Kordusi vist MLi mängudel ei näidata?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV14 kommentaatorid
Collapse
X
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustKordusi vist MLi mängudel ei näidata?Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas Põnn Vaata postitustHomme 8:25 vist on isegi :P
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustTüra ta karjub nagu hull. Veidi sobimatu. Igatahes nad just näitasid väravat korduses - kahju ainult, et kaameramees veidi hiljaks jäi.
Kui sa tahad monotoonset pomisemist, siis pane hääl maha ja tee seda ise. Ma olen kindel ka et paljud panevd hääle maha, aga mulle isiklikult meeldib see reaktsioon. Ta emotsioon vallandab ainult väravate ajal ja nii peabki.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustTunduks, et mees saab mitmekordseid multiorgasme.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustMis mõttes???
Kui sa tahad monotoonset pomisemist, siis pane hääl maha ja tee seda ise. Ma olen kindel ka et paljud panevd hääle maha, aga mulle isiklikult meeldib see reaktsioon. Ta emotsioon vallandab ainult väravate ajal ja nii peabki.
Järvela puhul tundub see kisamine nii võlts...Ja värava üle emotsionaalne saab olla ka muud moodi kui väike plika http://www.youtube.com/watch?v=bzNauFePc_M ja see video vast tõestab,et sellel mehel mingi väike puue on.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustJärvela puhul tundub see kisamine nii võlts...Ja värava üle emotsionaalne saab olla ka muud moodi kui väike plika http://www.youtube.com/watch?v=bzNauFePc_M ja see video vast tõestab,et sellel mehel mingi väike puue on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mädavagla Vaata postitustAga üles pead siis tõusma umbes 7.25 Öine kordus algas vist pool tundi varem. Mida raiska seal Kalev spordis tehakse. Kui on kava siis pidagu kinni sellest. Ma ei tea kui ma teaks kellele kirjutada siis ma sõimaks veits. Ise tahavad veel hullult prof spordikanal olla. Selline üleperse maik on kogu aeg selle kanali tegemistel juures. Tore on, et ta olemas on aga oleks aeg areneda juba.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Ehk teab keegi hea inimene rääkida, miks Mikseri Sven Kalevis kergejõustikku kommenteerib? On see tal miski eluunistuse täitumine või milles asi? Olgu öeldud, et ta teeb seda päris asjatundlikult...the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEhk teab keegi hea inimene rääkida, miks Mikseri Sven Kalevis kergejõustikku kommenteerib? On see tal miski eluunistuse täitumine või milles asi? Olgu öeldud, et ta teeb seda päris asjatundlikult...Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkas ta pole kunagi old keregjõustikuliidus mingi asjapulk?
1010
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar