Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper NBA 2012/13

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas SDK Vaata postitust
    Selge see, et punkt nr1 tekitab kõige rohkem vastukaja. Minu arvamus on, et 9-20 meeskonnad võrdselt loteriisse paisata ei muuda passiivsuse osas midagi. Sest olgem ausad, siin liigas on manageridel suhtkoht kaks eesmärki: kas võit või siis tiimi rebuildimine. Võtta nõrgematelt ära need lisa loosipallid ja eeldada, et kõik hakkavad hullult rabelema, et 9. kohta saada... soovunelm pakun. Pigem võib nõrgematel tekkida käegalöömise tunne, kui aastaid jutti tabeli lõpus ja ka loteriiga ei vea.

Kui tahta passiivsust kaotada, siis peaks millegi sisulisemaga välja tulema kui "lükkame kõik POst väljajäänud võrdselt loteriisse".
    Mida rohkem ma sinu postitusi loen, seda enam hakkab mulle tunduma, et keegi paiskab emotsioone, aga süüvida väga ei viitsi. Vabandust, kui ainult mulle nii tundub. eised vastanud on nagu aru saanud mida mõtlesin ning vastavalt sellele ka vastanud. See polnud nüüd rünnak, ära postita kohe vastust.
    Esiteks oli mu postitus teemal "mis on passiivsus?". Teiseks kui loed läbi reeglimuudatus ettepaneku uuesti, siis näed et ma ei maininud kübetki pallide äravõtmisest. Kolmandaks ei räägitud POst väljajäänute võrdselt loteriisse viskamist. Ning neljandaks ma palusingi sisulisi ettepanekuid, mis muudaks passiivsust. Kõik muutmisettepanekud olid minu poolt ju põhjendustega miks. Ma ei teinud nalja pärast muutmisi. Seetõttu küsisingi siin, et mis krdi moodi reguleerida seda "passiivsust" ning reeglites kuidas aidata kaasa ühtlustumisele ja meelega kaotamise vältimiseks.

Kommentaar

Mina ntx vastasin, et mina olen kõigi pakutud muudatustega nõus.

Kommentaar

Trade`id ja add/drop funktsioon avanevad liigas hooaja algusega NBA`s.
        Hooajavälised traded on lubatud vaid 1-31 august.
        Erinevalt eelmistest aastatest sai meil draft kiirelt läbi ning avasin liigas hooaja varakult. See aga ei tähenda, et NBA hooaeg on avatud. Veidi kannatust.

Kommentaar

Tuletan veel korra meelde, et kokkutulek toimub sel laupäeval 27.okt Pärnus jne kõik jutud.

Kommentaar

Nii hääletus on lõppenud ning tibud loetud.
            Saatsin kõigile uued reeglid, kui keegi neid ei saanud, siis andke mulle teada oma uus email aadress. Oleksin tänulik, kui keegi paneks need ka kodukale üles. Tulemustest: Viis inimest ei vastanud ja viis olid erapooletud kõigis küsimustes. Kõik küsimused saavutasid vastanute osas "jah" ülekaalu (esimeses oli see ülinapp). Seitsmenda punkti ehk loobumisel uute manageride valimise jätsin samaks, sest seal oli enamus erapooletu ning kuna ise küsisin kas muuta, siis polnud ka ettepanekut kuidas muuta. Üldiselt see punkt ju polnudki probleem.
            Uued reeglid hakkavad kehtima alates tänasest. Palun kindlasti reeglid ülelugeda. Vabandusest, et ma ei teadnud, uuel hooajal ei piisa. Muutus ka draftide trademise aastate võimalikkus, mis nüüdsest on 2. See juba puudutab siin soovitavat trade`i.
            Seega veelkord tutvuge reeglitega.

Siia ma rohkem enam ei postita, sest aeg on kolida üle liigalehele.

Kommentaar

Kuna paluti hääletustulemuste avalikustamist, siis loodan et keegi pole vastu oma arvamuse jagamisel ning tulemused on siin:

Vastuseid ei saatnud: Rashaun, Viljandi Paadipoisid, Lihula RööbasPuudlid, Laagri MDE ja KK Kikkis Nibud.
              Absoluutselt erapooletud olid:Rääma Õlid, Kopli Kurjad Koprad, The Revenge, Nõmme Uskumatud ja BC Pärnu Tellis

Seega hääletas kokku 15 inimest ja seekord polnud erapoolsed hääled passiivsed vaid kõigega nõus või vastu.

Järgnevalt siis ülejäänud hääletanute jah/ei/erapooletu hääled punktide kaupa

1. jah:Külatanuma Dünamo, BC Nautilus, Spordi Magic, Nocturn, FC And One/ ei:Fastbreak, Paide Pahtel, Pärnu Põlvpüksid, Lords of the Pärnu/ erapooletu Silverman. (5/4/1)
              2.jah:Külatanuma Dünamo, BC Nautilus, Spordi Magic, Nocturn, FC And One, Silverman/ ei:Fastbreak, Paide Pahtel, Pärnu Põlvpüksid, Lords of the Pärnu/ (6/4/0)
              3.jah:kõik
              4.jah:kõik
              5.jah:kõik
              6.jah:Külatanuma Dünamo, BC Nautilus, Spordi Magic, Nocturn, FC And One, Fastbreak, Lords of the Pärnu/ ei: Paide Pahtel, Pärnu Põlvpüksid/ erapooletu Silverman. (7/2/1)
              7. nagu juba ütlesin, siis see küsimus jääb muutmata, sest keegi ei pakkunud lahendit kaasaarvatud ma ise.
              8.jah:kõik

Sellised siis tulemused. Nagu näete, siis kahes esimeses punktis ülitasavägine seis, aga seekord otsustasin lihthäälte enamuses. Kes ei vastanud süüdistage ennast, aga saatsin "miljon" kirja palvega vastata. Siit siis mõtteainet mis on passiivsus
              Kas neist ka mingit tolku on selgub kevadeks. Kindlasti tahaks põhihooaja lõppedes käivitada arutelu mida muuta paremuse suunas.
              Edu kõigile tänastes liigadraftides ning proovin oma esimesel commishi hooajal hoida korda

Kommentaar

Kokkutuleku logistika osas - minuga tulevad varavalges juba Pärnu poole neli manageri Jako, Alar, Urmo ja Ardo. Talvekummid ruulivad!

Kommentaar

Lisaks tahaks kiita uut commishit veenvalt ohjade haaramises ja segaduses korra loomises. Hea töö - võtame kindlasti sinu terviseks homme õhtul!

Kommentaar

Teavitan soovist Keeper liigas oma tegevus lõpetada ning amet maha panna.
                    Juhendan seal meeskonda Fastbreak.
                    Kõik, kes soovivad tiim üle võtta, palun anda siin foorumis märku.

Kommentaar

Algselt postitas agent47 Vaata postitust
                      Teavitan soovist Keeper liigas oma tegevus lõpetada ning amet maha panna.
                      Juhendan seal meeskonda Fastbreak.
                      Kõik, kes soovivad tiim üle võtta, palun anda siin foorumis märku.
                      minamina (mida see tähendab?)

Kommentaar

Andke mu meeskond tagasi, täiesti kohutav vaatepilt - minu meeskonna koosseisus Telfair, Will Bynum, Gustavo Ayon... Ja vabade agentide seas Livingston, McGuire - ussskumatu

Kommentaar

Tean, et oma soovi on avaldanud ka meistrika võistkonna The Express manager. Ootaks siia temagi sooviavaldust. Aga andke kõik soovijad teada.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                            minamina (mida see tähendab?)
                            pmst saaksid teoorias Kussale koha kätte näidata kuidas üks õige tiimi ehitamine käib aastate jooksul

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                              pmst saaksid teoorias Kussale koha kätte näidata kuidas üks õige tiimi ehitamine käib aastate jooksul
                              Tavai. Mina tahan endiselt Kussale koha kätte näidata.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                                Tavai. Mina tahan endiselt Kussale koha kätte näidata.
                                no lao siis õunad ette, mille pealt me otsustada saaksime.

Kommentaar

Working...
                                X