Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Need on asjad, mida iga aasta eel jalkaviktoriini puhul läbi käid.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltMa ei tea, miks selliseid asju mäletatakse, aga Urmas Hepner (1992), Martin Reim(1995), Marek Lemsalu(1996), Indrek Zelinski (2001), Andrei Stepanov (2004) on õiged.
Mis aastal ja kelle vahel läks tiitel jagamisele?Kommentaar
-
No ma küsin oma viktoriiniküsimuse, mida igaks juhuks alati tagataskus hoian - kes on Inglismaa Jalgpalliliidu president? Vihjeks võin öelda, et ta on ka samaaegselt Briti Sukeldumisliidu president.Kommentaar
-
-
-
Bafetimbi Gomis, Simone Inzaghi, Mario Gomez ning Ruud van Nistelrooy on ja on olnud suurepärased ründajad. Siiski on üks asi, mis seob neid ühte listi. Mis listist juttu on?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
AS Monaco kuulub ka selle ühise nimetaja alla.Kommentaar
-
Mul on ka kaheosaline küsimus (või olen neid äkki küsinud, sest ma kuskil justkui olen?). Luciano Gaucci on eeldatavasti kõige eriskummalisem (Itaalia) klubiomanik läbi aegade, kes möllas korralikult kuni jäi rahaskeemitamisega vahele ning läks Lõuna-Ameerikasse peitu. Tuntuim mehe tegu on see, et ta otsustas päevapealt Itaalia vastu MMil skoorinud Ahni palgarahadelt maha võtta. Kuid jalgpallifolkloori on läinud veel kaks asja (tegelikult üsna lihtsad, aga las nad olla):
1. Perugia tahtis osta Rootsi koondislast Ljunbergi, kuid FIGC pani tehingule käe ette. Miks ei lubanud Itaalia jalgpalliliit Gauccil Rootsi koondislast osta?
2. Perugia ostis mängija nimega Saadi, kes oli tollel ajal ka oma rahvuskoondise kapten. Antud ost tekitas korralikult furoori, kuigi mängija ise sai vaid korra platsile. Miks?Kommentaar
-
Esimene mõte oli see, et Ljungberg oli homoseksuaal. Okei okei, sa ilmselt mõtled seda hetke, mil Perugia tahtis seda naist. Pakun huupi, et see naine oli ka Ljungberg ja liit keelas Perugial naist meestevõistkonda osta.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar