Eestis-Klavan
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kõige ülehinnatuim jalgpallur?
Collapse
X
-
Reinumäe lõpetas muide jalgpallurikarjääri ära nii, et ta enam ei saa olla ülehinnatud.Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitustja Eesti poolepealt loomulikult Neemelo, Viikmäe, Kams, Reinumäe, Ahjupera.
Glooory glooory ManUnited!!!
Kommentaar
-
Samas alahinnata teda ka ei tasu, vähemalt mitte Püsivuse vastastel. Kolmanda liiga kohta on Ott täitsa nitshevooAlgselt postitas M_Kaasik Vaata postitustReinumäe lõpetas muide jalgpallurikarjääri ära nii, et ta enam ei saa olla ülehinnatud.
Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
kannata ega esimene aasta on sisseelamiseks, näis mis järgmine aasta saab.Algselt postitas kuuraa Vaata postitustjah, olen küll.
selle hooaja lõpul saavutas tippvormi, oli hea, kuid mitte sellel tasemel, et nii palju maksta.AILTON
Kommentaar
-
Kui Simonest räägid, siis võiks ju isegi nõustuda.Algselt postitas ^H!ghRoad. Vaata postitustInzaghi minu arust
Mõtetu mees platsil.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Tähendab ikka küll, kui sa mingit mängijat vihkad pead tema nime ikka oskama kirjutada.Algselt postitas aumier- Vaata postitustMis mõttes? Mänigb ikka ju, see ei tähenda, et ta kirjutas nime valesti
Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Ta kirjutas muuseas ka klubi nime valesti...aga mul ei tohiks sel teemal sõnaõigust olla kes ma ise seda koguaeg kas meelega või kogemata teenAlgselt postitas mihk3l Vaata postitustTähendab ikka küll, kui sa mingit mängijat vihkad pead tema nime ikka oskama kirjutada.
...muidu peetakse veel silmakirjalikuks.
Kommentaar
-
btw keegi võiks ikkagi ju ka teema pealkirja korrektseks muuta, KÕIGE ÜLEHINNATUIM....kuidas tänapäeva põlvkond üldse aru ei jaga, et saab öelda ülehinnatuim ja kõige ülehinnatum(NB! ei mingit i-d), kõik klopsivad kahe segu ju. ka meie endi armastatud spordikommentaatorid ja muud meediategelased.
Kommentaar
-
mine vittu,Algselt postitas mihk3l Vaata postitustTähendab ikka küll, kui sa mingit mängijat vihkad pead tema nime ikka oskama kirjutada.
Kõige ülehinnatuim jalgpallur?
frank Lampard 130 000 £ per week, normaalne.The Reward is Cheese.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar