kui juba Säärits, siis miks mitte tema...?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Kõva jalgpalliriik oleme ikka, kus ETV spordiajakirjanikud ka ei tunne tippjalgpalli suhtes mingit huvi ...
Krt mis mõttes need tainad isegi seda ei tea, et Copa Americal ei mängita veerandfinaalides lisaaega?? Kahel õhtul järjest sama ämber ''pärast lisaaega'', tõesti mitte keegi ei vaata mänge toimetuses???
Kommentaar
-
Algselt postitas Goakjie Vaata postitustSäärits on päris hea imo (naise kohta)
Vaheldusks ju huvitav kui mõni naiskomentaator ka on.
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustKõva jalgpalliriik oleme ikka, kus ETV spordiajakirjanikud ka ei tunne tippjalgpalli suhtes mingit huvi ...
Krt mis mõttes need tainad isegi seda ei tea, et Copa Americal ei mängita veerandfinaalides lisaaega?? Kahel õhtul järjest sama ämber ''pärast lisaaega'', tõesti mitte keegi ei vaata mänge toimetuses???
Kommentaar
-
Algselt postitas Nuglu Vaata postitustKeritakse korduseid Inglismaa väravast, suluseisu on isegi aegluubis eetris.
Säärik: "minu meelest suluseisu ohtu siin küll ei olnud....kas näidatakse meile kordusest ka seda...oli jah suluseis!"
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustAet mitte Säärits
Tbf, ta on kommentaatorina oluliselt parem kui stuudios. (mitte et latt eriti kõrgel oleks)Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSelles foorumis vohava seksismi ja šovinismi ainetel saaks toreda teadustöö.Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Eks ta kohati sellisena kõlab, aga samas oli seda ka arvata, et kui lõhutakse klaaslage, siis inimesed pole sellega lihtsalt harjunud. Kui Järvela tuli, siis oli ju ka põhijaur "miks ta karjub!?", sest kui tuleb uus kommentaator ja on mingil moel stiilis erinev, siis läheb tükk aega, kuni temaga ära harjutakse. Toona oli ju samamoodi arvamus, et küll Kannik ja Mardisalu olid head. Seejärel sai järvelastumisest suures plaanis tavaline kommenteerimistüüp ja Kannik ja Mardisalu tagasi tulles polnud enam väga head.
Nüüd on siis naisisik kommenteerimas, tundub harjumatu ja kõik väiksemad-suuremad vead saavad seetõttu veel emotsiooni juurde.
Mingi paar turniiri veel ja ilmselt ei häiri enam kedagi väga Aet või keski muu naisisik jalgpalli kommenteerimas. Lihtsalt harjutakse ära.
Kuigi seda ma olen justkui kuskilt lugenud, et spordikommentaatoritena pigem mõjuvad paremini madala ja meheliku häälega naised. Näiteks Doris Burke.
Kommentaar
-
Ma näen viimase paari lk peale täpselt ühte kohatut postitust, kus öeldakse, et "naise kohta normaalne", mis on tõesti šovinism. Ja teine, kus mainitakse "tädi", mis on ka üleolev, kui on soov niimoodi tõlgendada. Ehkki ma pole üldse kindel, kas samas kontekstis näiteks "onu" oleks ka sobimatu, aga see selleks. Kõik ülejäänu on adekvaatne kriitika. Sest suht sama mida juba öeldi, et kui mis tahes meeskommentaator oleks teinud samas võtmes avapoolaja, oleks see teema samamoodi juttu täis.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar