Algselt postitas Homie
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpalliajakiri Jalka
Collapse
X
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustpäris hea number mulle meeldib
Kommentaar
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustKui Erko eelnevalt kurtis, et soccernetlastelt pole artikleid, siis nüüd peaks neid olema koguni kolm.
Kommentaar
-
Miko, sinu artikkel ka täiesti olemas. Ma ei saa sellest mõttetust kriitikast aru. Koguaeg ainult vingutakse, tehke siis ise midagi taolist? No vat, nüüd on mök-mök. Ega iga asi saagi olla ideaalne, midagi on ikka viga. Teie aga pidevalt vingute kui s*tt see ajakiri on, ma küsin: "Mis ku*adi pärast Te seda ajakirja siis ostate?" Et vinguda saaks? Minumeelest on see ainult hea, et jalgpallile suunatud ajakiri ilmub. See rajab mingi määral eesti jalgpalli, näiteks mina isiklikult treenin palju rohkem kui varem, paljugist selle ajakirja tõttu. See motiveerib kui kirjutatakse II või III liiga mängijatest, nende saavutustest. Mis kõige tähtsam - mul on olemas paberkandjal kohalikku jalgpallielu kajastav väljaanne. Inimesed näevad vaeva, et nad üldse seda teevad. Kellele ei meeldi, siis võtku oma "Pere ja Kodu" ning istugu omaette kuss!See lõputu võrrand..
Kommentaar
-
Algselt postitas Taux007 Vaata postitustMiko, sinu artikkel ka täiesti olemas. Ma ei saa sellest mõttetust kriitikast aru. Koguaeg ainult vingutakse, tehke siis ise midagi taolist? No vat, nüüd on mök-mök. Ega iga asi saagi olla ideaalne, midagi on ikka viga. Teie aga pidevalt vingute kui s*tt see ajakiri on, ma küsin: "Mis ku*adi pärast Te seda ajakirja siis ostate?" Et vinguda saaks? Minumeelest on see ainult hea, et jalgpallile suunatud ajakiri ilmub. See rajab mingi määral eesti jalgpalli, näiteks mina isiklikult treenin palju rohkem kui varem, paljugist selle ajakirja tõttu. See motiveerib kui kirjutatakse II või III liiga mängijatest, nende saavutustest. Mis kõige tähtsam - mul on olemas paberkandjal kohalikku jalgpallielu kajastav väljaanne. Inimesed näevad vaeva, et nad üldse seda teevad. Kellele ei meeldi, siis võtku oma "Pere ja Kodu" ning istugu omaette kuss!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Parkimiskontrolöriga võidu joostes sain ma siiski oma ajakirja kätte ja õnneks siiski 29 mitte koos trahviga, aga esmapilgul tundub jälle päris palju huvitavat lugemist. Muidugi tuleks jällegi postrite teema juurde tagasi, et kas Eesti mängijatest pole piisavalt head pildimaterjali, et nende postreid sinna panna. Eesti omadest oli vist ainul Taijo Teniste kui õieti mäletan. Eks õhtul loen ajakirja pikemalt läbi ja siis oskab midagi rohkemat arvata.
Kommentaar
-
Ei meeldinud tabel lk.50
Asi paraneb. Erinevad tasemed (IV-Meistriliiga) on kajastatud, erinevad liigad (nii kodumaa kui väljamaa omad). Muidugi posterid (pubekate lemmikud!. Natuke masendav oli lugemise ajal minu jaoks Urmas Kirsi artikkel "olime iseõppijad", aga see on ka ühe inimese seisukoht ja paljudes asjades on tal öiguski.
Hea oli kohtunike tööd tutvustav materjal. "Käed jalgadest ohtlikumad" jms.
Vöiks ka fännikultuuri rubriik olla, muidu täna Delfis loen, et a la jalka fänn=hull. Vöib olla olemegi hullud, aga siis vöiks seda ka lahti seletada...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar