Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sain Kaljuveeri suu läbi ka siis nüüd teada, et Nasri mängib Lyonis.
    Ei tea kas müüdi tagasi ?
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
      Sain Kaljuveeri suu läbi ka siis nüüd teada, et Nasri mängib Lyonis.
      Ei tea kas müüdi tagasi ?
      üks Olympique kõik ju
      Ja ta vist ainult Marseilles ongi mänginud
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
        üks Olympique kõik ju
        Teises Lyonis (Arsenalis) peaks rohkem palka saama
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
          Teises Lyonis (Arsenalis) peaks rohkem palka saama
          tselsi on ka ju saksa klubi
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

ja tra kus ikka ajab sita niiiiiii keema...Kivisild ajab mingit suht sümpaatset juttu ja sis järsku karjatab Värdja-Marko vahele täiest kõrist: "Giorgio Chiellini!" ja edasi ei midagi...ei julge enam Jannokene oma juttu edasi vesta ja ka Kaljuveer otsib endale kuskilt uut A4 paberit, mis on otsast otsani meeste pikkusi ja riikide rahvaarve täiskirjutatud.

Kommentaar

tähelepanek: yle pealt kostub staadionimelu tunduvalt valjemalt kui etv's, mis loob elavama, meeldivama atmosfääri. kommentaatorite kõnemaneerid on ka täiesti erinevad -- soomlased on lakoonilisemad, valjemad, ilmekamad, meil on mingisugune pidev vaikne, monotoonne ja unine mõmin.

(vabandust omadussõnade tulva pärast)

Kommentaar

Aga pilt on halvem.
                slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                  Aga pilt on halvem.
                  aspect ratio?

16:9 imponeerib mulle (jalgpalli vaadates) igatahes rohkem kui 4:3.

Kommentaar

No kurat mitu korda saab see Janno Kivisild rääkida ümber grupeerimistest ja Itaalia 8 mehelisest kaitsest...noo kurat me kõik saime juba peale 10ndat korda aru...mix oli vaja seda veel 100 korda mainida
                    Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Eks ikka sellepärast, et kes ülekandega alles nüüd liitusid saaksid ka seda teada
                      Algselt postitas Maekas
                      Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                        No kurat mitu korda saab see Janno Kivisild rääkida ümber grupeerimistest ja Itaalia 8 mehelisest kaitsest...noo kurat me kõik saime juba peale 10ndat korda aru...mix oli vaja seda veel 100 korda mainida
                        Parem kuulan kuidas Kivisild kaitsest ja ümber grupeerimisest räägib, kui Kaljuveeri statistika pahna

Kommentaar

"Massimo Busacca on Šveitsi koondise... ee... šveitslasest peatreener."

Ohjah.
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Kalkuni mõte jookseb ikka masendavalt tihti kokku.
                            Situatsioon: Lähivõte kohtnikust. Kalkun: "Näidatakse ka Šveitsi koondise... ee, vabandust šveitslasest peatreenerit..."

E: Beat me to it

Kommentaar

kaljuveer tuleks siberisse saata.ta ikka nii jobu ja hea et tüübil pauk lahti ei läinud kui itaalia pennu sisse sai.võiks väheke erapooletust ka olla.paneks raisale ise vastu tatti
                              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                                kaljuveer tuleks siberisse saata.ta ikka nii jobu ja hea et tüübil pauk lahti ei läinud kui itaalia pennu sisse sai.võiks väheke erapooletust ka olla.paneks raisale ise vastu tatti
                                Kuule katsu olla.
                                Kas ma mäletan midagi valesti või on Kaljuveer olnud tavaliselt ikka Prantsusmaa poolehoidja?
                                Algselt postitas budulojus
                                kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Working...
                                X