Kas keegi oskab öelda, et kuidas saaks kiiresti 5000-6000 coinsi. Tahaks kellegi 15000 eest osta. Endal 9000 praegu ja ei taha Cissed maha müüa.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FiFA 13
Collapse
X
-
Palju Pique maksis ja kuidas sa ikkagi nii palju raha saad, et endale sellist tiimi saad lubada. Võidu eest saab ligikaudu 300-500 ja kontrakte tuleb ka osta ju. Lisaks fitness kaarde ja muid värke-särke, mis ka 300 ja 350 on, nii et võidetud rahast ei jää suurt midagi alles.Algselt postitas Nohik Vaata postitusthttp://www.ea.com/intl/football/fifa...fxjTMEoqJD:360
Natuke meeskonda edasi arendanud. Järgmisena plaanis osta Jordi Alba ja siis edasi ei teagi. Oskab keegi midagi soovitada?Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas
Kommentaar
-
Contracte saab packidest. Nii on kõige mõistlikum, sest üks bronze pack maksab 400 coinsi ja selle eest saab igast kraami.Algselt postitas FoxHunter789 Vaata postitustPalju Pique maksis ja kuidas sa ikkagi nii palju raha saad, et endale sellist tiimi saad lubada. Võidu eest saab ligikaudu 300-500 ja kontrakte tuleb ka osta ju. Lisaks fitness kaarde ja muid värke-särke, mis ka 300 ja 350 on, nii et võidetud rahast ei jää suurt midagi alles.
Kommentaar
-
Algselt postitas FoxHunter789 Vaata postitustPalju Pique maksis ja kuidas sa ikkagi nii palju raha saad, et endale sellist tiimi saad lubada. Võidu eest saab ligikaudu 300-500 ja kontrakte tuleb ka osta ju. Lisaks fitness kaarde ja muid värke-särke, mis ka 300 ja 350 on, nii et võidetud rahast ei jää suurt midagi alles.
Fitness kaarte pole motet osta parem vaheta mängijaid peale igat mängu. Näiteks mul on kolm keskkaitsjat kolm CDM, kolmk CAM ja
ründes varus Soldado Higuainile jne.
Voida turniire saad lisa raha ning kui voidad näiteks liiga saad mitu tuhat boonust jne
Kommentaar
-
Pole ka eriti UT teinud veel, seega tekkis sulle küsimus. Kui sa oma parimaid mehi vahetusse jätad ja nö kordamööda ründjaid näiteks mängitad, kas neil taastub siis fitness ise automaatselt ka või ainult fitness kaardiga?Algselt postitas Nohik Vaata postitustFitness kaarte pole motet osta parem vaheta mängijaid peale igat mängu. Näiteks mul on kolm keskkaitsjat kolm CDM, kolmk CAM ja
ründes varus Soldado Higuainile jne.
Kommentaar
-
Kõik oleneb sellest, kas sa tahad raha kohe või tahad saada õiglast hinda, mis võib teinekord väga kaua minna. Teiseks, kui sa mängid PS3 või Xboxi peal, siis pane kindlasti 1 tund, kuna siis on sinu kaardil võimalus paljudele silma jääda. Kui sa ei tea, mis oleks mängija keskmine turuhind, siis vaata kõige odavamat bin-i (buy it now) või kasuta futheadi või ultimate database-i. Arvesta ka positsioonide ja formatsioonidega. Kõige populaarsemad formatsioonid on tavaliselt 4 kaitsjaga ning need on keskmisest hinnast kallimad. Veel võiksid pöörata tähelepanu ka mängiatele, kelle algpositsiooniks on CAM, CF või ST ,aga kaardi peal on CM, sest CAM to CM modifier on üpris kallis. See võib teha 5000 ST 10000 või kallimaks CM-ks. Veel teadmiseks, et EA tax on 5% ehk sa pead oma 15000 mängija panema müüki vähemalt 15750 eest, et sa ei kaotaks raha. Parim aeg ostmiseks on kolmapäev peale TOTW-i pakkidesse minekut ning müümiseks nädalavahetus.Algselt postitas FoxHunter789 Vaata postitustMul tekkis veel küsimus mängijate müümise suhtes. Näiteks kui ostan 15 000 väärt mängija, mis oleks mõistlik panna alghinnaks, kohe ostmise hinnaks ja kui kauaks ta üldse müüki panna, kas 1, 6 või üldse 12 tundi.Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
sealt futheadist vaadates annab ta keskmiseks hinnaks Y.Cabayele näiteks 2156. Ma näen teda müügil 350ga koguaeg ja ise ostsin ta ka sama hinna eest? Saan ma millestki valesti aru või miks need hinnad nii erinevad on? Sama on Skrteliga, ostsin ka 350ga ja seal ütleb ka keskmiseks mingi 2000 midagi. Carrick ja Fletcher samuti seal tuhande ringi, kuigi neid mingi sadu müügis 300gaAlgselt postitas imgoinghome Vaata postitustKõik oleneb sellest, kas sa tahad raha kohe või tahad saada õiglast hinda, mis võib teinekord väga kaua minna. Teiseks, kui sa mängid PS3 või Xboxi peal, siis pane kindlasti 1 tund, kuna siis on sinu kaardil võimalus paljudele silma jääda. Kui sa ei tea, mis oleks mängija keskmine turuhind, siis vaata kõige odavamat bin-i (buy it now) või kasuta futheadi või ultimate database-i. Arvesta ka positsioonide ja formatsioonidega. Kõige populaarsemad formatsioonid on tavaliselt 4 kaitsjaga ning need on keskmisest hinnast kallimad. Veel võiksid pöörata tähelepanu ka mängiatele, kelle algpositsiooniks on CAM, CF või ST ,aga kaardi peal on CM, sest CAM to CM modifier on üpris kallis. See võib teha 5000 ST 10000 või kallimaks CM-ks. Veel teadmiseks, et EA tax on 5% ehk sa pead oma 15000 mängija panema müüki vähemalt 15750 eest, et sa ei kaotaks raha. Parim aeg ostmiseks on kolmapäev peale TOTW-i pakkidesse minekut ning müümiseks nädalavahetus.
hinnad muutuvad nii kiiresti :O?
Kommentaar
-
Ma ostsin ka Dembele 15 000 ja Cisse (Newcastle) 6800 kuigi oleks võinud saada Dembele 5000 ja Cisse 3500 eest. Nüüd sain õnneks Dembele maha müüa ja panin Cisse ka müüki, et ta odavamalt tagasi osta. Paljud head mängija on nii väikese summa eest saadaval.Algselt postitas tsumase Vaata postitustsealt futheadist vaadates annab ta keskmiseks hinnaks Y.Cabayele näiteks 2156. Ma näen teda müügil 350ga koguaeg ja ise ostsin ta ka sama hinna eest? Saan ma millestki valesti aru või miks need hinnad nii erinevad on? Sama on Skrteliga, ostsin ka 350ga ja seal ütleb ka keskmiseks mingi 2000 midagi..Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas
Kommentaar
-
TOTW ehk Team of the Week on vastaval nädalal EA arvates vormis olevad mängijad (in form players) ehk, siis musta kaardi värviga mängijad (IF). Parim aeg on siis sellepärast, et inimesed kas müüvad oma mängijad maha odavalt, et saada raha pakkide avamiseks (lootes saada IF-e) või müüvad pakkidest saadud mängijad odavalt maha. Ühesõnaga ületab pakkumine nõudlust ning hinnad kukuvad. Nädalavahetusel on mängus palju rohkem mängijaid kui nädala sees, kes kõik tahaksid oma meeskonda muuta (kaua sa ikka ühe meeskonnaga mängid).Algselt postitas FoxHunter789 Vaata postitustTänan väga selle info eest, aga äkki viitsid lollile öelda, mis see TOTW on ja miks on just siis parem osta ja nädalavahetusel müüa.
P.S. Kui sa oled majandust õppinud, siis FUT-i turg käitub nagu kõik teised majandusturud.Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Futheadis on hinnad jah natuke valed, aga peaks silmas pidama, et selles keskmises hinnas kajastub terve FUT13 hinnad alates Web Appi launchist kuni praeguse hetkeni. Ultimate Database-is saad sa võrreldavat aega muuta. Hind sõltub ka formatsiooni populaarsusest ning positsioonist. Näiteks on Cabaye (algpos. CM) keskmine hind 4-1-2-1-2-s 2644 (kus puudub CM ning peab teda muutma CAM-ks või CDM-ks) aga 5-2-1-2-s (kus on CM) ainult 682.Algselt postitas tsumase Vaata postitustsealt futheadist vaadates annab ta keskmiseks hinnaks Y.Cabayele näiteks 2156. Ma näen teda müügil 350ga koguaeg ja ise ostsin ta ka sama hinna eest? Saan ma millestki valesti aru või miks need hinnad nii erinevad on? Sama on Skrteliga, ostsin ka 350ga ja seal ütleb ka keskmiseks mingi 2000 midagi. Carrick ja Fletcher samuti seal tuhande ringi, kuigi neid mingi sadu müügis 300ga
hinnad muutuvad nii kiiresti :O?Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar