320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kui juba Säärits, siis miks mitte tema...?

Kommentaar

Kõva jalgpalliriik oleme ikka, kus ETV spordiajakirjanikud ka ei tunne tippjalgpalli suhtes mingit huvi ...
      Krt mis mõttes need tainad isegi seda ei tea, et Copa Americal ei mängita veerandfinaalides lisaaega?? Kahel õhtul järjest sama ämber ''pärast lisaaega'', tõesti mitte keegi ei vaata mänge toimetuses???

Kommentaar

Algselt postitas Goakjie Vaata postitust
        Säärits on päris hea imo (naise kohta)
        Vaheldusks ju huvitav kui mõni naiskomentaator ka on.
        Ma ei tea, Süvari jutt on kohati päris rumal, aga samas ta saab jalgpallist aru ka. Säärits nagu ei saa. Ma ühe korra vaatasin tüdrukuga NBA mängu, ta arvas, et see Raptorsi nr. 2 on ikka eriti sitt mängija(Kawhi). Sääritsa kommentaar on samas 90 minutit selliseid mõttevälgatusi täis...

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
          Kõva jalgpalliriik oleme ikka, kus ETV spordiajakirjanikud ka ei tunne tippjalgpalli suhtes mingit huvi ...
          Krt mis mõttes need tainad isegi seda ei tea, et Copa Americal ei mängita veerandfinaalides lisaaega?? Kahel õhtul järjest sama ämber ''pärast lisaaega'', tõesti mitte keegi ei vaata mänge toimetuses???
          Kusjuures ma selle isegi annaks andeks, ma ise ka ei teadnud, päriselt.

Kommentaar

Kulla Aet, hinga ka vahepeal.

Kommentaar

Oota, wtf. Ma hakkasin kuskilt 40 minutist saati vaatama. Sain teada et Aet ei kommenteeri üksi alles poolajale minnes. Wtf, kas see teine tädi käis sital vms?
              Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Keritakse korduseid Inglismaa väravast, suluseisu on isegi aegluubis eetris.

Säärik: "minu meelest suluseisu ohtu siin küll ei olnud....kas näidatakse meile kordusest ka seda...oli jah suluseis!"

E: tänud, Süvari muidugi

Kommentaar

Algselt postitas Nuglu Vaata postitust
                  Keritakse korduseid Inglismaa väravast, suluseisu on isegi aegluubis eetris.

Säärik: "minu meelest suluseisu ohtu siin küll ei olnud....kas näidatakse meile kordusest ka seda...oli jah suluseis!"
                  Aet mitte Säärits

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                    Aet mitte Säärits
                    Kas, kas ...kas Aet teab misasi suluseis on?

Tbf, ta on kommentaatorina oluliselt parem kui stuudios. (mitte et latt eriti kõrgel oleks)
                    Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Muidugi Aet väsitab end suht kiiresti ära ka umbes teiseks poolajaks.

Kommentaar

Selles foorumis vohava seksismi ja šovinismi ainetel saaks toreda teadustöö.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                          Selles foorumis vohava seksismi ja šovinismi ainetel saaks toreda teadustöö.
                          Ainult sina härra meesfemist suudad siin mingit seksismi näha õudne inimene.
                          Algselt postitas Iceman
                          Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Eks ta kohati sellisena kõlab, aga samas oli seda ka arvata, et kui lõhutakse klaaslage, siis inimesed pole sellega lihtsalt harjunud. Kui Järvela tuli, siis oli ju ka põhijaur "miks ta karjub!?", sest kui tuleb uus kommentaator ja on mingil moel stiilis erinev, siis läheb tükk aega, kuni temaga ära harjutakse. Toona oli ju samamoodi arvamus, et küll Kannik ja Mardisalu olid head. Seejärel sai järvelastumisest suures plaanis tavaline kommenteerimistüüp ja Kannik ja Mardisalu tagasi tulles polnud enam väga head.

Nüüd on siis naisisik kommenteerimas, tundub harjumatu ja kõik väiksemad-suuremad vead saavad seetõttu veel emotsiooni juurde.
                            Mingi paar turniiri veel ja ilmselt ei häiri enam kedagi väga Aet või keski muu naisisik jalgpalli kommenteerimas. Lihtsalt harjutakse ära.
                            Kuigi seda ma olen justkui kuskilt lugenud, et spordikommentaatoritena pigem mõjuvad paremini madala ja meheliku häälega naised. Näiteks Doris Burke.

Kommentaar

Ma näen viimase paari lk peale täpselt ühte kohatut postitust, kus öeldakse, et "naise kohta normaalne", mis on tõesti šovinism. Ja teine, kus mainitakse "tädi", mis on ka üleolev, kui on soov niimoodi tõlgendada. Ehkki ma pole üldse kindel, kas samas kontekstis näiteks "onu" oleks ka sobimatu, aga see selleks. Kõik ülejäänu on adekvaatne kriitika. Sest suht sama mida juba öeldi, et kui mis tahes meeskommentaator oleks teinud samas võtmes avapoolaja, oleks see teema samamoodi juttu täis.
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Noh, üldiselt oleks lihtsalt meeldiv ühte koolitatud häält kuulda, sellist USA moodi "the voice".

Kommentaar

Working...