Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpallisaade ''Lisaaeg''
Collapse
X
-
-
õigus õigus, see oli see lugu. kusjuures enda meelest nagu peale tutvustavate klippide klippide laulude, ma muid laule nagu ei lõiganud lühemaks... see poleks nagu osalejate suhtes aus olnud...
aga mul see teie esimene laul ka olemass muidu. kui kõik häste lääb, siis mingi aeg saab ehk selle netti üles kah panna
Kommentaar
-
Saadet vaadates tundus mulle küll, et laul oli lühemaks lõigatud ja päris õiget efekti seetõttu ei andnud aga igaks juhuks pead ei anna, sest olen kõrges palavikus ja mine sa tea, mis viirastusi nägin/kuulsinõigus õigus, see oli see lugu. kusjuures enda meelest nagu peale tutvustavate klippide klippide laulude, ma muid laule nagu ei lõiganud lühemaks... see poleks nagu osalejate suhtes aus olnud...
aga mul see teie esimene laul ka olemass muidu. kui kõik häste lääb, siis mingi aeg saab ehk selle netti üles kah panna
Eks netist vaatab üle selle siis.
Aga kui sa saad selle esimese laulu netti panna, siis oleks super küll
Kas rongimüra ei jäänud väga hullult segama?
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkaljuKommentaar
-
Vaatasin netist üle....pool maha lõigatud jah. Kahju, efekt oleks tervena hoopis parem olnud"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkaljuKommentaar
-
Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
see ei ole moment küll otseselt saate teema, aga ETV spordil on väravad üleval. http://sport.err.ee/index.php?0579883Kommentaar
-
Aitäh mainimast, päeval oli tekst "No video".see ei ole moment küll otseselt saate teema, aga ETV spordil on väravad üleval. http://sport.err.ee/index.php?0579883
Urmari heast huumorist on muidugi võimatu aru saada. Kuid eks see mingi ajjusüstimise teema on, millest ta ise mõistab.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
-
Sõbrad, täna!!!
L 4. oktoober kell 14.25
kordus K 8. oktoober kell 01.10
- Tarmo Kink räägib asjad nii nagu need on. (Soccernet saab kindlasti mõned nädala tsitaadit siit
)
- Eestis elavad hispaanlased valmistuvad ajalooliseks lahinguks, kui Tallinna saabuvad valitsevad Euroopa meistrid.
- Janno Kivisild räägib sellest, miks läks Bosnias nii nagu läks ja mis see meeskondlik kaitse õigupoolest on.
- Sillamäe tegi Narvale Ida-Virumaa derbis tuule alla. Kas sealsed jõujooned on muutumas?
eks visake pilk peale
Päikest!Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar