Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Kas Evertoni UEFA Cup Winners' Cup tiitel arvesse ei lähe siis? loetakse ka ju Euroopa Liiga eelkäijaks? -
Dundee peaks olema.
Üks sats oli kuuekümnendatel täitsa tegus.
Aga väga mõnus küsimus, kes selle keegi ära ka arvas?Leave a comment:
-
Süsipuusalt tulistan, aga London, Manchester, Birmingham ja Glasgow?Leave a comment:
-
Hispaanias on vist ainult mingi 8 klubi meistriks tulnud ja umbes pooled neist kannavad lihtsalt linna nime?
Real ja Atletico ei tunduks nagu klubinimi prantslastele ehk siis pakuks Athletic? Belgia kohta ei oska isegi pakkuda.
e: Tegelt oskan küll, Racing Genk. Ma tegelt ei tea, kas nad üldse Belgia meistriks tulnud on, aga Athletic Racing Club oleks uhke nimi küll.Leave a comment:
-
Tuimalt pakuks Boliiviat. Muidu on kotikud ja kuskile ei jõua aga koduseinte ja kodumägihapniku (või õigemini selle puudumise) abil kotivad kodus kõiki.Leave a comment:
-
Nonii, proovime mälusagaraid.
Juvel oli Zidane-Deschamps keskväljal ehk siis Prantsusmaa. Lisaks oli neil Davids ja Realis minu meelest Seedorf ehk Holland. Argentinlasi meenub üks (Redondo), brasse üks (Carlos), serblast ega horvaati vist sel aastal enam Juvel polnud (Realil Mijatovic ja Šuker, kuigi ma pole kindel, et kas viimane mängis). Et äkki lisaks Monterole sai uruguailastest Juves Fonseca või siis keegi Realis platsile?Leave a comment:
-
-
-
Jah, ühtlasi vabandan, et nii kaua viivitasin.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltDmitri Lipartov?Leave a comment:
-
Kes leegionäridest on kõige rohkem mänge Eesti Meistriliigas mänginud?Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: