Kumba soovitate? Kas osta Koscielny või M`Bia?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FiFA 13
Collapse
X
-
M'BiaAlgselt postitas FoxHunter789 Vaata postitustKumba soovitate? Kas osta Koscielny või M`Bia?
Kommentaar
-
Pingile vist ei saagi, aga mind vahetatakse kogu aeg välja.Algselt postitas Kris866 Vaata postitustkas ongi nii, et kui teen mängijana karjaari siis mängin terve mängu või ei mängi minutitki(ehk pole isegi pingil) siiani on mul olnud 3 hooaega nii, et pingile pole pääsenud kunagi.aga kui mängin siis terve mängu ja välja ka ei vahetataAlgselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Nani, tundub tugevam ja pall kindlamalt jalalAlgselt postitas EstGaMerHD Vaata postitustUltimate teamis young või naniYou need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Nonii, sain ka hiljuti oma hooaja läbitud....Vahepeal märtsi lõpus sai Ojamaa vigastada 8 nädalaks...et tagasi tuli ta alles mai lõpus..sai CLi finaalis mängida ja kahes viimases premier liiga mängus...et jh hooaja lõpp oli natuke raske.
CList rääkides, siis enne ütlesin, et esimeses playoff ringis oli üks mäng tehtud juba Ajaxiga...võitsin selle 2-0...teine mäng jäi aga 3-3 viiki...selles mägnus sai ka Ojamaa vigastada.
Kuna ma hooaja lõpetasin suht ammu, siis kahjuks ei oska eriti mängudest rääkida...aga siit näeb minu kulgemist finaali: http://www.gophoto.it/view.php?i=htt...g#.UKlNbYcoK2M
Juvega oli see asi kuidagi väga lihtne...kodus võitsin 4:0...Finaalis siis Chelsea vastu tuli aga 0:1 kaotus...71 minutil Cavani lõi 1:0...mäng muidu oli üsna võrdne..aga jh tuli kahjuks see kaotus..aga noh klubi juhtide seatus eesmärk sai täidetud...CLis poolfinaal...
Kui CLis sain veerandfinaali, siis andsin ka Premier liiga tiitli jahtimisel alla ja keskendusin rohkem CLile ja FA Cupile, mis ka hästi läks mul....et sellest siis kuna hoidsin mängijaid teistele mängudele rohkem, siis tuli vahepeal üllatus viike ja ka mõni kaotus lipsas sisse...Tottenham hämmastavalt küll, suutiski terve hooaja mitte ühtegi kaotust saada...aga ometigi nad ei võitnud tiitlit...viimases voorus siis nimelt jäid nad SOuthamptoniga viiki...Chelsea võitis Norwichi ja sellega nad olid mõlemad 90 punkti peal ja tänu parematele väravate vahele Chelsea võitis ka tiitli...
Parima top scoreri sai siis endale Ojamaa...23 väravaga...veel minu mängijatest Falcao mahtus oma 11 tabamusega sinna tabelisse. Assistide poolelt oli parim Muriel...13...aga no väravaid ei tulnud tal üldse...36st premier liiga mängust vaid 6...see ka ajendas mind teda suvel maha müüma...sellest räägin aga hiljem.
Kaitse aga oli see hooaeg mul väga kehv...lasin endale rohkem lüüa, kui 8ks jäänud Arsenal...kogunisti siis 45 väravat..Skrtel-Bonucci olid minu põhi CB´d...aga noh üsna palju kasutasin ka noort Langleyt RB kohal Dani Alvesile puhkuse andmiseks (kuna mees juba üsna vara ja väsib kiirelt) siis natukene lekkis see kaitse ka paremalt...LB kohal Bale ja Clark olid üsna kindlad....
Noh ja nüüd siis FA Cupist rääkida...eelmine kord hooaja keskel kokkuvõtet tehes siis mainisin, et 5. ringis alistasin Leeds United´i...kuna aga 4-5 ringis langesid paljud tippmeeskonnad välja, siis edasi oligi mul üsna lihtne...veerandfinaalis küll raskelt alistasin Southamptoni jaa poolfinaalis siis QPR...finaalis võitsin Blackburni üsna kindlalt 2-0..
Ojamaa oli siis klubi top scorer...41 mänguga 30 väravat...
Nüüd kahe hooaja vahelistest transferitest rääkides siis Kaka õnnestus mul Chelseasse müüa...aga kõigepealt siis uueks hooajaks anti mulle 65m kulutamiseks...peale Kaka müügi müüsin Murieli 46miljoniga Real Madridi....Tema asemele ostsin kohe Chelseast Cavani..seega uuel hooajal on mul see Napoli kuldne kolmik...Cavani-Lavezzi-Hamsik....siuke asi mul küll polnud plaanis, aga noh läks nii...Cavani siis ostsin 32miljoniga. Veel siis ostsin 2 mängijat endale...üsna naeruväärsete hindadega, kuna neil lepingud olid lõppemas...Sigurdssoni Tottenhamist...lõi 14 väravat eelmisel hooajal...ja ega oligi tegelikult siuke väike plaan suurematelt konkurentidelt osta head mängijad ära...Phil Jones´i sain siis ka 6.5 miljoni eest...mõned mängud uues hooajas on ka tehtud ja Jones põhi RB´ks saanud mul...tahtsin veel teist kaitsemängijat manust, Smallingut, tal ka vaid üks aasta lepingus veel...aga teda kahjuks Manu ei nõustunud kommiraha eest maha müüma...seega ei hakanud ostma, kuna Skrtelit jätkuvalt keegi ei tahtnud...et jaanuariks jäi mul siis 50miljonit veel kulutamiseks...vb ostan siis Chelseast mõne kaitsja ära.
