Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas plastic Vaata postitust

Kordagi ei sõida sisse vastaspoole mõttess jne. Viimane mingi tavapärane praktika kogenud reporteritel, kellele rohkem meeldib oma hääle kõla kui stuudiokülalise vastus. Eriti räige on selles osas nt Kalev Kruus, aga talle võib mingid asjad andeks anda, sest ta teistes aspektides lihtsalt peajagu üle.
    Kalev Kruusil on natukene see faktor, et ta on reaalsuses kõigiga sõber ja räägibki nagu sõbraga baaris juttu ning teda võetakse ka täpselt samamoodi ehk raske võrrelda.

Kommentaar

Algselt postitas Nasfal Vaata postitust

Kalev Kruusil on natukene see faktor, et ta on reaalsuses kõigiga sõber ja räägibki nagu sõbraga baaris juttu ning teda võetakse ka täpselt samamoodi ehk raske võrrelda.
      Nii on. Selle upside on see, et kaaslane avab ennast rohkem. Downside see, et vahepeal nagu saab küsimuse, vastuse, arvamuse, lökerduse ja teemavahetuse otsa Kalevi enda poolt. Samal ajal kui pealtvaataja tahaks nagu vastust ka kuulda . Aga nagu ütlesin, upside kaalub üle downside. Lihtsalt mingites kohtades, kus ise ennast hullult huvitanud vastus, seda ei kuulegi. Aga see võib olla vabalt see koht ka kus tegelikult Kalev saab aru, et vastust ei tuleks ka.

Aga seal ei ole vahet. Saarnak oli täna hea just sellepärast, et ta ei olnud tähtsam kui ta külalised. Ja ta külalised ei ole 15. aastat jutti ta hõumid, kellega koos chillitaxe stuudios ja täidetakse aega omamehelikult (nagu Mõnule meeldib). Lisaks on tal üks geneetiline pluss teles töötamiseks - tal on ta tämber enam-vähem kontrolli all.

Kommentaar

Ma saan teoorias aru, mida see ETV oma mängueelse stuudioga taotleb. See on umbes sama nagu SKY-l, eksole. Et on mingid ekspertkommentaatorid jne. Arusaamata, et need vennad saavad mingi 10 milli aastas ja on "on point" oma tegevusega. Siin üritatakse seda kopeerida mingite pesemata pea, lõikamata habeme, 2 numbrit liiga suure ülikonnaga Kristali ja geelitatud pea Zelinskiga, kes ilmselt koguvad seda sotti per pop mis neile antakse selle esinemise eest. Toetudes vanale rasvale eksole. Koos kriiskava Aedaga.

Aga ega ma seepärast stuudiot väga ei vaatagi. Vahepeal söögitegemisele taustaks möla käib. Saarnaku asja peale ütles naine, kes teab mu hingematvat muret, et siin huvitav jutt ning siis panin järelvaatamisse.

Kommentaar

ETV spordiportaalis lõppes ülekanne enne penaltiseeriat.

Kommentaar

Mis nüüd saab kui mäng lisaajale läheb? Pohlak paneb minema ja Tiisler räägib üksinda?

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
              Mis nüüd saab kui mäng lisaajale läheb? Pohlak paneb minema ja Tiisler räägib üksinda?
              Sellest küll keegi ei kaotaks midagi, ainult võidaks.
              20 LEGEND

Kommentaar

Tiisler poeb Pohlakule põue varsti.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                  Mis siis sai?
                  Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                  Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust

Mis siis sai?
                    Mäng ei läinud lisaajale

Kommentaar

Lelov käis enne mängu baarist läbi?

Kommentaar

Ta on üldse kuidagi lahtisem sel korral.
                        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas dnb Vaata postitust

Mäng ei läinud lisaajale
                          Okei, ei vaatanud postituse kellaaegasid ning arvasin et jutt esimeset mängust.
                          Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                          Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Üldse ei meeldi see Lelovi kisamine.
                            Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

See praeguse mängu ekspertkommentaator meeldib mulle. Näeb neid asju väljakul, mida peabki nägema.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

“Kane hakkab kohe laadima”, “kasti oleks vaja nüüd üks laeng panna”, “Oii kuidas Mbappé laadis praegu”, “huvitav millal meeskonnad nüüd teineteisele laadima hakkavad”
                                Kui noorem Tiisler veel seda laadimise metafoori kasutab siis ma lähen hulluks

Kommentaar

Working...
                                X