Algselt postitas r.madridista
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FiFA 13
Collapse
X
-
Kuidas xboxil penaltit ära võtta ?Algselt postitas R.Madridista Vaata postitustMängin xboxi peal. Fifat mänginud nüüdseks juba 14 aastat. Tehke ise omad järeldused...
Kuidagi vahepeal sain väravavahi hüppama aga ei tea mis nupp oli
Kommentaar
-
Kes tahab, võib mind sõbraks lisada Xbox lives, kasutajanimi: MarkoEST , et võiks kellegagi siit mängida.
Olen nüüdseks umbes 8 aastat fifat mänginud. Esimene oli Euro 2004 arvuti peal. Alates 2009 läksin üle Xboxi peale ja sealt alates ei taha PC FIFAt enam näha ka
Hetkel olen seasonsis 2. divisjonis kus on korralik algus 4-0-0. Viimasel ajal olen ainult Evertoniga mänginud ja läheb päris hästi sellega, record peaks olema midagi 10-2-1. Üldrecord on 62-23-35 umbes, hetkel täpselt ei mäleta.
R.Madridistaga tahaks küll madistada
, 14 aastat FIFAt on päris impressive. Lisage.
Kommentaar
-
Hoiad Right Sticki ehk paremat analoogi kuhu suunda tahad hüppata. Jäta meelde, et pead hoidma mitte korraks suunama. Loodan, et oli abi sellest õpetusestAlgselt postitas xrip55 Vaata postitustKuidas xboxil penaltit ära võtta ?
Kuidagi vahepeal sain väravavahi hüppama aga ei tea mis nupp oli 

"Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"
Kommentaar
-
Endal Suarez, ei ole nii hea kui lootsin, aga äkki Torres või Balotelli jah? Ei tea hetkel hindu, aga RvP, Agüero oleks kindlasti hea.Algselt postitas FoxHunter789 Vaata postitustOskate mõnda head ründajat soovitada Ultimate Teamis. Kasutan 4-4-2 ja ei tahaks rohkem kui 40000 kulutada ja mängija peab olema Premier Leaguest. Ise mõtlesin Balotelli või Suareze peale, aga äkki oskate kedagi veel soovitada.
Kommentaar
-
Neil ulme hind. Agüero oli vist midagi 190 000 ja Rvp 88 000.Algselt postitas Cesc Vaata postitustEndal Suarez, ei ole nii hea kui lootsin, aga äkki Torres või Balotelli jah? Ei tea hetkel hindu, aga RvP, Agüero oleks kindlasti hea.Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas
Kommentaar
-
Kas teil (xboxiga mängijatel) juhtub seda tihti, et ükskõik kas UT v seasonsi mängul ei ole palli lihtsalt?
Päris närvi ajab, kui ajad õhku taga seal. Mingid nõrgemad vastased olen ikkagi ära võitnud aga kui vastane palli ilusti ringi söödab, siis lahkun alati ja mõttetud lambi-kaotused tulevad :s.
Kommentaar
-
mul päris mitu korda juhtunudAlgselt postitas tsumase Vaata postitustKas teil (xboxiga mängijatel) juhtub seda tihti, et ükskõik kas UT v seasonsi mängul ei ole palli lihtsalt?
Päris närvi ajab, kui ajad õhku taga seal. Mingid nõrgemad vastased olen ikkagi ära võitnud aga kui vastane palli ilusti ringi söödab, siis lahkun alati ja mõttetud lambi-kaotused tulevad :s.
Kommentaar
-
Nii sai siis minugi hooaeg Dortmundiga läbi ...
Esimese hooaja saagiks jäi Bundesliga ja CL .
Bundesliiga algul olin pidevalt 2-4 , tuli suht palju lambi viike . Lihtsalt ei suutnud väravaid lüüa . Aga siis pärast mängr Bayeri ja Schalkega hakkas asi minema ülespoole (Schalke 2-1) (Bayer 2-2). Suutsin ilusti Jaanuari alguseks tabeli tippu saada ja sealt ma enam alla ei langenud . Lewa on ikka ulme vend , see mes tõi üksi mulle oma viimase 15 minta väravatega mingi 15 punkti.
Lewalt siis bundesliigas 19 kolli ja 12 assisti ( MÕLEMAD LIIGA PARIMAD !!! )
Karikasari läks juba varakult pekki , esimeses mängus võitsin mingi 2.bundesliga klubi 3-0 ning teises voorus juba olin sunnitud sammuti teise bundesliga klubile alla vanduma (90 minuti nrugalöögist lõid ära ) ... Aga see selleks ei pidand seda ka oluliseks karikaks .
CL , super poleks osanud oodatagi nii head saavutust . Kõigepealt siis alagrupp ( Dortmund , Chelsea , benfica ja Mont..... see prantsuse meister noh ) Võtsin alagrupist üsnagi head puntkid ( Chelsea 1-1 ja 2-1 Benfica 3-2 ja 3-0 ja Mont 2-0 ja 3-1 )
Esimesena tuli knocis vastu ajax , keda võitsin aggerate mõlemad mängud 2-1 . Seejärel tuli tõeline proovikivi , Real Madrid .
Esimese mängu Bernabeul kaotasin 0-1 ronaltsi väravast . Teine mäng Saksamaal algas palju paremini juba 3.ndal minutil sain pennu millle Lewa kindlalt ära lõi . Ja siis me tiksusime terve mängu kuni 90 minutil otsustas Reus et hakkab triblama ning keegi temalt palli ei saand ja Reus lõpetas rünnaku ilusa chipiga Ikeri seljataha . Seega olingi poolfinaalis kus tuli vastaks Juventus ... Algul natuke alahindasin neid , mõtlesin et kui Reali juba vitsin mis see Juve ikka enam on , aga näed esimene mäng Torinos 30.ndaks minutiks 0-2 taga , õnneks suutsin teiselpoolajal ühe tagasi lüüa . Ja nagu juba traditsiooniks saanud siis Dortmundis mind keegi pmst see hooaeg lüüa ei suutnud ja kahest Götze väravast võtsin 3-2 aggerate võidu ..
Ja finaal ... Kõige tramaatilisem mäng minu fifa 13 ajaloos . 5.minutil jään vähemusse ( Sven Bender saab punase ) 15.minutil löööb sergio biskviit mulle värava ( 0-1 , küme mehega Barca vastu tundus suht mission impossible ) aga näed 38.minutil saab Biskviit ise teise kollase ja saadetakse väljakult minema ja juba järgmisel rünnakul lööb Lewa seisuks 1-1 ... Nii me siis tiksusime kuni 87.minutil mängib subotic kastis käega ja Barca saab pennu . Messi läheb enesekindlalt lööma aga weidenfeller võtab palli imeliselt alt paremalt nurgast ära ja seis jääb 1-1 . Tuleb lisaaeg , käimas 100.minut kui Reus pääseb Götze imelise söödujärel vv 1 ühele ja lööb kindlalt ära . 2-1 . Nii siis teen viimase vahetuse veel götze asemel santana sisse et vähegi kaitse suudaks vastu pidada 20 minta . Aga kus sa sellega jälle saab barca penalt , seekord 119.minutil ning messi realiseerib selle . Tuleb penaltiseeria oli asi kindel ...
Aga minu õnneks suutsin ise lüüa kõik penaltid sisse mis vaja oli ( Perisic , Lewa , Reus ja Hummels) ning tõrjuda Messi ja Pedro penaltid . Karikas oligi minu !
Ostudest müükidest niipalju siis et esimene hooaeg kedagi ei müünd , ostsin Toulalani Malagast ja kõik ...
Tegelt kui aus olla siis jäi natuke varumeestest puudu .... Seega said noored üsna usinalt mängida .
Nüüd enne teise hooaja algust ostsin endale veel Boatengi (15m + onyowe .... mingi vand känd oli meeskonnas ) ja Erikseni (25m + Kehl) ... Rohkem ei näe põhjust meeskonda täiendada ning olen uueks hooajaks valmis .. Aah jh , Hummels on jõuludeni vigane mul juba , vigastas end treeningul ..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar