Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tra see ei ole normaalne, et Kalkun ei suuda ennast kontrollida ja peab pmst igas ülekandes lõõritama hakkama

E: Kordan, kõik 3 on minu jaoks täiesti piisaval tasemel kommentaatorid ja ei häiri mitte keegi.
    Pingeritta pannes:
    1. Atiitsler, 2. Kalkun, 3. TTiisler

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
      Tra see ei ole normaalne, et Kalkun ei suuda ennast kontrollida ja peab pmst igas ülekandes lõõritama hakkama
      Saab seda nautida turniiri lõpuni...Väidetavalt siis Zelinski + Kalkun kommenteerivad ka finaali.

Kommentaar

Lemsalut ja Reimi on abikommentaatoritest mõnusam kuulata. Kahju, et nad nii harva kommenteerivad. Hurt on ka täitsa hea.

Aga GER-GHA kohtumisest: Äiu-kussu, äiu-kussu.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
          Lemsalut ja Reimi on abikommentaatoritest mõnusam kuulata. Kahju, et nad nii harve kommenteerivad. Hurt on ka täitsa hea.
          absoluutselt nõus sinuga.

Finaali kahjuks kommenteerivad Kalkun-Zelinski. mis on küll pettumus.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
            Aga kus sa ise oled ?
            Ma just eile mõtlesin, et mina ilmselt ei suudaks iga päev niimoodi kommenteerida. Eriti, kui peaks veel tavatööd ka tegema. Pluss jalka mmi ajal on hea mängu kõrvale rahulikult õlut libistada, aga mitte lasta end igalpool faktivea, lauluviisi või "obi mikel on musta töö tegija"-lause pärast sõimata lasta.

Kommentaar

Pole viga midagi, täitsa soliidselt kommenteerivad. Mõttetu ving selle kallal..

Kommentaar

no lauluviisi värk on lihtsalt sama piinlik, kui ma ei tea saade kodutunne vms, nii et endal hakkab ekraani ees ka häbi juba

Kommentaar

Ok, asjatu nokkimine ja ebaoluline pisiasi võib-olla, aga hullult häiris äsjalõppenud ülekandes Mirallase valestihääldamine - muudkui MirallaSSS või MirallAAAs. Õige oleks loomulikult MirALLas, kuna tegu on hispaania päritolu nimega.

Kommentaar

Algselt postitas moya Vaata postitust
                    Ok, asjatu nokkimine ja ebaoluline pisiasi võib-olla, aga hullult häiris äsjalõppenud ülekandes Mirallase valestihääldamine - muudkui MirallaSSS või MirallAAAs. Õige oleks loomulikult MirALLas, kuna tegu on hispaania päritolu nimega.
                    Kui on Hispaania nimi, siis peaks olema MiraJAs?

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                      See pole ka päris ühene. Oleneb piirkonniti.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                        Jah, ~/Mirajjas/, aga antud juhul püüdsin tähelepanu juhtida valerõhule.

Kommentaar

SARAP!!! ftw.

Kommentaar

Olin ka meeldivalt üllatunud.

Kommentaar

Hispaanias - Mir-ai-jas

Belgias - Mir-A-llaS rõhk on viimasel s-il....ehk MiralaSSSS on üpris kohane.

Kommentaar

No ta ise hääldab igatahes oma nime hispaaniapäraselt.

Kommentaar

Working...
                                X