Algselt postitas chris
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas chris Vaata postitustKas see Ibrahimovic on Kalkunil mingi isiklik sõber, et ta teda koguaeg eesnime pidi mainib?
Algselt postitas lenc Vaata postitustRootslased on ju tuntud familiaarsed suhtlejad.?
Olen ma midagi maha maganud?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustKaljuveer kurat, miks täna Dag Hartelius stuudios ei olnud?
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustvõi Alev Ström? moodustanuks Harteliusega suurepärase duo.
Oleks olnud suurepärane Kuldne trio.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas chris Vaata postitustKas see Ibrahimovic on Kalkunil mingi isiklik sõber, et ta teda koguaeg eesnime pidi mainib?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
"Hea sööt nüüd kreeklastelt, kuid ei... polnudki nii hea, sest hispaanlased lõikasid selle vahelt."
Kaljuveer on muhe. Eriti veel tema pärlid, kui ta seletab, mida lähivõttes mängijad räägivad/näitavad.
Ei näe probleemi ka selles, et kellegi kindla poole hoiab. Elab ikka mõlemale meeskonnale kaasa. Veidi naljakas on tema Henry-lembus ainult... Kalkunit ületab ta iga lausega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tembu Vaata postitustMis bändi lugu see nii popp on, et publik seda igal mängul huilgab?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tembu Vaata postitusttää-tät-tät-tät-tää-tää....
tää-tät-tät-tät-tää-tää....When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar