Mina endiselt Järvela kindel austaja. Karju aga, vastased võivad telekal hääle maha panna - ilmetu ja tasase kõne vajadus on sama hea kui lihtsalt mute vajutada.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV14 kommentaatorid
Collapse
X
-
Mina endiselt Järvela kindel austaja. Karju aga, vastased võivad telekal hääle maha panna - ilmetu ja tasase kõne vajadus on sama hea kui lihtsalt mute vajutada.
Ma isegi jõudsin just kiire mõttekäiguni - ainult selline ennastunustav hasart kommenteerimisel võib nakatada jalgpallipisikuga uusi inimesi, seda ei saa teha inimesed, kelle jutust sa saad aru, et tegelikult on tal ükskõik mis toimub. See on nagu Antero Mertaranta - sa tunned tema häälest, et midagi erakordset on käimas, mida tasub nautida.
Kommentaar
-
Ei ole nüüd viimasel ajal sattunud Järvelat kuulama, aga iseenesest tore, et ei kommenteeri Eesti liigat tuimalt enam. Emotsionaalne kommentaar Eesti Meistriliigale on kindlasti vajalik, aga samas üle ei maksa ka pingutada.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustMina endiselt Järvela kindel austaja. Karju aga, vastased võivad telekal hääle maha panna - ilmetu ja tasase kõne vajadus on sama hea kui lihtsalt mute vajutada.
Ma isegi jõudsin just kiire mõttekäiguni - ainult selline ennastunustav hasart kommenteerimisel võib nakatada jalgpallipisikuga uusi inimesi, seda ei saa teha inimesed, kelle jutust sa saad aru, et tegelikult on tal ükskõik mis toimub. See on nagu Antero Mertaranta - sa tunned tema häälest, et midagi erakordset on käimas, mida tasub nautida.b-day
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustMa ei tea mis pöhusel täna Flora-Levadia eelmise nädalavahetuse mängu näidati, aga see Järvela karjumine oli ju lausa piinlik.
Lugupeetud Ott Järvela kui sa satud seda lugema, siis palun proovi oma verbaalset orgasmi kuidagi pisut tagasihoidlikumalt väljendada - pealelõunasel ajal on lastel päevauni magatud ning lapse körvad ei ole veel köigega harjunud. Kindlasti ei ole pöhjust minna ogaraks momentidel kui üks vöi teine meeskond värava lööb, isegi kui väravaht eksib vöimidagi. Piinlik noh, proovid äkki kuidagi tagasihoidlikumalt.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustMina endiselt Järvela kindel austaja. Karju aga, vastased võivad telekal hääle maha panna - ilmetu ja tasase kõne vajadus on sama hea kui lihtsalt mute vajutada.
Ma isegi jõudsin just kiire mõttekäiguni - ainult selline ennastunustav hasart kommenteerimisel võib nakatada jalgpallipisikuga uusi inimesi, seda ei saa teha inimesed, kelle jutust sa saad aru, et tegelikult on tal ükskõik mis toimub. See on nagu Antero Mertaranta - sa tunned tema häälest, et midagi erakordset on käimas, mida tasub nautida.DELFI kommijad ahju!
Kommentaar
-
Algselt postitas Hampton Vaata postitustPigem inimesed vaatavad ja mõtlevad: "Ah, sellised psüühhiliselt ebastabiilsed idioodid seda jalgpalli vaatavadki? Ma küll selline ei ole."
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustJärvela on täna väga rahulik...
Tõenäoliselt ajab Koort ta närvi kahekesi kommenteeridesning üksi olles on ta rahulikum.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustJärvelal on õppida karjumist!Ott karju karju!!!!!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar