Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ma üldse imestan, et kuidas Kaljuveer viitsib seal stuudios jaurata. Kui mind oleks niimoodi lahti lastud, aga mulle oleks jäänud mingisugune eetriruum, siis ma täidaks selle totaaljauruga.
    jeah, Ummelas ja Urmi pulti na. siis ma vaataks küll. isegi järgi vaataks.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
      no just ja vahet võiks teha ka Jackson Martinezil ja James Rodriquezil
      See pole veel midagi, vahest on üldse hoopis muud koondised platsil.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
        jeah, Ummelas ja Urmi pulti na. siis ma vaataks küll. isegi järgi vaataks.
        Ma ka vaataks!

Kommentaar

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
          Kommenteerimise eest palka saav inimene /.../ skysports kommentaatorid teevad seda väga hästi.

selles vast vahe ongi, et Zelinski ei ole palgaline jalgpallikommentaator, vaid stuudiokülaline, kellele honorari makstakse-
          mitte spordiajakirjanik, kes oskaks kommenteerida, vaid end. jalgpallur, kes midagi jalgpallist teab

sporditoimetuse töötajad peavad olema aga võimalised rääkima kõigest, käsipallist uisutamiseni välja
          (ning Kuuse teabki suusatamisest ja Osila 10v mõõtmatult rohkem kui mõni briti kolleeg)
          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Teil endal pole silmi peas, et keegi peab teile ütlema, kes kus mida palliga teeb?

Kommentaar

See "PARAKU oli aga väravavaht värava keskel ja tõrjus" by Zelinski tundub kõlab alati kahtlaselt. Nagu oleks väravavahtidel kombeks seigelda platsil ringi ja aeg-ajalt näiteks siis värava taga aega veeta? Neueri ja Lehmanni puhul ehk tõesti, muidu aga nagu pole eriti märkanud selliseid puurivahte.

Kommentaar

ah mis te jaurate, saaks ju palju hullem olla. Noh näiteks kui see Aet Suvari või Süvari vms jälle mikri taha lasta.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                  ah mis te jaurate, saaks ju palju hullem olla. Noh näiteks kui see Aet Suvari või Süvari vms jälle mikri taha lasta.
                  Ma olen päris kindel, et mingi hetk selle MM-i jooksul saad sa tedaveel vaheaja stuudios nautida.

Kommentaar

Mul on tööl paralleelselt lahti nii YLE kui ak ETV jalgpalli stuudio ja ülekanded. Ja kuulanud mõlemaid täna ja mõni aeg tagasi märkasin YLE stuudisaate all tweeti, et " vaataja imestas, et ta ootab stuudio rohkem kui mängu ennast" ja leidsin kohe, et täitsa nii võib olla. Ja meie ETV asi on selline enamvähem ok lahendus ja soomlastel on kuldne stuudio, kuldsete osalejatega ja klipid ja asjad on kuldsed jne jne... Et miks nii... Me ei jää paljudes asjades soomlastele kuidagi alla - miks me jalkastuudio osas nii suurelt maha jääme?
                    PS! ja YLE stuudiot juhib sümpaatne inimene, kes nagu suhtleb vabalt ja ETV-s on robot(aga samas oleme tänulikud, et ta on stuudios, mitte mängu kommenteerimas).

Kommentaar

Olen nõus, et Kaljuveeri stuudiovärk on robotlik. Aga leppigem sellega, sest see on viimane kord. Tulevikus ta ETV enam ei tööta.

Kommentaar

15 minutit USA-Gaana mängust mängitud ja vist eranditult iga kord kui A. Tiisler midagi öelnud on, alustab Lelov oma sõnavõttu sõnaga "Jaa".
                        Pugeja.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                          Duubeldan!
                          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Kui teile tundub ETV pakutav mingil põhjusel kehv, siis lugege BBC tekstilaivist näiteks praegu USA-Ghana mängu kajastava Robbie Savage'i kommentaare ja kodumaine värk tundub kohe palju ilusam.
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                              15 minutit USA-Gaana mängust mängitud ja vist eranditult iga kord kui A. Tiisler midagi öelnud on, alustab Lelov oma sõnavõttu sõnaga "Jaa".
                              Pugeja.
                              Nüüd kui sa seda ütlesid, märkasin ka seda Häirib tõesti
                              Corner taken quickly...

Kommentaar

Algselt postitas Redman Vaata postitust
                                Nüüd kui sa seda ütlesid, märkasin ka seda Häirib tõesti
                                jääb kummitama, aga ei häiri niivõrd kui Tiislerite pidev vahele segamine kõrvalolijatele vaatamata sellele, et nad põhikommentaatorid. Kes iganes lelovid või zelinskid üritavad mõne lause maha saada, kui need jooksevad täiega sisse ja teise inimese mõtet lõpetada ei lasta.

Tiislerid selles suhtes hääd, et teavad palju mängijate je maade koode, kes kelle onupoja pojapoeg ja kel vaarisad kuskil sõjas surma saanu, aga no kui rahulikult kaitsjad palliga üles tulevad, sa krt ei pea teise inimese mõttesse sajaga sisse kütma.
                                http://www.footballidentity.com - Ootame rohkem eestlasi liituma!

Kommentaar

Working...
                                X