Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpalliajakiri Jalka

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

oleks Võrus ka nii. enne 11 ära looda siin kunagi posti

krt mul ka ei tulnd täna..ja homme on siis mingi kuradi Sporditähe ennustusvõistluse lõpptähtaeg.

Kommentaar

käisin nüüd siis suure vihaga Võru Maksimarketis ja ennäe imet. müügil juba Eveli Saue kui ka Taavi Rähn. Sirvisin mõnuiga Jalkat ja päris normaalne tundus ja see on just minu arust tore, et ajakiri sisaldab palju postreid. kaanekujundus on küll mingi lapse tehtud.

Kommentaar

Ajakiri Sporditäht ja Jalka eraldi nüüd ka Raplas üksikmüügil. Mul on Sporditäht koju tellitud ja seepärast ma ka ajakirja ostma ei hakanud (poh see suusa-MM ennustus, nagunii viimasel hetkel tegema ei oleks hakanud). Ootan homset.

Kommentaar

Algselt postitas lennat Vaata postitust
          Ajakiri Sporditäht ja Jalka eraldi nüüd ka Raplas üksikmüügil. Mul on Sporditäht koju tellitud ja seepärast ma ka ajakirja ostma ei hakanud (poh see suusa-MM ennustus, nagunii viimasel hetkel tegema ei oleks hakanud). Ootan homset.
          Sama siin aga viimasel ajal olen hakanud kahtlema nende ajakirjade ja raamatute tellimise mõtekuses. Jh eks ta tuli veidi odavam, aga.... Oleks ju loogiline et kui oled tellija saad kauba kasvõi üks päev hulgimüüki tulekut kätte. Sporditähtedega on juba ammu selline lugu, et saad ajakirja alles päeva või kaks hiljem poelettidele tulekust. Eelmine aasta tellisin ka ühe Torino OM-i raamatu, mille reklaamil seisis et tellijad saavad odavamalt ja varem kätte....võta näpust koguni neli(!) päeva läks üle kui raamatu kätte sain. Mõni mees tutvusringkonnast käis juba ammu raamatuga ringi- tema oli raamatu poest ostnud

Kommentaar

massimo taibi kohta on seal 3 rämedat viga sees aga see selleks

Kommentaar

Krt ma arvan, et sporditähe veebruari number tuleb koos märtsi numbriga:@ asjade koju tellimisel pole vist tõesti enam mõtet.
              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
              Algselt postitas taku*
              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Koolist tulles vaatasin lootusrikkalt postkasti ja vaata aga! Vastu vaatas mulle Jalka. Seda koos Sporditähe ja veel ühe tellitud ajakirjaga, nii et lugemist jätkus küll.

Kommentaar

Huvitav, mis see Taibi Eesti jalgpalli puutub...

Kommentaar

No kui homme ei kuku postkasti, siis see pole küll äge.

Kommentaar

Olgu täna siis see päev. Niipalju kui eile "Konsumis" sirvida jõudsin, vaatasin pilte ja veidi ka kõikide möödunudaastaste Eesti liigade tabeleid.
                      Mäletan nõuka ajast kui jalgpalližurnaal pigem kehvakvaliteetsele paberile trükitud brošüür, igal aastal ilmus, olid selles ka kõrgemate liigade tühjad turniiritabelid, mida igaüks ise iga vooru järel täita sai. Ja, et Eestisse saadeti neid vaid käputäis, oli tarvis väga täpselt ajastada kioskissekäik ehk teisisõnu käia tuli iga päev, seni kuni käes.

Kommentaar

Nonii, kell 7:12 kui ma postkastini jõudsin olid seal ilusti olemas: Postimees, Päevaleht, Sporditäht ja Jalka - seega lootus, et tööd saab ikka ka täna tehtud
                        Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Ostsin eile siis selle ajakirja lõpuks ära ja tegelikult ootasin midagi paremat. Eelmise aasta ajakiri meeldis nagu rohkem, aga on ka seal huvitavat lugemist. Näha oleks tahtnud neid meistiliiga meeskondade ülevaadet algavaks hooajaks. Lisaks postrid oleks võinud olla ikka ainult eestlastest.

Kommentaar

Jumal küll. Ega Eesti Liigajalgpall ja Jalka polegi samad ajakirjad. Sa pole asjast midagi aru saanud....

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                              Jumal küll. Ega Eesti Liigajalgpall ja Jalka polegi samad ajakirjad. Sa pole asjast midagi aru saanud....
                              Ma ei usu, et see ELJ enam sel aastal tuleb. Kahel sarnasega sisuga ja ühe kirjastuse poolt väljaantaval üllitisel pole mõtet. Arvan, et klubide tutvustus koos piltidega tuleb siis, kui asjad (koosseisud) selgemaks saavad. Aprillis siis nähtavasti.

Kommentaar

sain ka sis täna oma portsu koos Sporditähe ja Jalkaga kätte. Mis krdi Triobeti saast seal jalka vahel oli? Või oli see Sporditähe vahel? Igatahes ta kusagilt välja kukkus. Sporditäht on võrreldes viimaste aastatega ikka päris palju alla käind. Selles numbris on paljud nimed väikeste algustähtedega kirjutatud.

Kommentaar

Working...
                                X