Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpallisaade ''Lisaaeg''

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma ise jõudsin napilt napilt koju,saadet vaatama.
    Tänased teemad meeldisid
    >>

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
      Kahjuks otse ei näe kuna samal ajal on ju ML-mängud .
      tean...

aga vaata järgi siis

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
        tean...

aga vaata järgi siis
        Millal tänane osa netti jõuab ?

Kommentaar

nagu tavaliselt, oli väga hea saade

Kommentaar

Ma ei tahaks küll norida, aga kas tõesti pole kuidagi võimalik planeerida esietendus mõnele muule ajale, mil Meistriliigas mänge ei toimu. Ma saan muidugi aru, et võib kordusest vaadata, aga see pole ikka see päris õige valik. Mina võin lubada endale luksust vaadata öist kordust ja hommikul kauem magada, aga need, kes hommikul tööle või kooli peavad minema, neil on keerulisem olukord.

Kommentaar

Ma ei usu, et maailmas on olemas teist sellist riiki, kus riigitelevisioon näitab mingit kindlale vaatajaskonnale suunatud saadet sellisel ajal, kui loodetav vaataja ei saa seda saadet vaadata. Võib muidugi öelda, et meil on ju publikut nagunii staadionidel käputäis vaatamas ja teoreetiliselt anname oma panuse selleks, et see ei suurenekski. Samas kannatab ju saate reiting ka selle all, et vaatajaid vähem?

Saade iseenesest on muidugi hea, kuid tunnistan, et varem vaatasin seda suurema huviga, nüüd on kuidagi huvi kadumas? Ju vist vanadus mõjutab.

Kommentaar

Billy vaatas ikka tänast saadet? Seal näitas nii palju Takit ju .

Aga muidu jah, halvemaks pole saade läinud, täiesti hea.
                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                Algselt postitas taku*
                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

ei vaadanud ta midagi, pugis pirukat flora mängul
                  forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

urmar, kirjuta sellest ka sinna kuhu vaja arvan, et kontakte tead ja kui teagi on neid üpris lihtne leida... ma arvan muidu enam-vähem eetriaja suhtes kui sinagi. Võimaluse korral tuleb saadet kindlasti vaadata telest, kuna pilt ja heli hoopis parema kvaliteediga ja asi näeb ilusam välja. Pean tunnistama, et üpris kõvasti olen vaeva näinud pildi paremaks ja ilusamaks tuunimisega

urmar, kui jõuad selgema arusaamani, peale vanaduse, miks väiksema huviga asja vaatad, siis anna teada ehk saame midagi ära teha.

Kes ei tea, siis oli üldse tegemist juba 20nda saatega

Ise olin eriti rahul, et meil oli ilusasti lindile jäänud Kingi värav Kalevi vastu (Y)

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                      urmar, kui jõuad selgema arusaamani, peale vanaduse, miks väiksema huviga asja vaatad, siis anna teada ehk saame midagi ära teha.
                      Ma arvan, et ainus põhjus, miks ma seda saadet justkui unustama olen hakanud on see eetriaeg. Tavaliselt pean sellel ajal tegema reaalaja ülekannet ja mõnel korral on telekas lahti olnud, aga täna ei tulnud meeldegi. Ja ega seda ülekannet tehes ei suudagi saatest eriti aru saada.

Kommentaar

Järgmine saade tehke U-19 koondisest isegi siis ,kui peaks mingi maavärisemine juhtuma ja nad edasi ei saa
                        FCF Forever

Kommentaar

saade ka nüüd netis üleval

Kommentaar

hea saade oli.mulle meeldis
                            FC Flora

Kommentaar

Mis on selle laulu, mis Tarmo Kingi loo alguses kõlab?

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                                Mis on selle laulu, mis Tarmo Kingi loo alguses kõlab?
                                guugel andis otsinguga 'tüüp, kelle juhtida on terve squad' vastuseks A-Rühm - Sõjakool

aga jah, hea töö Steiv, jällegi
                                Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Working...
                                X