Algselt postitas RVN
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FiFA 13
Collapse
X
-
numpadiga saab liikuda...aga mis nuppu tuleb veel vajutada, et vv ka hüppaks?
Praegu atm tuli üsna vinge asi mul...mängin Lech Poznaniga ja pool hooaega on läbi ja ilmselgelt on kaitsega probleeme siis mäng soovitas mul paar mängijat keda jaanuaris osta kaitset lappima...pole varem siukest asja ette tulnud :PEla ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Probleem on, siis selles, et mängides PS3-ega ei saa ''Cross''-da ega ''Through''-da. Ehk nagu ''kolmnurk'' ja ''ruut'' oleksid kinnikiilunud, kuid kontrollisin järgi ja need nupud töötavad. Tsenderdada ja palli edasi lükata saan ainult ''Skill Games''-des. Seaded resetisin ära, kuid see ei aidanud ning väga jura on niimoodi mängida, et äkki kellegil on sama probleem olnud ja oskab aidata?
Kommentaar
-
Esimene mõte oli see, et sul on kontroller "Classic" pealt muudetud alternative vms ... kontrolli see üle mängu ajal "Select sides" menüüs..Algselt postitas Nasfal Vaata postitustProbleem on, siis selles, et mängides PS3-ega ei saa ''Cross''-da ega ''Through''-da. Ehk nagu ''kolmnurk'' ja ''ruut'' oleksid kinnikiilunud, kuid kontrollisin järgi ja need nupud töötavad. Tsenderdada ja palli edasi lükata saan ainult ''Skill Games''-des. Seaded resetisin ära, kuid see ei aidanud ning väga jura on niimoodi mängida, et äkki kellegil on sama probleem olnud ja oskab aidata?
Kommentaar
-
Suured tänudAlgselt postitas MMclub Vaata postitustEsimene mõte oli see, et sul on kontroller "Classic" pealt muudetud alternative vms ... kontrolli see üle mängu ajal "Select sides" menüüs..
Two Buttonsi peal oli
Kommentaar
-
tee või tina...aga fifa 13s ei hakkagi hüppama mul vv...kaotasin eile EL´i veerandfinaalis penaltitega ja ka karikamängu finaali...
Täna tegin natuke Fifa 12 vana seivi edasi ja tegin meelega karistusalas vea ja ilusti hüppas vv ja tõrjus penalti ära...Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
ise sain just selle video abil korda right analog sticki http://www.youtube.com/watch?v=l3OVKR8iM_Q
Kommentaar
-
Millal Manager Mode'i mängides paremat klubi saab juhendama minna ? Kas pean ise kogu aeg seda "My Jobs" vahtima või teevad nad ka mingi aeg ise pakkumisi, nagu erinevad riigid. Hetkel 3. hooaeg läheb Wisla Krakow'iga, just algas, selle ajaga olen võitnud 2 korda Liiga ja 1 korra Karika. "My Jobs" alt olen pakkumisi näinud küll, aga enamus sama väärsed Wisla Krakow'iga, pole väga mõtet vahetada. Kõige paremat pakkumist olen näinud Anži poolt, aga ei olnud siis sel ajal piisavalt hea Manager nende jaoks...
Kommentaar
-
Eelmine hooaeg mängisin Euroopa Liigas, oma alagrupis jäin 3. Benfica ja Rubini Kaasani järel. Viimaseks jäi mingi Norra klubi. Kogusin 7 punkti (2 võitu [3:0] Norra klubi üle ja 1:1 viik Benfica'ga kodus, ülejäänud olid napid 1:0 kaotused). Oli võimalus ka Champions League'sse saada, aga üleminekumängudel kaotasin kodus 2:1 Chelseale ja võõral väljakul sain napi 1:0 võidu, kahjuks Chelsea lõi võõrsil 2 väravat.
See hooaeg sain aga üleminekumängudel Champions League'sse. Võitsin AEK Athens'i võõrsil 3:0 ja kodus 2:1. Alagrupis olen koos Spurs'i, Dortmund'i ja "mingi kolmas". Hetkel olen 2 mängu teinud, mõlemad kodus, enda üllatuseks suured võidud, Spurs'i vastu 4:1 ja Dortmund'i vastu 5:2. Äkki jään nüüd kellelegi silma kah, oma esitustega.
Kommentaar
-
Ise teen Lech Poznaniga ja ostsin Ojamaa ka meeskonda ^^ Esimene hooaeg sai ka läbi, poola liigas jäin 4ndaks, esikoht jäi kaugele, 16punkti wisla krakow...eelviimane mäng oli ka nendega kodus, mille võitsin 2-0. Euroopa liigas siis olin alagrupis Heartsi, Lyoni ja Athletic Bilbaoga...esimese mängu võitsin kodus Heartsi 2-1....siis tegin suure üllatuse ja suutsin Lyoni võita 2-1...võõrsil tegin Athleticule 1:0 ära ja 4ndas mängus võitsin Lyoni võõrsil jälle 1-0. Siis oli ka alagrupist kindel edasipääs ja kuna mängupäevade vahe poola liiga ja euroopa liiga omadega oli üsna väike, siis päris põhimehi ei kasutanud, et siis edasi tuli kodus Heartsi vastu 1-2 kaotus ja Athleticu vastu 0:3...ja võrdsetel punktidel Athletic siiski edestas mind ja tuli 2. koht..Lyoni sai 9 ja Hearts 3punkti. Järgmises voorus oli mäng Bordeaux´ga ja kodus jäi 1-1 viik, võõrsil aga suutsin 1-0 võita...ja siis tuli Lazio...võõrsil 1-0 võit, kodus Lazio lõi 83minutil viigi ja enam väravaid ei tulnud ja penaltites siis tuli see kaotus..
Esimene pool hooaega poola liigas enamik mänge lõppes viigiga...vahel mõned üksikud võidud ja kaotused...poolhooaega sai läbi siis ja väravate vahe oli kenasti miinustes, mis tõttu see mäng ka soovitaski mulle osa mängijaid keda tuua kaitset lappima...sain laenuga barca mängija Barta ka ja teisel poolel kaitse kenasti ikka pidas vastu ja tuli palju võite ja lõpuspurdiga tuligi see 4. koht...Poola karikas aga finaalis kaotasin penaltitega...aga paistab, et mingi ime läbi ikka mängin järgmine hooaeg Euroopa liigas...kvalifikatsiooni ringist siis...
Hooaja lõpus muidu otsisin ka natuke paremat klubi ja oli ka Anzhi pakkumine aga ei tahetud...et jh tuleb vist teine hooaeg ka ette võtta Lechiga.
Ojamaa lõi esimesel hooajal 18 väravat..Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Mul arenes ka koguaeg Ojamaa ja peale 4. hooaega Wiganis jätsin asja pooleli. Vahepeal tegin üsna ebareaalse transferi...andsin Rooney tagasi Barcasse koos 110 miljoni euroga ja vastu sain Messi....Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Mõtlesin ka 1. hooaeg, et toon Ojamaa klubisse, tegin ka pakkumise, aga klubi hakkas seal liiga suurt summat nõudma ja pealegi oli mul tähtsamaid kohti täita. Enam pole üritanud, sest sain täieliku jackbot'i
2. hooaja algul vaatasin transfer marketis ringi ja leidsin "Free Agent" 18. a ründaja, overall oli vasti mingi 68-69. Võtsin ära. Hetkel on 19 a. overall 76. Vene klubid jahivad seda ikka päris hoolega, aga lükkasin kõik tagasi. Lisaks pakkus Newcastle 16,5 mil. aga ei raatsinud müüa, sest mees veel liiga noor, eks näis kuhu areneb. Mängija nimi on Jerome Hamdi, prantslane.
See hooaeg nägin ka päris ahvatlevaid mängijaid Free Agendina. Võtsin ühe 20 a. overall 70 CM mängija ära. Ühe keskkaitsja kah, 18 a. overall 69. Eks näis mis nendest tuleb. Lisaks jäi veel Free Agendina turule 3 noort mängijat, 2 olid CM, overallid 70&71 ja vanus vastavalt 19&18 ning üks 18 a. LW overall 67. Hakkasin mõtlema, et äkki võtaks jaanuaris ära ning saadaks laenule. Hiljem tuleks kindlasti päris kopsakas summa nende 3 mängija pealt, vaadates hetke overalle ja noort vanust.
Kuidas te muidu neid lepinguid mängijatele pakute, kui Klubi kust ostate on andnud jaatava vastuse. Üritasin Dortmundist endale noort, 20 a. CAM, overall 73 mängijat tuua. Klubiga sain hinna suhtes kokkuleppele, aga mängijaga kuidagi ei õnnestunud. Midagi konkreetset ka ei ütle, kui tagasi lükkab, võiks nagu konkreetse tingimuse öelda. Panin küll palga kaks korda kõrgemaks, 30 000 EUR, ja lepingu 4 a., nagu tahtis, lisaks Crucial player, sest otsisingi põhimeest endale, kuna vana müüsin 10 Mil. Dinamo Moskvale, hakkas juba vanaks jääma, 29 a. Aga ei, tema muud kui lükkas tagasi ning võtsin teise mehe. Dortmundis istus ta pingi peal, vähemalt lepingu pakkumisel näitas seda, ei tea mida ta ootas, äkki suuremat palka ?!, ei tahtnud nii palju kahjuks ülemaksta...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar