küsin siis ühe lihtsa küsimuse vahele:
Millised kahe praegu Inglise kõrgliigas mängiva klubi staadionid on üksteisele kõige lähemal?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Kusjuures kui ma kuskilt loengutest õigesti mäletan, siis Moor mingit spordiasja tegi küll. vbla oli see siis lihtsalt midagi muud. Oskar Lõvi muidugi oli liiga ilmne :P Teda õnneks isegi videolindil kõnelemas. Tõsi, ma olen näinud kasutanud materjale, mis puudutasid 1936. aasta Berliini kossu olümpiakoondist.Leave a comment:
-
Ütlen vastuse ära:
Leedu-Eesti 30.06.1936 Kaunas Vytautase mägi
Seis:2-0 Leedule
Reporter:Oskar LõviLeave a comment:
-
Markofkin pakkus seda ja vastus on ei ja Saksamaaga ei mängitud aastas 2 korda.Üks lähiriik on vastusLeave a comment:
-
Ei.Vihjeks,et see ei olnud mingi eriline mäng.Selle riigiga mängiti enne sõda aastas umbes 2 korda.Reporter on kõigil vale olnud.Ta oli Eesti kuulsaim spordiajakirjanik enne 2.maailmasõdaLeave a comment:
-
1933.a oli esimene MM valikmäng Rootsiga, äkki sel puhul oli ka esimene raadioreportaazh?
Ehk siis 1933. Rootsi 6 - 2 Eesti. Ei?
Reporterite koha pealt olen täiesti tumm...
EDIT: ah, kurat, vihje oli, et sõprusmäng... No siis pakun täitsa huupi... 1935.aasta 0:5 lutt võõrsil Saksamaalt... Reporterit endiselt ei oska pakkuda...Leave a comment:
-
Juba eelnevalt vihjasin, et ei olnud Mikkin reporter ja ei mängitud ka Lätiga ja ma küsisin võõrsilmängu kohtaLeave a comment:
-
Aeg õige, aga ülejäänud vastus on vale.Vihjeks, et see oli sõprusmängLeave a comment:
-
Pakun lambist, et mõni Balti turniir ja vastane oli Läti? Umbkaudne aeg ehk 30tel?Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: