentaali.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kalkunit kuulates tundub, nagu ta näeks jalgpalli ainult suurturniiride aegu ja siis on hämmelduses, mis imelik mäng see on.
edit: aga et mitte ainult viriseda, siis kõigi teiste tegelastega ETVs olen ära harjunud, ja üheltki teiselt kanalilt MMi vaatamist ette ei kujutagi. jee.Kommentaar
-
-
ikka aeg-ajalt ütleb midagi,
vb on intonatsioonilt veidi Kalkuniga veidi sarnane ja pole alati aru saada, kes mida ütleb
it's cumming homeGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar