Algselt postitas Mask
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustAhh mis te nutate. MotoGP-s olid ajaloolised hetked.
Milleks nad ajavad asju nii keeruliseks? Manu Arsenali mäng pressib peale . Näitavad seda ka järgi?
Kommentaar
-
Kas seekord oli 15minti vaheaega ka või oldi targemad ja 2 poolaeg hakkas kohe peale esimest? Sain alles praegu teleka taha.
Eelmine kord kui jälle mingi std nu** oli, siis ei viitsitud isegi teist poolaega kohe peale lükata, vaid lasti 15minti lihtsalt joosta mingil pläustil, ja suudeti ikka näidata mitte lives.Dreams cant be buy
Kommentaar
-
Kõige vähem saan ma sellest aru, et millepärast ei lasta ekraanile jooksma infot - sry vennad, järgmine asi lükkub edasi ning algab x-aja pärast.
Praegu istusin teleka taga ja mõtlesin, et kas ma tõesti pean joomist piirama. Jobud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
noh eks see suvalise möga näitamine oli selleks, et siis saaks lasta esimesele poolajale kohe teise otsa.
mõistagi ei arvestanud geeniused variandiga, et avapoolajale võidakse minuteid otsa panna, seega lükkus ka teine poolaeg reaalajast mõne minuti võrra edasi. jumal tänatud, et ei olnud mingit pikemat mängukatkestust, sest nibin-nabin saadi mankuarsenali ajaks ikka otsepilt ette (ma nt lugesin oma pika ja ilusa sissejuhatava jutu üldse kuskile mutiauku, suvalisel hetkel poole lause pealt löödi eetrisse). oleks sellesse mängu reaalselt sisse sõitnud, siis oleks see foorum siin ilmselt plahvatanud.
lätlased, noh. mis tahad saada.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustnoh eks see suvalise möga näitamine oli selleks, et siis saaks lasta esimesele poolajale kohe teise otsa.
mõistagi ei arvestanud geeniused variandiga, et avapoolajale võidakse minuteid otsa panna, seega lükkus ka teine poolaeg reaalajast mõne minuti võrra edasi. jumal tänatud, et ei olnud mingit pikemat mängukatkestust, sest nibin-nabin saadi mankuarsenali ajaks ikka otsepilt ette (ma nt lugesin oma pika ja ilusa sissejuhatava jutu üldse kuskile mutiauku, suvalisel hetkel poole lause pealt löödi eetrisse). oleks sellesse mängu reaalselt sisse sõitnud, siis oleks see foorum siin ilmselt plahvatanud.
lätlased, noh. mis tahad saada.
Kommentaar
-
Aa, okei. Nüüd ma saan aru, millepärast viivitusest inforibaga teada ei antud (anta) - egas tähed raisata ole.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustAa, okei. Nüüd ma saan aru, millepärast viivitusest inforibaga teada ei antud (anta) - egas tähed raisata ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hugg Vaata postitustMa ei saa aru miks pult üldse lätlaste käes on?? Ma saan aru veel et leedukad, aga lätlased on üldse natuke ...., aga me peaks natuke häält tõstma selle koha pealt. Ikkagi maksame teatud teenuse eest.
Teiseks on Viasat Lätis turuliider ehk nende tahtmised maksavad.
Kommentaar
-
Miks ei võiks väheke rohkem emotsiooni üles näidata mängu komenteerides? Ma saan aru, et üksi on raske mängu komenteerida ja lisaks sellele on pühapäev ja pea haige vms, aga natuke lõbusam võiks see asi kuidagi olla. Mul küll linnas Viasat puudub, aga eile vaatasin seda Spursi ja Newcastle'i mängu ja pidavalt oli tahtmine striimi vahetada - selline tunne, nagu inimene oli sunnitud midagi rääkima.
Vabandan, kui minu väljaütlemine kellelegi liiga tegi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar