aga ta laob ju iga postitusega õunad letti
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Triobet Keeper NBA 2012/13
Collapse
X
-
Hea küll. Mulle väga meeldib jäähoki ja seepärast mulle meeldiks proovida samamoodi meeskonda üles ehitada. Minu lemmikud on Pavel Bure, Pavel Gonchar ja Pavel Gretzky. Esmalt tuleb leida 3. valikuna draftist kõige vingem mängumees ever, siis lasta tal jalg murda, et ta ei laamendaks nii palju, et saada loteriimeeskonnaks. Seejärel tuleb temaga pikalt tülis olla, aga tuua talle kõrvale pikkade kätega kaitsespets, kellest keegi midagi ei tea, kuna ta on mingist perssekukkund linnast pärit ja kehvast koolist. Seejärel tuleb tuua jalaluumurrust paranenud djüüdile hea enforcer kõrvale, ajada teda veel vihasemaks Jugoslaavia parima venna tagaajamisega, aga lõppkokkuvõttes olla ikkagi dünastia juht, mis lõpuks minu enda jonnimise pärast jubeda tüliga lahku läheb.
Apple'i toodangut ei kasuta.
Kommentaar
-
Villain list:Algselt postitas Aramis Vaata postitustMa olen erapooletu selles küsimuses.
1. Evan Turner
2. Aramis
Kommentaar
-
Ja mina lootsin, et beauty contestAlgselt postitas skint Vaata postitustFantasy league or popularity contest?
Kommentaar
-
Mul on kolme-aasta projekt! Ehk panustan Doronini tulekusse.Algselt postitas SDK Vaata postitustSuuga teeb Mõnu suure linna. Selles ei kahtle keegi. Vaatame kas ta suudab nüüd ka ühe mitte nii heal järjel franchise aastatega esiteks kasvõi PO-sse tirida
Edu igatahes!
Kommentaar
-
Kolme aasta projekt oled sina ise. "Hall kardinal" koondab endale ustavad jõud ennast ümbritsema ja siis lutib trade'ga teid ära, teid rumalaid lambukesi.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul on kolme-aasta projekt! Ehk panustan Doronini tulekusse.
Ehk - head aega JaVale.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar