1997/1998 – Uruguai, Tšehhi, Austraalia, Araabia Ühendemiraadid. 2001/2002 – Kanada, Austraalia. 2005/2006 – Kreeka, 2009/2010 – Iraak, Egiptus, 2013/2014 – Tahiti. 2017/2018 – Kamerun, Uus-Meremaa, Tšiili.
Mis neid kõiki ühendab?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Mu onu on elav googel, selle 69 aastaga on sinna kogunenud igasuguseid lampe fakte ja kuna tema selle spordipisiku kunagi mulle ilmselt süstis siis pikkade aastate jooksul on mullegi mingid lambid faktid pähe jäänud. Best party trick in 2019.Leave a comment:
-
-
-
-
Healy on mul siiani meeles, kuna ta virutas Hispaania vastu kübaratriki, ise vaatasin sopcastist mängu ja oli nukker. Camara on standardnimi Senegalis, Daei on ainus iraani jalgpallur, keda ma tean...Leave a comment:
-
-
15/20
google´i abiga teete või miks üks normaalne inimene peaks teadma, kes on Ali Daei, Henri Camara, Luigi Riva, David HealyLeave a comment:
-
Ainult Itaaliat ei osanud pakkuda. Ok, tõsi, Camara tuli ka seepärast ainult, et peksin kõik Diop-Diouf-Camara-nimed sisse.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltCristiano Ronaldo close to 100 Portugal goals: How many top international scorers can you name?
15/20, iraanlase perekonnanime ei teadnud ja Sunderlandi staari nimi jäigi keele peale.Leave a comment:
-
16/20
Viimase oleks vb pikema aja peale ära arvanud, aga ülejäänud kolme polnud kunagi kuulnudki
Leave a comment:
-
-
Ilmselt mingi Armeenia linn on. Mängijad peaksid olema Budnik, Kobzar, Brtan, aga neljandat ei oska küll öelda.Panen ka ühe. Ühes kõrgliiga linnaderbis said hiljuti platsil kokku neli võõrleegionäri, kes kõik on varasemalt Eestis mängides võõrleegionärina hooajal vähemalt 10 väravat löönud. Antud mängus keegi kvartetist jalga valgeks küll ei saanud. Mis linnast on jutt?Leave a comment:
-
Panen ka ühe. Ühes kõrgliiga linnaderbis said hiljuti platsil kokku neli võõrleegionäri, kes kõik on varasemalt Eestis mängides võõrleegionärina hooajal vähemalt 10 väravat löönud. Antud mängus keegi kvartetist jalga valgeks küll ei saanud. Mis linnast on jutt?Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: