Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Jalgpalliviktoriin

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Sambaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Ma peaks teoorias kolmapäeval Tartus tööasjus käima. Et kui ma viktoriinile jään, kas ma siis kuskil pingiäärel koha mingisse tiimi saaks?
    Ma kaon homme ka tartusse. Võime koos minna, aga eeldusel, et sa arvestad, et sa peaksid üksi vastuseid mõtlema ja ma tulen Reali särgiga, et Stok ja Mjaasa saaksid mu välja visata kahel põhjusel.

* Liiga palju veini joodud ja ahistab pooli fänne.
    * Real Madridi särk seljas.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma peaks teoorias kolmapäeval Tartus tööasjus käima. Et kui ma viktoriinile jään, kas ma siis kuskil pingiäärel koha mingisse tiimi saaks?

Leave a comment:

• Cerny Petr
    replied
    Punte on kuskil 10 ringis. Ja toimub alati Meistrite Liiga kolmapäeval.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Ülehomme! Aga seniks küsige midagi!
    Täiesti OT küsimus aga kui palju seal sul neid kamraade käib tavaliselt? Viimasel ajal kui olen jõudnud Amps arena omasse, siis on alati meeskondi täiesti okeilt. Okei, see sõltub ka, et koondise mäng on samalajal. Või teil seal Tartus sellest ei sõltu?

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt
    Oli vist Sheffieldi Chris Wilder? Mingi hetk kuskil Daily Mailis vms oli artikkel.
    Nii on. 5 aastaga League kahe peksupoisi treenerist Premier League'i lävele.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LaRaBla poolt
    See on veel vastamata.
    Oli vist Sheffieldi Chris Wilder? Mingi hetk kuskil Daily Mailis vms oli artikkel.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LaRaBla poolt
    Jäi üks huvitav fakt silma.

Milline peatreener on alates veebruarist 2014 võitnud enim mänge Inglismaa neljas kõrgeimas liigas?
    See on veel vastamata.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mehe nimi oli John Alexander Brodie ning ta oli kuulus Inglismaa insener. Paistis silma näiteks projekteerides Inglismaale esimese ringtee ning oli osaline raudtee projekteerimistes.

Ta oli tulihingeline Evertoni fänn ning mainitud mängul viskas mehel kopa ette, et lemmikvõistkonna legitiimne värav jäi lugemata, kuna kohtunik ei näinud seda õige nurga alt. Niisiis otsustas ta projekteerida väravatele võrgud ning 2 aastat hiljem oli see komponent juba FA ja liigamängudel kohustuslik.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    See küsimus oli ka kunagi aastaid tagasi Bumerangi finaalis ja siis ei suutnud vist 20-30 meeskonnast keegi ära vastata seda. Aga Rahvaspordipäeval on õige vastus kõland

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Pennal?

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    äkki hakati vahetusmängijaid kasutama
    Seda ei olnud isegi esimestel MMidel vist veel. Ma pakuks ka väravavõrku või joonekohtunikke, kollased kaardid tulid ka kindlasti hiljem.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    äkki hakati vahetusmängijaid kasutama

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Hakati väravavõrku kasutama, et lõpetada igipõlised vaidlused teemal, kas pall läks läbi postide vahelt või mitte.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mees pildil on elanud aastatel 1858 - 1934. Kuigi ta ise pole kunagi jalgpalli mänginud, oli ta sellest lummatud. Aastal 1889 oli ta pealtvaatajana mängul Everton - Accrington Stanley. Mängus juhtus midagi, mis viis 2 aastat hiljem jalgpalli uuenduseni, milles osales ka antud härra. Millisest muudatusest on juttu?

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Jäi üks huvitav fakt silma.

Milline peatreener on alates veebruarist 2014 võitnud enim mänge Inglismaa neljas kõrgeimas liigas?

Leave a comment:

Töötlen...