Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mis tal viga on? Kas sa teda mängimas oled näinud või niisama mõtled, et ukrainlane, eks ta mingi sitak ole? On näha, et ta on ka Liverpoolis päris terav - sõprukas Werderiga möödus tal väga hästi.
enne galaxisse minekut oli soccernetkommis artikkel sellest, kuidas becks realile seal oldud ajaga ca 300miljonit naelikut sisse tõi. seega oligu kasvõi lampjalgne taun, aga kui mees sellise nutsu "koju" toob, ei ole sel tähtsust.
ja iga jalgpallur on ülehinnatud. isegi kui mingi vant ostetakse "sitase" £5milli eest, siis eesti rahas on see 120mil ju. faking hell.
Becham on Galaxis pigem majanduslikel kaalutlustel, ei tea küll kes aga mõned on nõus tema nägemise eest palju maksma ja ta särke ostma. Becham on galexix küll vaid 16 minutit mänginud, viimane mäng oli jälle pingil. Kallis pingisoojendaja
Mis tal viga on? Kas sa teda mängimas oled näinud või niisama mõtled, et ukrainlane, eks ta mingi sitak ole? On näha, et ta on ka Liverpoolis päris terav - sõprukas Werderiga möödus tal väga hästi.
Eks ma olen teda ikka mängimas näind,ja ma ei mõtle nii et noh tüüp on ukrainlane ja sellepärast ka üsna sitt.Siis kuit ta Bayeris mängis siis ta minu arust väga hästi nüüd ei mänginud...
Eks ma olen teda ikka mängimas näind,ja ma ei mõtle nii et noh tüüp on ukrainlane ja sellepärast ka üsna sitt.Siis kuit ta Bayeris mängis siis ta minu arust väga hästi nüüd ei mänginud...
Voronin-Shevtsenko tegid omal ajal Kiievi Dünamo eesotsas enamus kaitsjad lolliks ilma erilise pingutuseta. Voronin on ülimalt tehniline ja hea mängu mõistmisega ründaja. Samas on ta väga ebastabiilne ja mängu hästi minek oleneb suuresti tujust. Samas, kui ta vormis on ja meeskonnas on üks mees, kes on kiire tipuründaja nagu Sheva oli, siis on Voronin nagu rusikas silma auku.
Voronin-Shevtsenko tegid omal ajal Kiievi Dünamo eesotsas enamus kaitsjad lolliks ilma erilise pingutuseta. Voronin on ülimalt tehniline ja hea mängu mõistmisega ründaja. Samas on ta väga ebastabiilne ja mängu hästi minek oleneb suuresti tujust. Samas, kui ta vormis on ja meeskonnas on üks mees, kes on kiire tipuründaja nagu Sheva oli, siis on Voronin nagu rusikas silma auku.
Nii et Torresega peaks sobima...
Algselt postitas Maekas
Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar