Romario, Ronaldo ja Vieri olid ainult ühe hooaja?
Diego ju ometi pole ... liiga lihtne, right? või oli ka liiga vähe ja seetõttu kurioosum?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Mulle meenub Micael Laudrup. Aga ega ma ka peale vene nimede ja Rivaldo ei suutnud midagi meenutada.Leave a comment:
-
Hugo Sanchez (totaalpuusalt)
Guugel ütles seejärel, et eksisin
Leave a comment:
-
Kuna viimasele küsimusele vastati vist õigesti, küsin ka:
Sajandivahetusel valis üks Hispaania jalgpalliajakiri viimase veerandsajandi (ehk 1975-2000) parimat Hispaania liiga välismaalasest jalgpallurit. Kes valiti?Leave a comment:
-
-
Vasakpoolne on Põhja Iiri treener, nime ei mäleta. Sai ka sacci peale meile kaotust?Leave a comment:
-
Paremal on Mixu Paatelainen- juhtis Soome koondist kui võitsime neid võõrsil 2:0 ning sai peale seda ametist priiks
Leave a comment:
-
a) Motherwell - Ojamaa ja AnierAlgselt postitanud kasutaja Stok pooltSee polnud minu küsimus, aga mina sain järjele 2008 CLi abil.
6. Pildiküsimus. Küsime kolme jalgpalliklubi, mille vappidelt oleme valikuliselt detaile eemaldanud. Kõikidel klubidel on seos kaasaegsete Eesti koondislastega (nad on üllataval kombel nendes klubides mänginud) - ehk teisisõnu küsitavad on figureerinud viimase 10 aasta jooksul Eesti jalgpallieliidis. Näiteks Toomas Krõm ja 1998. aasta Tallinna Lõvid ei ole õige vastus, aga Mart Poom mahub oma 2009. aastal lõpetatud karjääriga vastuse piiridesse.

a) 2 eestlast, 69 mängu ja 13 väravat.
b) 1 eestlane, 47 mängu ja 8 väravat.
c) 1 eestlane, 11 mängu ja 0 väravat.
b) Gabala - Zenjov
c) CSKA Sofia - LindpereLeave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: