Jep, olidki lihtsad. Tegu siis Rootsi koondislase Hanna Ljungbergiga, kelle toomisele tõmbas FIGC vee peal, sest reeglistikus on naise registreerimine keelatud. Võin ka seonduvalt kolmanda küsimuse teha. Kui Gaucci sai teada, et ei saa naist registreerida, siis ta hakkas räntima ja lubas meeskonda registreerida ..., sest see pole keelatud. Kelle või mille, mis oli mehest enne jalgpalliellu sisenemist teinud miljonäri, lubas Gaucci tiimi regada?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Kas ta oli see vend, kes tahtis mingit hobustemansat teha?Kommentaar
-
Ma küsin ise midagi raskemat midagi.
On olemas üks venelane, kes on Võitnud Uefa Cupi ning Meistrite Liiga ning löönud ka mõlemas värava. Kui keegi väga ei tea, isis hakkan vihjeid andma.Kommentaar
-
Suund on õige. Lisaks on mees olnud oma Spartakis kahel korral mängija ja ühel korral ka treener.Kommentaar
-
Õige vastus.
FIFA rankingus 197 kohal olev riik omab jalgpalli jaoks väga suurt tähtsust. Mis riik see on ja mille poolest on ta silmapaistev jalgpalli jaoks?Kommentaar
-
No see on jah selline Mis?Kus?Millal? stiilis. Ma olen küsimuste esitamises megahalb ja ka vihjete andmises. Proovin siiski natuke lihtsustada: Mõelge selle peale, ilma milleta ei saaks jalgpalli mängida ja kust see peamiselt tuleb.Kommentaar
-
Noh vägagi soojaks läheb.Kommentaar
-
Mündivise ei toida kunagi. Made in Pakistan on kirjas üle 70% jalgpalliinventaariga seotud asjadel. Ja mis kõige olulisem, siis jalgpallide puhul on see protsent veelgi kõrgem.Kommentaar
-
Ma laksaks veel midagi (kergemat) Itaaliast. Marcello Lippi oli 90ndate üks tähelepanuväärsemaid treenereid, kuid tähelepanuväärne on ka see, et suur hulk tema käe all toona (ehk aastail 93-99) nii Juventuses kui ka Napolis mänginud meestest on nüüdseks saanud peatreenerid. Lisaks erinevatele madalamate liigade manageridele (Pippo Inzaghi Venezia, Ciro Ferrara Hiinas jne) on tema mängijatest tulnud peatreenerid seitsme suurliiga (Hispaania, Itaalia, Inglismaa, Venemaa, Türgi, Argentina ja Hiina) klubi ja ka ühe tippriigi koondise pukki. Kes on need kaheksa Lippi "kasvandikku".Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar