Algselt postitas dreyd
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustLahe. Ju lätlased pidasid seda tarvilikumaks.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustlätlased? taanlased pidid ju bossud olema sellel kanalil...
Kommentaar
-
tra need taanlased...
irvhambad rsk....kurat küll meie maksame 99krooni kuus lisaks ja vastu saame täieliku cräpi rsk. mis inimsed seal taanis küll töötavad???!?!!?!
Alles oli F1'ga nii, kus lõpetati ülekanne just kõige põnevamal hetkel...Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
hea, hea ma ütlen. no kurat mina kui maksumaksja ootan selel faking 99 eegu eest leiba ja tsirkust ehk siinkohal manchestery derbyt, kuid erinevatelt eelkõnelejatest, ma poole silmaga jälgisin natuke mängu, kuid seadsin end sisse et eestikeelse mula taustal mängujoonistesse süübida, aga mida ma näen ??? mingid ahvid taanlased keevitavad näkku ja me ei näe mitte m-igi ?? ela nagu nõukaajal raisk. praegusel hetkel olin ma tõsiselt õnelik et ma pole veel seda paketti tellinud, kuid ma olin ausatlöeldes väga lähedal sellele.
Kommentaar
-
Algselt postitas alx Vaata postitustMuuseas neil mängudel, mida otse ei näidata, ei olegi eestikeelset kommentaari. Vähemalt mul on selline kogemus.
13.40-1500 on eetris MotoGP
15.00-17.00 Kossu mingi mäng
ja mõlemad on eesti keeles, siis juhul, kui mingi jalka hakkab 1440 näiteks ja seda pärast korduses näidatakse, siis pole võimalik sellele eesti keeles kommentaari peale panna. (vist oli nii, tech-stuff on mul nõrk)
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustPoisid ja sõbrad, teie kuudepikkune ootamine saab järgmisel nädalal tasutud. Skeleton ja kelk on tagasi!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar