Algselt postitas -JalkafriiK_
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas zip Vaata postitustMa tõesti ei mõista miks kõik ManU fännid nii idiootselt käituma peavad. Asi on objektiivsuses, kui sa oled telekanalis kommentaator võiks jääda erapooletuks mitte hakata üht meeskonda juba maha kirjutama, teadmata mis tulevikus võib juhtuda. Ma ei saa aru kus sa seda nutmist siit välja loed? Ole nüüd mõistlik, ei ole vaja nii madalale langeda.
Kommentaar
-
Kalev Kruus oskab 50% arvutada (4 löögist 2 väravasse on tõesti 50%).
Üle 50% arvutamine on juba raskem (5 löögist 3 värvasse pole kuidagi 75%)
Vihjena võin öelda, et õige vastus on vähem kui 75%.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKalev Kruus oskab 50% arvutada (4 löögist 2 väravasse on tõesti 50%).
Üle 50% arvutamine on juba raskem (5 löögist 3 värvasse pole kuidagi 75%)
Vihjena võin öelda, et õige vastus on vähem kui 75%.
Kommentaar
-
Mis nende kuradi leedukate pärast toodetakse seda kossu nii palju ? Huvitav, kas siis oleks näidatud DFB Pokalit kui Rytas ja Zalgiris poleks play-offi saanud. Kella neljast hakatakse mingeid vanu mänge ketrama ja siis hiljem näidatakse liveis leedukate tujutut mängu. Kui talvel näidatakse nii palju Leedu tiimide mänge siis suvel võiks selle arvelt näidata kasvõi Eesti meistriliigat, vaadaku siis nemad ka meie riigi klubide mänge .Tavaliselt on leidnud VSB näidata kasvõi ühte DFB Pokali mängu, aga enam ei suudeta sedagi, isegi ei lindistata ühtegi mängu.
Kommentaar
-
Rytase mäng vist oli jah...aga ma vaatasin Zalgirise mängu ja see oli küll ikka vägagi tujutu...30punktiga oldi taga vahepeal...siis suht vahetasin telekanalit.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustRytase mäng vist oli jah...aga ma vaatasin Zalgirise mängu ja see oli küll ikka vägagi tujutu...30punktiga oldi taga vahepeal...siis suht vahetasin telekanalit.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustRytase mäng vist oli jah...aga ma vaatasin Zalgirise mängu ja see oli küll ikka vägagi tujutu...30punktiga oldi taga vahepeal...siis suht vahetasin telekanalit.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustKas keegi viitsiks siia nädala VSB jalkakava visata?
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSuutsite FA kapi ära rikkuda. Mis mõttes näitate laupäeva hilisõhtul keskpäevast mängu, mille tulemus ammuilma teada?BACK WHERE WE BELONG
Kommentaar
-
Algselt postitas Melwood Vaata postitustMis mängu õhtul näidati? Kas päevase mängu (Everton -Chelsea) kordust?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar