Rootslased on ju tuntud familiaarsed suhtlejad.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
ETV
Collapse
X
-
Mõtlesin ise sama asja. Mind häirib samuti.
Kas Kalkun on rootslaneRootslased on ju tuntud familiaarsed suhtlejad.
?
Olen ma midagi maha maganud?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
"Hea sööt nüüd kreeklastelt, kuid ei... polnudki nii hea, sest hispaanlased lõikasid selle vahelt."
Kaljuveer on muhe. Eriti veel tema pärlid, kui ta seletab, mida lähivõttes mängijad räägivad/näitavad.
Ei näe probleemi ka selles, et kellegi kindla poole hoiab. Elab ikka mõlemale meeskonnale kaasa. Veidi naljakas on tema Henry-lembus ainult... Kalkunit ületab ta iga lausega.Kommentaar
-
Peaks olema, kuid pead ei annaks.
Kommentaar
-
Ten years ago / In 1972, a crack commando unit was sent to prison by a military court for a crime they didn't commit. These men promptly escaped from a maximum security stockade to the Los Angeles underground. Today, still wanted by the government, they survive as soldiers of fortune. If you have a problem, if no one else can help, and if you can find them, maybe you can hire... The A-Team.
tää-tät-tät-tät-tää-tää....When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar