Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV14 kommentaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
    Algselt postitas taku*
    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Inglise liiga kannatasin välja, sest sellest nad midagi nagu teaksid ka. Aga kui Eesti Meistriliiga jätkub kuskil kanalil, siis üks kahest-kas uued kommentaatorid või poisid kodutööd rohkem tegema saata. See ei ole vabandus et kui madalam tase, et siis teeme nalja, ajame iba ja las need amatöörid maadlevad seal. Niikaua kui isegi tuntumaid mängijaid ära platsil ei tunta ja selline ilkumise stiilis nõmetsemine käib siis neid ma küll ei tahaks seal kuulda. Mõnele võibolla jah õudsalt naljakas, aga vaikselt ära hakkab viskama. Tahaks nagu asjalikku juttu ka kuulda. Kaasaku siis mingeid meistriliigast teadjamaid kaaskommentaatoreid või midagi.

Kommentaar

Algselt postitas Mädavagla Vaata postitust
        Kaasaku siis mingeid meistriliigast teadjamaid kaaskommentaatoreid või midagi.
        Eelmine hooaeg olidki ju näiteks Tuleviku mängudel mingi Viljandi jalgpallielu tundev asjapulk ja Maag Tammeka mängudel jällegi Tartu asjamees. Oli seal muidki tegelinskeid. Ega see asi nüüd nii hull ka pole nagu sa siin kirjeldad. Hea, et üldse näidatakse!
        "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Seda muidugi et hea et üldse näidatakse. Igal juhul valiksin enne Meistriliiga Koorti ja Järvelaga kui et üldse ei näitaks. Õigus jah et lõpupoole kaasati teisi inimesi ka, kuigi mulle jäi mulje et see pigem siis kui üks kommentaator ei saanud tulla vms. Sest kui nad koos on siis on nagu kaks poisikest kes tahavad üksteist üle trumbata oma "andekusega". Lihtsalt minu jaoks see naljategemise fenomen on häirivaks muutunud. Eriti häirib pidev rõhumine mängijate taseme kohta ja võrdlemine tippjalgpalliga mis kohati muutub nagu ilkumiseks. Me teame et meil tase teab mis kõva ei ole. Võiks nagu asja vähe profimalt vähemalt eesti liiga puhul teha. See on muidugi minu arvamus.

Kommentaar

Algselt postitas Mädavagla Vaata postitust
            Seda muidugi et hea et üldse näidatakse. Igal juhul valiksin enne Meistriliiga Koorti ja Järvelaga kui et üldse ei näitaks. Õigus jah et lõpupoole kaasati teisi inimesi ka, kuigi mulle jäi mulje et see pigem siis kui üks kommentaator ei saanud tulla vms. Sest kui nad koos on siis on nagu kaks poisikest kes tahavad üksteist üle trumbata oma "andekusega". Lihtsalt minu jaoks see naljategemise fenomen on häirivaks muutunud. Eriti häirib pidev rõhumine mängijate taseme kohta ja võrdlemine tippjalgpalliga mis kohati muutub nagu ilkumiseks. Me teame et meil tase teab mis kõva ei ole. Võiks nagu asja vähe profimalt vähemalt eesti liiga puhul teha. See on muidugi minu arvamus.

Ma ei saa aru.....miks te kogu aeg vingute (ma ei mõtle sind ainukesena) ,et mingi järvela nõme vms. olgem rahul et ültse midagi oli ja ültse keegi viitsis kommenteerida ja pluss veel kui ei meeldi ära vaata või pane hääl mute peal lihtne,ei ole vaja kogu aeg vinguda.

Kommentaar

Algselt postitas when Vaata postitust
              Ma ei saa aru.....miks te kogu aeg vingute (ma ei mõtle sind ainukesena) ,et mingi järvela nõme vms. olgem rahul et ültse midagi oli ja ültse keegi viitsis kommenteerida ja pluss veel kui ei meeldi ära vaata või pane hääl mute peal lihtne,ei ole vaja kogu aeg vinguda.
              üldse, üldse, üldse

Kommentaar

Algselt postitas when Vaata postitust
                See on kommentaatorite kommenteerimise teema, seetõttu ka väike "arvustus":P
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                  See on kommentaatorite kommenteerimise teema, seetõttu ka väike "arvustus":P
                  Mis mõttes arvustus?

Kommentaar

Ivar ütles, et lähme nüüd tagasi A. Le Coq Arenale, kus jalgab Superkarika teine poolaeg.
                    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                    Algselt postitas taku*
                    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Kommentaar

Igati head uudised, EPL mänge on alati põnev vaadata.-

Kommentaar

Ott - rahune

Babel ei ole N'gog!

Kaspar, mine rahusta Otti
                          Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

N'gog ei = Babel

Kommentaar

Ott ei ole mind kunagi enne nii närvi ajanud kui täna, sitt kommentaar.
                              Kasparit oleks vaja, et teda rajustada.
                              Algselt postitas Cule
                              Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Algselt postitas magnisco Vaata postitust
                                Ott ei ole mind kunagi enne nii närvi ajanud kui täna, sitt kommentaar.
                                Kasparit oleks vaja, et teda rajustada.
                                Krt, sa ikka täitsa masohhist vist

Kommentaar

Working...
                                X