Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Jalgpalliviktoriin

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Meintz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Gallacher poolt
    Heino Mikkin?
    Vale.
    Küsimuses unustasin ära märkida, et reporter on lisaküsimus.Põhiküsimus on ikka see, millal ja kelle vastu mängiti

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitanud kasutaja urmar poolt
    Ma vist mäletan ka seda, et pettumus oli pärast kaotust suur. Aga koondiste esimene välismäng oli siis ikkagi Itaaliaga 1993 kevadel 0:2 kaotusega.
    Koondiste koha pealt küll. Aga küsimus ei puudutanud ju konkreetselt koondise mänge.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Tõesti ei mäleta, kas 91 sügis või 92 kevad. Hiljem vaevalt.
    Ma vist mäletan ka seda, et pettumus oli pärast kaotust suur. Aga koondiste esimene välismäng oli siis ikkagi Itaaliaga 1993 kevadel 0:2 kaotusega.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Heino Mikkin?

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitanud kasutaja urmar poolt
    Ja mis aastal see siis oli?
    Tõesti ei mäleta, kas 91 sügis või 92 kevad. Hiljem vaevalt.

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Sama küsimus, mis Gallacheril aga tv ülekande asemel küsin raadio ülekande kohta.Reporteri võiksite ka panna.
    Et siis, millal, kellega ja kes oli reporter

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Muidu õige vastus aga kui täpne olla, siis Leedu klubi asemel oli vastaseks minu mäletamist mööda Leedu olümpiakoondis (ehk siis U-21 või U-23, ma ei mäleta kuidas see vanusevärk oli)) ja tegemist sõprusmänguga. Igatahes mäng peeti Leedus ja suht lumise ilmaga. Skoori täpselt ei mäleta aga Flora kaotas vist 0:3 või 1:3. Küsi.
    Ja mis aastal see siis oli?

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Meintz poolt
    Flora vs mingi Leedu klubi (Zalgiris näiteks) ja Kuboki turniiril?
    Muidu õige vastus aga kui täpne olla, siis Leedu klubi asemel oli vastaseks minu mäletamist mööda Leedu olümpiakoondis (ehk siis U-21 või U-23, ma ei mäleta kuidas see vanusevärk oli)) ja tegemist sõprusmänguga. Igatahes mäng peeti Leedus ja suht lumise ilmaga. Skoori täpselt ei mäleta aga Flora kaotas vist 0:3 või 1:3. Küsi.

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Flora vs mingi Leedu klubi (Zalgiris näiteks) ja Kuboki turniiril?

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Ei, tegemist ei olnud mingi ametliku mänguga, ammugi mitte maavõistlusega. Märksõna - Leedu.

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Itaalia mäng kindlasti ei olnud

Pakun Sotimaa-Eesti 3-2 1998 või 99

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Tulistan puusalt, Itaalia - Eesti 2:0 1993. Malta mängu ei näidatud. Aga äkki oli mingi maavõistlus Saamidega, aga pigem siiski ei olnud.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Ahah.
    Seni küsiksin ühe küsimuse vahele: milline oli esimene ETV-s ülekantud jalgpallimäng, mis toimus väljaspool Eestit aga üks osapooltest oli Eesti meeskond? Ehk siis, kes mängisid?
    Keegi mäletab?

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Kurat, õlu ja vein on ju asjad, mis pannakse kõigepealt käima ja alles hiljem saab neist õlu ja vein.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Ega ometi maks ja magu?

Leave a comment:

Töötlen...