Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Jalgpalliviktoriin

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• LaRaBla
    replied
    1997/1998 – Uruguai, Tšehhi, Austraalia, Araabia Ühendemiraadid. 2001/2002 – Kanada, Austraalia. 2005/2006 – Kreeka, 2009/2010 – Iraak, Egiptus, 2013/2014 – Tahiti. 2017/2018 – Kamerun, Uus-Meremaa, Tšiili.

Mis neid kõiki ühendab?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitanud kasutaja ElNino9 poolt
    15/20
    google´i abiga teete või miks üks normaalne inimene peaks teadma, kes on Ali Daei, Henri Camara, Luigi Riva, David Healy
    Mu onu on elav googel, selle 69 aastaga on sinna kogunenud igasuguseid lampe fakte ja kuna tema selle spordipisiku kunagi mulle ilmselt süstis siis pikkade aastate jooksul on mullegi mingid lambid faktid pähe jäänud. Best party trick in 2019.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    15/20
    google´i abiga teete või miks üks normaalne inimene peaks teadma, kes on Ali Daei, Henri Camara, Luigi Riva, David Healy
    Luigi Riva nimi on Klavani ja Cagliari artiklitest päris palju läbi käinud...

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
    kõik foorumlased ei ole 2000ndatel sündinud
    Tra ma ka pole.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt
    19 wow, šotlasi ei teadnud..
    Ma teadsin seda ainult tänu sellele, et hiljaaegu sai nende mängu kommenteeritud...

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    15/20
    Healy on mul siiani meeles, kuna ta virutas Hispaania vastu kübaratriki, ise vaatasin sopcastist mängu ja oli nukker. Camara on standardnimi Senegalis, Daei on ainus iraani jalgpallur, keda ma tean...

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    15/20
    kõik foorumlased ei ole 2000ndatel sündinud

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    15/20

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    19 wow, šotlasi ei teadnud..

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Cristiano Ronaldo close to 100 Portugal goals: How many top international scorers can you name?

15/20, iraanlase perekonnanime ei teadnud ja Sunderlandi staari nimi jäigi keele peale.
    Ainult Itaaliat ei osanud pakkuda. Ok, tõsi, Camara tuli ka seepärast ainult, et peksin kõik Diop-Diouf-Camara-nimed sisse.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    16/20

Viimase oleks vb pikema aja peale ära arvanud, aga ülejäänud kolme polnud kunagi kuulnudki

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitanud kasutaja -RoMaRiO- poolt
    Ilmselt mingi Armeenia linn on. Mängijad peaksid olema Budnik, Kobzar, Brtan, aga neljandat ei oska küll öelda.
    Jupjup, Jerevan ja Armeenia, mis miskipärast neid Premmi taustaga mehi korjab. (Logua oli neljas)

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitanud kasutaja eika poolt
    Panen ka ühe. Ühes kõrgliiga linnaderbis said hiljuti platsil kokku neli võõrleegionäri, kes kõik on varasemalt Eestis mängides võõrleegionärina hooajal vähemalt 10 väravat löönud. Antud mängus keegi kvartetist jalga valgeks küll ei saanud. Mis linnast on jutt?
    Ilmselt mingi Armeenia linn on. Mängijad peaksid olema Budnik, Kobzar, Brtan, aga neljandat ei oska küll öelda.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Panen ka ühe. Ühes kõrgliiga linnaderbis said hiljuti platsil kokku neli võõrleegionäri, kes kõik on varasemalt Eestis mängides võõrleegionärina hooajal vähemalt 10 väravat löönud. Antud mängus keegi kvartetist jalga valgeks küll ei saanud. Mis linnast on jutt?

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitanud kasutaja telekavaataja poolt
    Blackpool?
    Nii on.

Leave a comment:

Töötlen...