Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Nad on umbes samasugused konkurendid nagu Tide ja Ariel.Algselt postitas stark Vaata postitustei tea miks?
Kommentaar
-
Elion tahab, aga Viasat ei taha, kuna Elioni tv teenus on suureks konkurendiks väiksemates linnades. Loomulikult Viasat pakub Elionile oma kanaleid aga see käib umbes niimoodi, et Starman maksab 5 krooni per tarbija kuus ja Elionilt küsitakse 30 krooni.Algselt postitas stark Vaata postitustei tea miks?
Kommentaar
-
-
Kalev Kruus ja Kivisild on minu arust eesti parimad jalka kommentaatorid.
Sel aastal siis bundesliga asemel näidatakse Euroopa liiga mänge alates alagrupi mängudest.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Bundesliga asenduseks võeti UEFA kuubik algusest peale, aga asendusliigat ole raske leida ka, sest Inglismaad ei saa, Hispaaniaga oli ka mingi jama ja Itaalia asjus ei saa keegi kunagi kindel olla.Algselt postitas Peeter I Vaata postitustNädala pärast algab Prantsuse liiga. Kahju, et Bundesliiga asemel mõnda uut liigat ei otsitud.
Aga ma täpselt ei mäleta ka. PEaasi, et kokakoola alles jääb, sest seal käib alati õudne andmine!
Kommentaar
-
pean kõiki tõsimeelseid vutifänne kurvastama, et jah, olen ka sel aastal puldis.Algselt postitas Peeter I Vaata postitustSa sel hooajal ka kommenteerid?
Kommentaar
-
Ja juba homme Dannar möllab eetrisAlgselt postitas dannar Vaata postitustpean kõiki tõsimeelseid vutifänne kurvastama, et jah, olen ka sel aastal puldis.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar