Ma kaon homme ka tartusse. Võime koos minna, aga eeldusel, et sa arvestad, et sa peaksid üksi vastuseid mõtlema ja ma tulen Reali särgiga, et Stok ja Mjaasa saaksid mu välja visata kahel põhjusel.
* Liiga palju veini joodud ja ahistab pooli fänne.
* Real Madridi särk seljas.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Ma peaks teoorias kolmapäeval Tartus tööasjus käima. Et kui ma viktoriinile jään, kas ma siis kuskil pingiäärel koha mingisse tiimi saaks?Leave a comment:
-
Punte on kuskil 10 ringis. Ja toimub alati Meistrite Liiga kolmapäeval.Leave a comment:
-
Täiesti OT küsimus aga kui palju seal sul neid kamraade käib tavaliselt? Viimasel ajal kui olen jõudnud Amps arena omasse, siis on alati meeskondi täiesti okeilt. Okei, see sõltub ka, et koondise mäng on samalajal. Või teil seal Tartus sellest ei sõltu?Algselt postitanud kasutaja Stok pooltÜlehomme! Aga seniks küsige midagi!Leave a comment:
-
-
-
-
Mehe nimi oli John Alexander Brodie ning ta oli kuulus Inglismaa insener. Paistis silma näiteks projekteerides Inglismaale esimese ringtee ning oli osaline raudtee projekteerimistes.
Ta oli tulihingeline Evertoni fänn ning mainitud mängul viskas mehel kopa ette, et lemmikvõistkonna legitiimne värav jäi lugemata, kuna kohtunik ei näinud seda õige nurga alt. Niisiis otsustas ta projekteerida väravatele võrgud ning 2 aastat hiljem oli see komponent juba FA ja liigamängudel kohustuslik.
Leave a comment:
-
See küsimus oli ka kunagi aastaid tagasi Bumerangi finaalis ja siis ei suutnud vist 20-30 meeskonnast keegi ära vastata seda. Aga Rahvaspordipäeval on õige vastus kõlandLeave a comment:
-
-
Hakati väravavõrku kasutama, et lõpetada igipõlised vaidlused teemal, kas pall läks läbi postide vahelt või mitte.Leave a comment:
-
Mees pildil on elanud aastatel 1858 - 1934. Kuigi ta ise pole kunagi jalgpalli mänginud, oli ta sellest lummatud. Aastal 1889 oli ta pealtvaatajana mängul Everton - Accrington Stanley. Mängus juhtus midagi, mis viis 2 aastat hiljem jalgpalli uuenduseni, milles osales ka antud härra. Millisest muudatusest on juttu?
Leave a comment:
-
Jäi üks huvitav fakt silma.
Milline peatreener on alates veebruarist 2014 võitnud enim mänge Inglismaa neljas kõrgeimas liigas?Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: