Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3Go Sport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Ahh mis te nutate. MotoGP-s olid ajaloolised hetked.
    Seesama pressikas oli ka Viasat Motorsi peal live's jooksmas.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
      Ahh mis te nutate. MotoGP-s olid ajaloolised hetked.
      ajalooline või mitte.
      Milleks nad ajavad asju nii keeruliseks? Manu Arsenali mäng pressib peale . Näitavad seda ka järgi?

Kommentaar

Kas seekord oli 15minti vaheaega ka või oldi targemad ja 2 poolaeg hakkas kohe peale esimest? Sain alles praegu teleka taha.
        Eelmine kord kui jälle mingi std nu** oli, siis ei viitsitud isegi teist poolaega kohe peale lükata, vaid lasti 15minti lihtsalt joosta mingil pläustil, ja suudeti ikka näidata mitte lives.
        Dreams cant be buy

Kommentaar

Kõige vähem saan ma sellest aru, et millepärast ei lasta ekraanile jooksma infot - sry vennad, järgmine asi lükkub edasi ning algab x-aja pärast.
          Praegu istusin teleka taga ja mõtlesin, et kas ma tõesti pean joomist piirama. Jobud.
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

no lätlased ja leedukad ei mõista sellist viisakust.

Kommentaar

Maha lasta need kes täna puldi taga, maha lasta.

Kommentaar

Mis juhtus üleüldse?

Kommentaar

City - Sunderland mäng lükkus ca 25 minutit edasi, sest näidati moto GP lõpphetki(pressikad ja asjad) ning peale seda veel ca 10 min reklaame ja muud ebavajalikku. Samas ei saa aru miks osad siin foorumis nüüd nii endast välja lähevad kohe

Kommentaar

noh eks see suvalise möga näitamine oli selleks, et siis saaks lasta esimesele poolajale kohe teise otsa.

mõistagi ei arvestanud geeniused variandiga, et avapoolajale võidakse minuteid otsa panna, seega lükkus ka teine poolaeg reaalajast mõne minuti võrra edasi. jumal tänatud, et ei olnud mingit pikemat mängukatkestust, sest nibin-nabin saadi mankuarsenali ajaks ikka otsepilt ette (ma nt lugesin oma pika ja ilusa sissejuhatava jutu üldse kuskile mutiauku, suvalisel hetkel poole lause pealt löödi eetrisse). oleks sellesse mängu reaalselt sisse sõitnud, siis oleks see foorum siin ilmselt plahvatanud.

lätlased, noh. mis tahad saada.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                      noh eks see suvalise möga näitamine oli selleks, et siis saaks lasta esimesele poolajale kohe teise otsa.

mõistagi ei arvestanud geeniused variandiga, et avapoolajale võidakse minuteid otsa panna, seega lükkus ka teine poolaeg reaalajast mõne minuti võrra edasi. jumal tänatud, et ei olnud mingit pikemat mängukatkestust, sest nibin-nabin saadi mankuarsenali ajaks ikka otsepilt ette (ma nt lugesin oma pika ja ilusa sissejuhatava jutu üldse kuskile mutiauku, suvalisel hetkel poole lause pealt löödi eetrisse). oleks sellesse mängu reaalselt sisse sõitnud, siis oleks see foorum siin ilmselt plahvatanud.

lätlased, noh. mis tahad saada.
                      Noh, samas. Kui poleks näidatud võrride võitjate intekaid, siis oleksid mingid motomehed läinud linna peale jõurama. Seega valiti väiksem kahju.

Kommentaar

Aa, okei. Nüüd ma saan aru, millepärast viivitusest inforibaga teada ei antud (anta) - egas tähed raisata ole.
                        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                          Aa, okei. Nüüd ma saan aru, millepärast viivitusest inforibaga teada ei antud (anta) - egas tähed raisata ole.
                          Lätlased ei osanud inglise keeles kirjutada.

Kommentaar

Ma ei saa aru miks pult üldse lätlaste käes on?? Ma saan aru veel et leedukad, aga lätlased on üldse natuke ...., aga me peaks natuke häält tõstma selle koha pealt. Ikkagi maksame teatud teenuse eest.

Kommentaar

Algselt postitas Hugg Vaata postitust
                              Ma ei saa aru miks pult üldse lätlaste käes on?? Ma saan aru veel et leedukad, aga lätlased on üldse natuke ...., aga me peaks natuke häält tõstma selle koha pealt. Ikkagi maksame teatud teenuse eest.
                              Rahvusstereotüüpe jälgides, siis lätlased on leedukatest normaalsemad.
                              Teiseks on Viasat Lätis turuliider ehk nende tahtmised maksavad.

Kommentaar

Miks ei võiks väheke rohkem emotsiooni üles näidata mängu komenteerides? Ma saan aru, et üksi on raske mängu komenteerida ja lisaks sellele on pühapäev ja pea haige vms, aga natuke lõbusam võiks see asi kuidagi olla. Mul küll linnas Viasat puudub, aga eile vaatasin seda Spursi ja Newcastle'i mängu ja pidavalt oli tahtmine striimi vahetada - selline tunne, nagu inimene oli sunnitud midagi rääkima.

Vabandan, kui minu väljaütlemine kellelegi liiga tegi.

Kommentaar

Working...
                                X