Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV14 kommentaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mina endiselt Järvela kindel austaja. Karju aga, vastased võivad telekal hääle maha panna - ilmetu ja tasase kõne vajadus on sama hea kui lihtsalt mute vajutada.

Kommentaar

Mina endiselt Järvela kindel austaja. Karju aga, vastased võivad telekal hääle maha panna - ilmetu ja tasase kõne vajadus on sama hea kui lihtsalt mute vajutada.
      Ma isegi jõudsin just kiire mõttekäiguni - ainult selline ennastunustav hasart kommenteerimisel võib nakatada jalgpallipisikuga uusi inimesi, seda ei saa teha inimesed, kelle jutust sa saad aru, et tegelikult on tal ükskõik mis toimub. See on nagu Antero Mertaranta - sa tunned tema häälest, et midagi erakordset on käimas, mida tasub nautida.

Kommentaar

Ei ole nüüd viimasel ajal sattunud Järvelat kuulama, aga iseenesest tore, et ei kommenteeri Eesti liigat tuimalt enam. Emotsionaalne kommentaar Eesti Meistriliigale on kindlasti vajalik, aga samas üle ei maksa ka pingutada.
        Algselt postitas budulojus
        kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
          Ma isegi jõudsin just kiire mõttekäiguni - ainult selline ennastunustav hasart kommenteerimisel võib nakatada jalgpallipisikuga uusi inimesi, seda ei saa teha inimesed, kelle jutust sa saad aru, et tegelikult on tal ükskõik mis toimub. See on nagu Antero Mertaranta - sa tunned tema häälest, et midagi erakordset on käimas, mida tasub nautida.
          sa võrdled Järvelat Anssiga?? see on sama mis võrrelda traktorit reaktiiviga...järvela võiks nii pika aja peale õppida mängijaid platsil eristama , mitte koguaeg kriiskamise vahepeale vabandama,et polndki too mees keda ta arvas olevat
          b-day

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
            Ma ei tea mis pöhusel täna Flora-Levadia eelmise nädalavahetuse mängu näidati, aga see Järvela karjumine oli ju lausa piinlik.
            Lugupeetud Ott Järvela kui sa satud seda lugema, siis palun proovi oma verbaalset orgasmi kuidagi pisut tagasihoidlikumalt väljendada - pealelõunasel ajal on lastel päevauni magatud ning lapse körvad ei ole veel köigega harjunud. Kindlasti ei ole pöhjust minna ogaraks momentidel kui üks vöi teine meeskond värava lööb, isegi kui väravaht eksib vöimidagi. Piinlik noh, proovid äkki kuidagi tagasihoidlikumalt.
            see ongi jälle üks näide maitsete erinevusest. sest et ma juhtusin ka sellele kordusele pihta saama ja muidu oleks ära klõpsanud sealt kanalilt, aga tahtsin just seda Järvelapoisi räuskamist uuesti kuulata - täiesti hurmav, et keegi niimoodi reageerib meistriliiga mängu väravatele, tundsin ennast kohe normaalsemana
            kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
              Pigem inimesed vaatavad ja mõtlevad: "Ah, sellised psüühhiliselt ebastabiilsed idioodid seda jalgpalli vaatavadki? Ma küll selline ei ole."
              DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

Algselt postitas Hampton Vaata postitust
                Pigem inimesed vaatavad ja mõtlevad: "Ah, sellised psüühhiliselt ebastabiilsed idioodid seda jalgpalli vaatavadki? Ma küll selline ei ole."
                Ma poleks kindel. Minu jalgpallikauge naispool suutis Järvela ülekannet naerus kõveras üsna kenasti taluda. Vähemalt tunduvalt paremini, kui m,õnda Eesti koondise mängu, mida kommenteerivad teate-küll-kes.

Kommentaar

Milles küsimus, Järvela on väga hea reporter! Kahtluseta! Õnnelik leid!

Kommentaar

Otil pole viga midagi, aga jätkuvalt on need tüübid, kes igasugu tekste ekraanile kribavad, tasemel. Eile sai näha vahetusest sisse tulemas Jarmo Ahjupära.

Kommentaar

Mulle käis Leius lõpuks päris närvidele. Kogu austusega vanameistri vastu, mõnikord võiks ikkagi midagi positiivset leida mängijates ka.

Kommentaar

Järvela on täna väga rahulik...

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                          Järvela on täna väga rahulik...
                          Flora- Trans mängu aeg oli samuti.
                          Tõenäoliselt ajab Koort ta närvi kahekesi kommenteerides ning üksi olles on ta rahulikum.
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Vot need on alles kommentaatorid.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                              Järvelal on õppida karjumist!Ott karju karju!!!!!

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                                Järvelal on õppida karjumist!Ott karju karju!!!!!
                                Pohhui see karjumine, Ott võiks endale samasugused vuntsid kasvatada.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X