Igatahes Agüero läks ka Real Madridi, et Chelsea, Tottenham ja Man City kaotasid mõned olulisemad mängijad ja kedagi suurt nad asemele ei ostnud...
Vahepeal Marseille pakkus 17 miljonit Ojamaa eest...ofc lükkasin selle tagasi.
Aga jh nagu ütlesin, mõned mängud uuest hooajas tehtud..praeguse hooaja rünne on mul ülivõimas...kuna ostsin Cavani endale, siis nüüd kasutan 4-2-4 süsteemi...ehk siis
Ruddy(85)
Jones(83), Dede(85), Bonucci(85), Bale(91); Capoue(84)(McCharty(84))), Hamsik(91)(Sigurdsson(82)); Lavezzi(88), Falcao(91), Cavani(88), Ojamaa(80)..
Esimene mäng oli Chelseage FA Community cup...võitsin selle 5-2...esimese poolajaga 4-0...Ojamaalt 2, Lavezzilt 1, Cavanilt 1, teisel poolajal lõi veel Falcao ka ühe...
Et kohe hooaja algul esimene karikas olemas...
Premier liigas on ka 4 vooru tehtud...esimese mängu võitsin Aston Villat 5-0, Bolton 2-0, Chelsea 3-0, Newcastel 2:2...et esimese 3 mänguga oli väravate vahe 10-0...et tundub, et kaitset võib isegi pidada see hooaeg....
Esimene voor ka liiga cupis tehtud, Leeds United vastu 5-0, kus juures koosseisus olid kõik uued 10 meest...ST kohal olid 2 17 aastast noorteakadeemiast tulnud tüüpi...De Menes brasiiliast (70ovr) ja Fry(73)..De menes lõi 1 värava ja andis 3 assisti...Fry lõi 2 väravat...ühe lõid veel Deulofeu ja Mcarthur...kaitses oli veel üks mehhiko CB Verdejo 17 aastane ja 73ovrl...et üsna kõvad noored on tulnud...lisaks üks 15 aastane prantslane CM kohal on ka veel akadeemias kel ovrl 69-73..
Selleks hooajaks on siis pandud mulle eesmärkideks kõik 3 tiitlit ära võita...Premier liiga, CL, Fa Cup..Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Kas keegi oskab pakkuda, miks ma Fifa 13 xp ei saa. Saan ainult harva ja siis ka umbes 10-15. Ennem kui ma seda challenget tegin sain ikka peale career mode mängu umbes 100 ja peale ultimate teami mängu 300. Kas see challenge of the week võis seda teha või?Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas
Kommentaar
-
Sain ka eile FIFA 13 kätte xboxi peale. Reaalsem igatahes mängida, kui FIFA 12't.
Alustasin Motherwelliga ja hetkel esimesed 4 mängu - 4 võitu. Raskustase esimene mäng oli professional, et harjuda, edasi World Class.
Eks näis, mis saama hakkab. Loodan liigavõitu ja CL saada järgmine hooaeg. Laenuga võtsin kluppi: Varane, Macheda ja Pogba.
Taktika on 4-4-2 diamond wide. Ojamaa 4 mänguga 5 väravat löönud. Müüsin mitu mängijat maha ka. Kirjutan uuesti, kui hooaeg läbi.
Kommentaar
-
Managementi pool võiks ka järgi arenedaAlgselt postitas ShatAp Vaata postitustSain ka eile FIFA 13 kätte xboxi peale. Reaalsem igatahes mängida, kui FIFA 12't.
Alustasin Motherwelliga ja hetkel esimesed 4 mängu - 4 võitu. Raskustase esimene mäng oli professional, et harjuda, edasi World Class.
Eks näis, mis saama hakkab. Loodan liigavõitu ja CL saada järgmine hooaeg. Laenuga võtsin kluppi: Varane, Macheda ja Pogba.
Taktika on 4-4-2 diamond wide. Ojamaa 4 mänguga 5 väravat löönud. Müüsin mitu mängijat maha ka. Kirjutan uuesti, kui hooaeg läbi.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Oeh, kui imelik. Mängisin Career Mode'is võrdlemisi olulist liigamängu, kui juhtus midagi sellist, mida ma FIFA-s pole kunagi näinud. Ja kaks korda järjest!
Ehk siis mängisin üsna kaitsvalt ning söötsin pressi alla sattudes kaitsjaga palli väravavahile. Väravavaht jooksis pallist aga kuidagi mööda või üle ning lasi söödul väravasse veereda - omavärav ning oi-oi kui vihane mina olin - seis oli nüüd 0:2 minu kahjuks.
Palli lahtimängimise järel läksin ründesse, vastaste kaitsja sai palli kätte ning söötis omakorda enda väravavahile, kes käitus seejärel peaaegu identselt minu puurivahiga - jooksis söödust mööda ning lasi palli omakorda oma väravasse. Sellel hetkel ei olnud ma isegi väga rõõmus - rohkem nagu selline WTF-moment. Varem pole mina selliseid omaväravaid oma mängudes üldse kogenud.
Leidsin YouTube'ist suhteliselt sarnase värava, kui keegi soovib, saab siit idee kätte, kui kirjeldus midagi segaseks jättis. Tuletan meelde - kuueminutiliste poolaegadega juhtus see kaks korda kolme mänguminuti jooksul.
Newton Heath 1878
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar