Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Maardu jaapanlane, sest mul oli seal mängus suvel väravatele suur bet ja läks pihta. Aga nime ma peast ei oska kirjutada.Leave a comment:
-
-
Leave a comment:
-
Üks kergemat sorti küsimus :
Eelmine hooaeg suutis üks mees ainsana Florale teha kübaratriki ühes mängus, kellega on tegu?
Googeldamine on keelatud.Leave a comment:
-
Hõbevillak
Bonucci
Vieira
Vieri
Meazza
Davids
Pirlo
Zlatan
Baggio
SerenaLeave a comment:
-
12/12 1:36 remaining. Alguses hakkasin Helvegi toppima, sest arvasin, et pean nimetama nii palju kui tean. West muidugi rohkem interi legend. Milanis tuntud rohkem, kui mees, kes enda meelest oli parem kui Maldini.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltInter Milan v AC Milan quiz: Name the players who have played for both clubs
Read the clues below and name as many as you can in three minutes. Good luck!
10/12. Kurat küll, ikka ei lugenud ühte vihjet korralikult läbi, väga piinlik lugu. Ma tean küll seda jalaga-näkku tonti, kes on Angelo Nerazurro linnast pärit. Nigeeria kaitsjat tõesti ei teadnud ja ega vist ei pidanudki teadma, kui 20 aastat tagasi tegi 4 mängu Milani värvides.Leave a comment:
-
Ise olen hetkel samal maal, julgen arvata, et sealt Jaro nimekirjast võib nimesi puudugi olla.
Võib juhtuda, et pole ka Jaro lõplik, selle küsimusega võib igasuguse absurdini välja jõuda ala nõuka ajal vormistati 15 talendikat Eesti poissi mõnda Vene kolkaküla klubisse ja ongi seniste vastustega kööga
Leave a comment:
-
Kui otsingumootoreid kasutada, siis selgub, et Jarost on veel rohkem mängijaid läbi käinud. Arbeiter, Borissov, Toomas Kallaste, Kotenko, Krõm, Novikov, Rähn, Urmas Rooba, Teleš ja nõukaajal veel ka Sergei Ratnikov.Leave a comment:
-
Ilmselt peaks Seinäjoki see koht olema. Sealt on läbi käinud Aksalu, Elhi, Kams, Kink, Goldberg, Ritson ja Lukka.Pole tervet teemat läbi lugenud, vabandan kui juba küsitud.
Millises välisklubis on olnud kõige rohkem Eesti kodakondsusega mängumehi? (Ma ise ei tea , seega oodatud ka arutelud mitte ainult vastus)
Piiritleks siis küsimust nii, et piisab kui mängija on klubi nimekirjas olnud, mänguminuteid ei pea olema. Välisklubi arvestusse lähevad väljaspool praegust riigipiiri olevad klubid. Täpsustused võivad nii aidata kui eksitada.Leave a comment:
-
Pole tervet teemat läbi lugenud, vabandan kui juba küsitud.
Millises välisklubis on olnud kõige rohkem Eesti kodakondsusega mängumehi? (Ma ise ei tea , seega oodatud ka arutelud mitte ainult vastus)
Piiritleks siis küsimust nii, et piisab kui mängija on klubi nimekirjas olnud, mänguminuteid ei pea olema. Välisklubi arvestusse lähevad väljaspool praegust riigipiiri olevad klubid. Täpsustused võivad nii aidata kui eksitada.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: