Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpallisaade ''Lisaaeg''

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
    tutvustavates lauludest mõlemal klubil olin sunnitud pool välja lõikama. väga vabandan, aga ma pidin mondis otsuse tegema, kuigi süda tilkus verd... tegelikult jäi veel mitmeid häid asju välja, aga ei saanud teha laululahingust 20 mintsast klippi lihtsalt...
    Ma tegelikult ei mõelnud seda tutvustavat hüüdlaused vms vaid põhilaulu, mida nö igal mängul siis lauldakse. Me muutsime veel lugu ka ju (lühema vastu), oleks algne varjant jäänud, mis oleksid 3/4 välja lõiganud või
    "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
    www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
      Ma tegelikult ei mõelnud seda tutvustavat hüüdlaused vms vaid põhilaulu, mida nö igal mängul siis lauldakse. Me muutsime veel lugu ka ju (lühema vastu), oleks algne varjant jäänud, mis oleksid 3/4 välja lõiganud või
      õigus õigus, see oli see lugu. kusjuures enda meelest nagu peale tutvustavate klippide klippide laulude, ma muid laule nagu ei lõiganud lühemaks... see poleks nagu osalejate suhtes aus olnud...

aga mul see teie esimene laul ka olemass muidu. kui kõik häste lääb, siis mingi aeg saab ehk selle netti üles kah panna

Kommentaar

õigus õigus, see oli see lugu. kusjuures enda meelest nagu peale tutvustavate klippide klippide laulude, ma muid laule nagu ei lõiganud lühemaks... see poleks nagu osalejate suhtes aus olnud...

aga mul see teie esimene laul ka olemass muidu. kui kõik häste lääb, siis mingi aeg saab ehk selle netti üles kah panna
        Saadet vaadates tundus mulle küll, et laul oli lühemaks lõigatud ja päris õiget efekti seetõttu ei andnud aga igaks juhuks pead ei anna, sest olen kõrges palavikus ja mine sa tea, mis viirastusi nägin/kuulsin Eks netist vaatab üle selle siis.

Aga kui sa saad selle esimese laulu netti panna, siis oleks super küll Kas rongimüra ei jäänud väga hullult segama?
        www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Vaatasin netist üle....pool maha lõigatud jah. Kahju, efekt oleks tervena hoopis parem olnud
          www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Brandon sai omad sekundid kuulsust ka kätte.
            Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
            Algselt postitas taku*
            Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
              Vaatasin netist üle....pool maha lõigatud jah. Kahju, efekt oleks tervena hoopis parem olnud
              kummaline. kui nii on siis vabandan. enda mäletamist mööda ei lõiganud lühemaks... aga kui järgmine kord monti satun, kontrollin ja annan teada

Kommentaar

ahjaa, netis siis kah asi üleval

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                  Brandon sai omad sekundid kuulsust ka kätte.
                  ma tahtsin ka telekasse saada ei no tegelt jamh väga hull ju ei olnud ?
                  FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                    ma tahtsin ka telekasse saada ei no tegelt jamh väga hull ju ei olnud ?
                    Ei olnud.
                    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                    Algselt postitas taku*
                    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Miks väravaid vaadata ei saa. VIHA!

Tahaks end piinata.
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust

Tahaks end piinata.
                        see ei ole moment küll otseselt saate teema, aga ETV spordil on väravad üleval. http://sport.err.ee/index.php?0579883

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust

Tahaks end piinata.

Mõni narkar vist?

Kommentaar

see ei ole moment küll otseselt saate teema, aga ETV spordil on väravad üleval. http://sport.err.ee/index.php?0579883
                            Aitäh mainimast, päeval oli tekst "No video".

Urmari heast huumorist on muidugi võimatu aru saada. Kuid eks see mingi ajjusüstimise teema on, millest ta ise mõistab.
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Sõbrad, täna!!!

L 4. oktoober kell 14.25
                              kordus K 8. oktoober kell 01.10

- Tarmo Kink räägib asjad nii nagu need on. (Soccernet saab kindlasti mõned nädala tsitaadit siit )
                              - Eestis elavad hispaanlased valmistuvad ajalooliseks lahinguks, kui Tallinna saabuvad valitsevad Euroopa meistrid.
                              - Janno Kivisild räägib sellest, miks läks Bosnias nii nagu läks ja mis see meeskondlik kaitse õigupoolest on.
                              - Sillamäe tegi Narvale Ida-Virumaa derbis tuule alla. Kas sealsed jõujooned on muutumas?

eks visake pilk peale

Päikest!

Kommentaar

Kahjuks otse ei näe kuna samal ajal on ju ML-mängud .
                                FCF Forever

Kommentaar

Working...
                                X