Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV14 kommentaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kordusi vist MLi mängudel ei näidata?

Kommentaar

"pikk väljaheide" ... Ott, no tõesti
      kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Türa ta karjub nagu hull. Veidi sobimatu. Igatahes nad just näitasid väravat korduses - kahju ainult, et kaameramees veidi hiljaks jäi.

Kommentaar

Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
          Kordusi vist MLi mängudel ei näidata?
          Homme 8:25 vist on isegi :P
          Algselt postitas Maekas
          Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas Põnn Vaata postitust
            Homme 8:25 vist on isegi :P
            Aga üles pead siis tõusma umbes 7.25 Öine kordus algas vist pool tundi varem. Mida raiska seal Kalev spordis tehakse. Kui on kava siis pidagu kinni sellest. Ma ei tea kui ma teaks kellele kirjutada siis ma sõimaks veits. Ise tahavad veel hullult prof spordikanal olla. Selline üleperse maik on kogu aeg selle kanali tegemistel juures. Tore on, et ta olemas on aga oleks aeg areneda juba.

Kommentaar

Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
              Türa ta karjub nagu hull. Veidi sobimatu. Igatahes nad just näitasid väravat korduses - kahju ainult, et kaameramees veidi hiljaks jäi.
              Mis mõttes???
              Kui sa tahad monotoonset pomisemist, siis pane hääl maha ja tee seda ise. Ma olen kindel ka et paljud panevd hääle maha, aga mulle isiklikult meeldib see reaktsioon. Ta emotsioon vallandab ainult väravate ajal ja nii peabki.

Kommentaar

Tunduks, et mees saab mitmekordseid multiorgasme.
                slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                  Tunduks, et mees saab mitmekordseid multiorgasme.
                  KADE!!!!!!!!!!!!!
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                    Mis mõttes???
                    Kui sa tahad monotoonset pomisemist, siis pane hääl maha ja tee seda ise. Ma olen kindel ka et paljud panevd hääle maha, aga mulle isiklikult meeldib see reaktsioon. Ta emotsioon vallandab ainult väravate ajal ja nii peabki.

Järvela puhul tundub see kisamine nii võlts...Ja värava üle emotsionaalne saab olla ka muud moodi kui väike plika http://www.youtube.com/watch?v=bzNauFePc_M ja see video vast tõestab,et sellel mehel mingi väike puue on.
                    Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                      Järvela puhul tundub see kisamine nii võlts...Ja värava üle emotsionaalne saab olla ka muud moodi kui väike plika http://www.youtube.com/watch?v=bzNauFePc_M ja see video vast tõestab,et sellel mehel mingi väike puue on.
                      Täpselt! Kui see oleks siiras, siis poleks selle vastu mul midagi, aga tundub, et ta karjub, sest brasiilia kommentaatorid karjuvad.

Kommentaar

Algselt postitas Mädavagla Vaata postitust
                        Aga üles pead siis tõusma umbes 7.25 Öine kordus algas vist pool tundi varem. Mida raiska seal Kalev spordis tehakse. Kui on kava siis pidagu kinni sellest. Ma ei tea kui ma teaks kellele kirjutada siis ma sõimaks veits. Ise tahavad veel hullult prof spordikanal olla. Selline üleperse maik on kogu aeg selle kanali tegemistel juures. Tore on, et ta olemas on aga oleks aeg areneda juba.
                        Kirjuta Kruuda tainale otse või siis Toomas Lepale,tema peaks vastutama selle kohutava segaduse eest mis SulevSproti kanalil valitseb.ja ma ei tea kas see Zuumi viga aga kui vaatad uudiseid siis kui Kiiver mulisema hakkab siis hääl jääb väheke hiljaks
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

Kommentaar

Grusiinia

Mis riik see veel on, Kaspar?
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ehk teab keegi hea inimene rääkida, miks Mikseri Sven Kalevis kergejõustikku kommenteerib? On see tal miski eluunistuse täitumine või milles asi? Olgu öeldud, et ta teeb seda päris asjatundlikult...
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                              Ehk teab keegi hea inimene rääkida, miks Mikseri Sven Kalevis kergejõustikku kommenteerib? On see tal miski eluunistuse täitumine või milles asi? Olgu öeldud, et ta teeb seda päris asjatundlikult...
                              kas ta pole kunagi old keregjõustikuliidus mingi asjapulk?
                              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                                kas ta pole kunagi old keregjõustikuliidus mingi asjapulk?
                                President

1010
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X