Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper NBA 2012/13

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

aga ta laob ju iga postitusega õunad letti

Kommentaar

Nibud eelistavad Mõnu.
      Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
      "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Andke teada oma eelistustest siia või mulle mailile

Kommentaar

Olen The Express'i manager ja olen ka huvitatud keeper'i liiga kohast

Kommentaar

Hea küll. Mulle väga meeldib jäähoki ja seepärast mulle meeldiks proovida samamoodi meeskonda üles ehitada. Minu lemmikud on Pavel Bure, Pavel Gonchar ja Pavel Gretzky. Esmalt tuleb leida 3. valikuna draftist kõige vingem mängumees ever, siis lasta tal jalg murda, et ta ei laamendaks nii palju, et saada loteriimeeskonnaks. Seejärel tuleb temaga pikalt tülis olla, aga tuua talle kõrvale pikkade kätega kaitsespets, kellest keegi midagi ei tea, kuna ta on mingist perssekukkund linnast pärit ja kehvast koolist. Seejärel tuleb tuua jalaluumurrust paranenud djüüdile hea enforcer kõrvale, ajada teda veel vihasemaks Jugoslaavia parima venna tagaajamisega, aga lõppkokkuvõttes olla ikkagi dünastia juht, mis lõpuks minu enda jonnimise pärast jubeda tüliga lahku läheb.

Apple'i toodangut ei kasuta.

Kommentaar

Tõstan käe - Mõnuagent 007 - poolt!

Kommentaar

Ma olen erapooletu selles küsimuses.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                  Ma olen erapooletu selles küsimuses.
                  Villain list:
                  1. Evan Turner
                  2. Aramis

Kommentaar

Fantasy league or popularity contest?

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust
                      Fantasy league or popularity contest?
                      Ja mina lootsin, et beauty contest

Kommentaar

Ega see ei ole lihtne teema - sama libe maastik nagu poliitikas. Dannar ütles korra discgolfi asemele discogolf ja läks mul kohe erapooletute listi. Väga ettevaatlik tuleb olla.

Kommentaar

Nii liisk on langenug ning seekord võitis Mõnuagent. Ootan sinu maili, et võiksin sulle meeskonna anda. Express ära heida meelt. Oled ootelistis hetkel ainus.

Kommentaar

Suuga teeb Mõnu suure linna. Selles ei kahtle keegi. Vaatame kas ta suudab nüüd ka ühe mitte nii heal järjel franchise aastatega esiteks kasvõi PO-sse tirida Edu igatahes!

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                              Suuga teeb Mõnu suure linna. Selles ei kahtle keegi. Vaatame kas ta suudab nüüd ka ühe mitte nii heal järjel franchise aastatega esiteks kasvõi PO-sse tirida Edu igatahes!
                              Mul on kolme-aasta projekt! Ehk panustan Doronini tulekusse.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                                Mul on kolme-aasta projekt! Ehk panustan Doronini tulekusse.
                                Kolme aasta projekt oled sina ise. "Hall kardinal" koondab endale ustavad jõud ennast ümbritsema ja siis lutib trade'ga teid ära, teid rumalaid lambukesi.

Ehk - head aega JaVale.

Kommentaar

Working...
                                X