Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
-
Jah! Sergio Ramos on vägagi patriootlik persoon ning iga CL võidu järel mässis ta karika Andaluusia lippu,mis näeb pmst samasugune kui Nigeeria lipp. Keskmine nigeerlane (või noh lihtsalt inimene) ei ole Hispaania sisegeograafias nii tugev ja Nigeeria sotsiaalvõrgustikud kihavad kiidusõnadest.Leave a comment:
-
-
Ei ole õige suund. Ramosel ei ole endal selle riigiga mingit pistmist. Küll aga ei tasu unustada, et Sergio ei ole alati Madridi elanik olnud.Leave a comment:
-
-
Tasub keskenduda Ramose isikule ja tema minevikule.
Samuti Sheldon Cooperi vihje endiselt jõus.Leave a comment:
-
Pakuks puusalt, et äkki ta laulab mingit laulu, mis on kuskilt Aafrika riigist pärit vms.Leave a comment:
-
Paar vihjet. Mängija on hispaanlane ja selle küsimuse oleks Sheldon Cooper päris lihtsalt ära lahendanud.Leave a comment:
-
Mängijaks pakuks ehk Benzemad, sest ta peaks olema Alžéeriast pärit, aga tegevust ei oskaks küll pakkuda.Mul on üks küsimus, mille ajendas väike fakt, mille ma ühest podcastist kuulsin. Proovin normaalselt sõnastada.
Viimased 3 Meistrite Liiga tiitlit on läinud kõik ühele klubile. Karikavõidujärgsel päeval (või ülejärgmisel päeval - olenevalt, kuidas tiim koju jõuab) näidatakse karikat fännidele ja sõidetakse mööda linna sellega.
Lisaks sellele tullakse karikaga veel ühte kohta ning ühe Real Madridi mängija traditsioon paneb ühe Aafrika riigi sotsiaalvõrgustikud kihama.
Mis tegevus see on ja miks selle ühe Aafrika rahvas nii positiivselt leili läheb?Leave a comment:
-
Mul on üks küsimus, mille ajendas väike fakt, mille ma ühest podcastist kuulsin. Proovin normaalselt sõnastada.
Viimased 3 Meistrite Liiga tiitlit on läinud kõik ühele klubile. Karikavõidujärgsel päeval (või ülejärgmisel päeval - olenevalt, kuidas tiim koju jõuab) näidatakse karikat fännidele ja sõidetakse mööda linna sellega.
Lisaks sellele tullakse karikaga veel ühte kohta ning ühe Real Madridi mängija traditsioon paneb ühe Aafrika riigi sotsiaalvõrgustikud kihama.
Mis tegevus see on ja miks selle ühe Aafrika rahvas nii positiivselt leili läheb?Leave a comment:
-
Jepjep. Huvi pärast. Läks Googlega või Googleta?
Aga teeme ühe Eesti oma veel, siis lasen kellelgi lihtsamate briti küsimustega peale lennata. Ühe meistriliiga klubi hooaja kolm parimat skoorijat võinuks mõned aastad hiljem sügisel kõik omavahel platsil kokku saada, sest olid kolinud ühe teise meistriliiga kolme erinevasse klubisse. Reaalsuses said platsil kokku küll vaid kaks neist (kumbki mängus ei skoorinud), sest kolmas neist oli vajunud oma meeskonnas süvapingile/reservidesse. Mis ühte liigasse jõudnud skoorijate trio? (jep, võin taaskord lisavihjeid vajadusel anda)Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: