Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

TV14 kommentaatorid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Kasper
    Administraator
    • Jan 2006
    • 7500

Eesti ja välismaised jalgpalliuudised, tulemused ja statistika, pildid ning videod, meelelahutuslikud ja arvamusartiklid, foorum ja kommentaarid.
    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
    Algselt postitanud kasutaja taku* poolt
    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

• Mädavagla
      Asjahuviline
      • Mar 2008
      • 86

Inglise liiga kannatasin välja, sest sellest nad midagi nagu teaksid ka. Aga kui Eesti Meistriliiga jätkub kuskil kanalil, siis üks kahest-kas uued kommentaatorid või poisid kodutööd rohkem tegema saata. See ei ole vabandus et kui madalam tase, et siis teeme nalja, ajame iba ja las need amatöörid maadlevad seal. Niikaua kui isegi tuntumaid mängijaid ära platsil ei tunta ja selline ilkumise stiilis nõmetsemine käib siis neid ma küll ei tahaks seal kuulda. Mõnele võibolla jah õudsalt naljakas, aga vaikselt ära hakkab viskama. Tahaks nagu asjalikku juttu ka kuulda. Kaasaku siis mingeid meistriliigast teadjamaid kaaskommentaatoreid või midagi.

Kommentaar

• Nahkpea
        Reservmängija
        • Mar 2008
        • 4198

Algselt postitanud kasutaja Mädavagla poolt
        Kaasaku siis mingeid meistriliigast teadjamaid kaaskommentaatoreid või midagi.
        Eelmine hooaeg olidki ju näiteks Tuleviku mängudel mingi Viljandi jalgpallielu tundev asjapulk ja Maag Tammeka mängudel jällegi Tartu asjamees. Oli seal muidki tegelinskeid. Ega see asi nüüd nii hull ka pole nagu sa siin kirjeldad. Hea, et üldse näidatakse!
        "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

• Mädavagla
          Asjahuviline
          • Mar 2008
          • 86

Seda muidugi et hea et üldse näidatakse. Igal juhul valiksin enne Meistriliiga Koorti ja Järvelaga kui et üldse ei näitaks. Õigus jah et lõpupoole kaasati teisi inimesi ka, kuigi mulle jäi mulje et see pigem siis kui üks kommentaator ei saanud tulla vms. Sest kui nad koos on siis on nagu kaks poisikest kes tahavad üksteist üle trumbata oma "andekusega". Lihtsalt minu jaoks see naljategemise fenomen on häirivaks muutunud. Eriti häirib pidev rõhumine mängijate taseme kohta ja võrdlemine tippjalgpalliga mis kohati muutub nagu ilkumiseks. Me teame et meil tase teab mis kõva ei ole. Võiks nagu asja vähe profimalt vähemalt eesti liiga puhul teha. See on muidugi minu arvamus.

Kommentaar

• when
            Liverpool fan
            • Sep 2007
            • 116

Algselt postitanud kasutaja Mädavagla poolt
            Seda muidugi et hea et üldse näidatakse. Igal juhul valiksin enne Meistriliiga Koorti ja Järvelaga kui et üldse ei näitaks. Õigus jah et lõpupoole kaasati teisi inimesi ka, kuigi mulle jäi mulje et see pigem siis kui üks kommentaator ei saanud tulla vms. Sest kui nad koos on siis on nagu kaks poisikest kes tahavad üksteist üle trumbata oma "andekusega". Lihtsalt minu jaoks see naljategemise fenomen on häirivaks muutunud. Eriti häirib pidev rõhumine mängijate taseme kohta ja võrdlemine tippjalgpalliga mis kohati muutub nagu ilkumiseks. Me teame et meil tase teab mis kõva ei ole. Võiks nagu asja vähe profimalt vähemalt eesti liiga puhul teha. See on muidugi minu arvamus.

Ma ei saa aru.....miks te kogu aeg vingute (ma ei mõtle sind ainukesena) ,et mingi järvela nõme vms. olgem rahul et ültse midagi oli ja ültse keegi viitsis kommenteerida ja pluss veel kui ei meeldi ära vaata või pane hääl mute peal lihtne,ei ole vaja kogu aeg vinguda.

Kommentaar

• KeRRRt
              Tugitooli poiss
              • Jul 2007
              • 837

Algselt postitanud kasutaja when poolt
              Ma ei saa aru.....miks te kogu aeg vingute (ma ei mõtle sind ainukesena) ,et mingi järvela nõme vms. olgem rahul et ültse midagi oli ja ültse keegi viitsis kommenteerida ja pluss veel kui ei meeldi ära vaata või pane hääl mute peal lihtne,ei ole vaja kogu aeg vinguda.
              üldse, üldse, üldse

Kommentaar

• elx
                Professionaal
                • Oct 2001
                • 5828

Algselt postitanud kasutaja when poolt
                See on kommentaatorite kommenteerimise teema, seetõttu ka väike "arvustus":P
                BVB - Vaprus

Kommentaar

• when
                  Liverpool fan
                  • Sep 2007
                  • 116

Algselt postitanud kasutaja elx poolt
                  See on kommentaatorite kommenteerimise teema, seetõttu ka väike "arvustus":P
                  Mis mõttes arvustus?

Kommentaar

• Kasper
                    Administraator
                    • Jan 2006
                    • 7500

Ivar ütles, et lähme nüüd tagasi A. Le Coq Arenale, kus jalgab Superkarika teine poolaeg.
                    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                    Algselt postitanud kasutaja taku* poolt
                    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

• metssiga
                      Asjahuviline
                      • Jun 2006
                      • 3804

Õhtuleht – uudised, arvamused ja meelelahutus, lisaks sport, galeriid ja videod. Sõnumid otse elust, veebis, mobiilis ja paberil!

Kommentaar

• Xatex
                        Asjahuviline
                        • Jun 2008
                        • 65

Igati head uudised, EPL mänge on alati põnev vaadata.-

Kommentaar

• marv3llous
                          Kahur
                          • Feb 2009
                          • 8672

Ott - rahune

Babel ei ole N'gog!

Kaspar, mine rahusta Otti
                          Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

• Undi
                            imbu
                            • Aug 2001
                            • 3080

N'gog ei = Babel

Kommentaar

• magnisco
                              Eesti koondislane
                              • Jun 2007
                              • 1105

Ott ei ole mind kunagi enne nii närvi ajanud kui täna, sitt kommentaar.
                              Kasparit oleks vaja, et teda rajustada.
                              Algselt postitanud kasutaja Cule poolt
                              Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

• lenc
                                Eesti koondislane
                                • May 2004
                                • 3756

Algselt postitanud kasutaja magnisco poolt
                                Ott ei ole mind kunagi enne nii närvi ajanud kui täna, sitt kommentaar.
                                Kasparit oleks vaja, et teda rajustada.
                                Krt, sa ikka täitsa masohhist vist

Kommentaar

Töötlen...