Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV14 kommentaatorid
Collapse
X
-
Inglise liiga kannatasin välja, sest sellest nad midagi nagu teaksid ka. Aga kui Eesti Meistriliiga jätkub kuskil kanalil, siis üks kahest-kas uued kommentaatorid või poisid kodutööd rohkem tegema saata. See ei ole vabandus et kui madalam tase, et siis teeme nalja, ajame iba ja las need amatöörid maadlevad seal. Niikaua kui isegi tuntumaid mängijaid ära platsil ei tunta ja selline ilkumise stiilis nõmetsemine käib siis neid ma küll ei tahaks seal kuulda. Mõnele võibolla jah õudsalt naljakas, aga vaikselt ära hakkab viskama. Tahaks nagu asjalikku juttu ka kuulda. Kaasaku siis mingeid meistriliigast teadjamaid kaaskommentaatoreid või midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mädavagla Vaata postitustKaasaku siis mingeid meistriliigast teadjamaid kaaskommentaatoreid või midagi."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Seda muidugi et hea et üldse näidatakse. Igal juhul valiksin enne Meistriliiga Koorti ja Järvelaga kui et üldse ei näitaks. Õigus jah et lõpupoole kaasati teisi inimesi ka, kuigi mulle jäi mulje et see pigem siis kui üks kommentaator ei saanud tulla vms. Sest kui nad koos on siis on nagu kaks poisikest kes tahavad üksteist üle trumbata oma "andekusega". Lihtsalt minu jaoks see naljategemise fenomen on häirivaks muutunud. Eriti häirib pidev rõhumine mängijate taseme kohta ja võrdlemine tippjalgpalliga mis kohati muutub nagu ilkumiseks. Me teame et meil tase teab mis kõva ei ole. Võiks nagu asja vähe profimalt vähemalt eesti liiga puhul teha. See on muidugi minu arvamus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mädavagla Vaata postitustSeda muidugi et hea et üldse näidatakse. Igal juhul valiksin enne Meistriliiga Koorti ja Järvelaga kui et üldse ei näitaks. Õigus jah et lõpupoole kaasati teisi inimesi ka, kuigi mulle jäi mulje et see pigem siis kui üks kommentaator ei saanud tulla vms. Sest kui nad koos on siis on nagu kaks poisikest kes tahavad üksteist üle trumbata oma "andekusega". Lihtsalt minu jaoks see naljategemise fenomen on häirivaks muutunud. Eriti häirib pidev rõhumine mängijate taseme kohta ja võrdlemine tippjalgpalliga mis kohati muutub nagu ilkumiseks. Me teame et meil tase teab mis kõva ei ole. Võiks nagu asja vähe profimalt vähemalt eesti liiga puhul teha. See on muidugi minu arvamus.
Ma ei saa aru.....miks te kogu aeg vingute (ma ei mõtle sind ainukesena) ,et mingi järvela nõme vms. olgem rahul et ültse midagi oli ja ültse keegi viitsis kommenteerida ja pluss veel kui ei meeldi ära vaata või pane hääl mute peal lihtne,ei ole vaja kogu aeg vinguda.
Kommentaar
-
Algselt postitas when Vaata postitustMa ei saa aru.....miks te kogu aeg vingute (ma ei mõtle sind ainukesena) ,et mingi järvela nõme vms. olgem rahul et ültse midagi oli ja ültse keegi viitsis kommenteerida ja pluss veel kui ei meeldi ära vaata või pane hääl mute peal lihtne,ei ole vaja kogu aeg vinguda.
Kommentaar
-
Algselt postitas when Vaata postitustMa ei saa aru.....miks te kogu aeg vingute (ma ei mõtle sind ainukesena) ,et mingi järvela nõme vms. olgem rahul et ültse midagi oli ja ültse keegi viitsis kommenteerida ja pluss veel kui ei meeldi ära vaata või pane hääl mute peal lihtne,ei ole vaja kogu aeg vinguda.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustSee on kommentaatorite kommenteerimise teema, seetõttu ka väike "arvustus":P
Kommentaar
-
Algselt postitas magnisco Vaata postitustOtt ei ole mind kunagi enne nii närvi ajanud kui täna, sitt kommentaar.
Kasparit oleks vaja, et teda rajustada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar