Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fantrax draft 2018/19

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Masterplaan oli hooaja algul hea - TAA ja Robbo, aga nüüd on ikka täiesti pekkis juba.

Leave a comment:

• moya
    replied
    Järgmises voorus siis Leedsil ja Southamptonil kaks mängu.

Leave a comment:

• moya
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Siin liigas Tottenham võitis (ühe mängu)!
    gg, ilm ja plats olid kehvad ja mängijad väsinud/läksid mütsiga lööma ja VAR tegi ülekohut...

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Siin liigas Tottenham võitis (ühe mängu)!

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ma pean vist jälle Richarlisoni kupeldamisega ähvardama - laseb ülejäänud satsil enda töö ära teha. No good. Flora ootab!

Leave a comment:

• moya
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Vahetused ikka toimuvad normaalselt see voor? Või nt. siis ei juhtu mingeid vahetusi, kui tiimi peale kokku 11 mängu kirjas on?
    Kõik on ikka samamoodi - algrivistuses 0 mänguminutiga mängija vahetatakse välja. Nii et, ära muretse, Auba 43 punkti ei lähe sul kaotsi

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Vahetused ikka toimuvad normaalselt see voor? Või nt. siis ei juhtu mingeid vahetusi, kui tiimi peale kokku 11 mängu kirjas on?

Leave a comment:

• moya
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    moya vahetas enne mängu Johnstone'i De Gea vastu. Hea käik!
    See oli mõeldud sinu AWB vastukaaluks, aga oleks pidanud ikka Johnstone'i juurde jääma - miinus kaheksa punni kokkuvõttes.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    moya vahetas enne mängu Johnstone'i De Gea vastu. Hea käik!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    moya on meie liiga Man City ja Mõnu on täna Spurs
    No ma saan aru, et foorumis solvamine on popp, aga kuskil on siiski ka piir

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    moya on meie liiga Man City ja Mõnu on täna Spurs

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Eks seal vaja vaadata, kelle vastu need mängud on. Teinekord mõnele mängijale, klubile mõni sats istub lihtsalt. Teine asi on veel muidugi see, et kui vaatad kalendrit ette (kusagil tabeli keskel olles ma sellega ei tegele) ja näed, et näedsa Grealishil varsti kahemänguline voor, siis pakud mingi laheda vahetuse välja.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Millepärast FT sel hooajal ei näita, kui mõnel satsil on kaks mängu?
    mõtlesin, et võiks ka toppida tiimi Burnley ja Fulhami vendi täis, aga points per game vaadates toob Ashley Barnes sama palju punne kahe mänguga kui Bamford ühega, seega vist pole mõtet?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas moya Vaata postitust
    seda saab vaadata team roster>schedule - period alt. Aga jah, live scoringus võiks see olla märksa konkreetsemalt välja toodud kui vaid players/minutes remaining tiimi nime all.

tegelikult kuna tulemas on veel mitmeid topeltvoore ja pooltühje voore, siis mul oleks vist mõttekas riputada liiga esilehele vastavasisulisi teateid.
    level the playing field!

Leave a comment:

• moya
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Millepärast FT sel hooajal ei näita, kui mõnel satsil on kaks mängu?
    Seda saab vaadata TEAM ROSTER>Schedule - Period alt. Aga jah, LIVE SCORINGus võiks see olla märksa konkreetsemalt välja toodud kui vaid players/minutes remaining tiimi nime all.

Tegelikult kuna tulemas on veel mitmeid topeltvoore ja pooltühje voore, siis mul oleks vist mõttekas riputada liiga esilehele vastavasisulisi teateid.

Leave a comment:

Working...
X