Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kõige ülehinnatuim jalgpallur?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Tauri.T Vaata postitust
    Impossible is nothing

Adidas
    Peaaegu. Mõte oli sama
    slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas Ixproff Vaata postitust
      Andrei Voronin.

Mida Benitez temas küll nägi?
      odavat tööjõudu

Kommentaar

Andrei Voronin.

Mida Benitez temas küll nägi?
        Mis tal viga on? Kas sa teda mängimas oled näinud või niisama mõtled, et ukrainlane, eks ta mingi sitak ole? On näha, et ta on ka Liverpoolis päris terav - sõprukas Werderiga möödus tal väga hästi.

Kommentaar

Minu meelest on kõige üleinnatum David Beckham.

Kommentaar

Need lahedad 10-aastased jorsid näiteks, kelle eest suurklubid meeletuid pappe maksavad.

Kommentaar

John Obi Mikel, Freddy Adu

Kommentaar

enne galaxisse minekut oli soccernetkommis artikkel sellest, kuidas becks realile seal oldud ajaga ca 300miljonit naelikut sisse tõi. seega oligu kasvõi lampjalgne taun, aga kui mees sellise nutsu "koju" toob, ei ole sel tähtsust.
                ja iga jalgpallur on ülehinnatud. isegi kui mingi vant ostetakse "sitase" £5milli eest, siis eesti rahas on see 120mil ju. faking hell.
                buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Becham on Galaxis pigem majanduslikel kaalutlustel, ei tea küll kes aga mõned on nõus tema nägemise eest palju maksma ja ta särke ostma. Becham on galexix küll vaid 16 minutit mänginud, viimane mäng oli jälle pingil. Kallis pingisoojendaja

Kommentaar

See viimane ei ole kindlasti tingitud hiljutisest vigastusest.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                      Freddy Adu
                      Ma võin päris kindel olla, et sa pole näinud ühtegi mängu tema esituses...

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                        Mis tal viga on? Kas sa teda mängimas oled näinud või niisama mõtled, et ukrainlane, eks ta mingi sitak ole? On näha, et ta on ka Liverpoolis päris terav - sõprukas Werderiga möödus tal väga hästi.

Eks ma olen teda ikka mängimas näind,ja ma ei mõtle nii et noh tüüp on ukrainlane ja sellepärast ka üsna sitt.Siis kuit ta Bayeris mängis siis ta minu arust väga hästi nüüd ei mänginud...

Kommentaar

Algselt postitas mehis Vaata postitust
                          Ma võin päris kindel olla, et sa pole näinud ühtegi mängu tema esituses...
                          mis alustel või millise informatsiooni põhjal sa kindel olla saad?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                            mis alustel või millise informatsiooni põhjal sa kindel olla saad?
                            emainstinkt

Kommentaar

Eks ma olen teda ikka mängimas näind,ja ma ei mõtle nii et noh tüüp on ukrainlane ja sellepärast ka üsna sitt.Siis kuit ta Bayeris mängis siis ta minu arust väga hästi nüüd ei mänginud...
                              Voronin-Shevtsenko tegid omal ajal Kiievi Dünamo eesotsas enamus kaitsjad lolliks ilma erilise pingutuseta. Voronin on ülimalt tehniline ja hea mängu mõistmisega ründaja. Samas on ta väga ebastabiilne ja mängu hästi minek oleneb suuresti tujust. Samas, kui ta vormis on ja meeskonnas on üks mees, kes on kiire tipuründaja nagu Sheva oli, siis on Voronin nagu rusikas silma auku.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                                Voronin-Shevtsenko tegid omal ajal Kiievi Dünamo eesotsas enamus kaitsjad lolliks ilma erilise pingutuseta. Voronin on ülimalt tehniline ja hea mängu mõistmisega ründaja. Samas on ta väga ebastabiilne ja mängu hästi minek oleneb suuresti tujust. Samas, kui ta vormis on ja meeskonnas on üks mees, kes on kiire tipuründaja nagu Sheva oli, siis on Voronin nagu rusikas silma auku.
                                Nii et Torresega peaks sobima...
                                Algselt postitas Maekas
                                Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Working...
                                X