Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fantrax draft 2018/19
Collapse
X
-
Masterplaan oli hooaja algul hea - TAA ja Robbo, aga nüüd on ikka täiesti pekkis juba.
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSiin liigas Tottenham võitis (ühe mängu)!
Leave a comment:
-
Ma pean vist jälle Richarlisoni kupeldamisega ähvardama - laseb ülejäänud satsil enda töö ära teha. No good. Flora ootab!
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustVahetused ikka toimuvad normaalselt see voor? Või nt. siis ei juhtu mingeid vahetusi, kui tiimi peale kokku 11 mängu kirjas on?
Leave a comment:
-
Vahetused ikka toimuvad normaalselt see voor? Või nt. siis ei juhtu mingeid vahetusi, kui tiimi peale kokku 11 mängu kirjas on?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustmoya vahetas enne mängu Johnstone'i De Gea vastu. Hea käik!
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustmoya on meie liiga Man City ja Mõnu on täna Spurs
Leave a comment:
-
Eks seal vaja vaadata, kelle vastu need mängud on. Teinekord mõnele mängijale, klubile mõni sats istub lihtsalt. Teine asi on veel muidugi see, et kui vaatad kalendrit ette (kusagil tabeli keskel olles ma sellega ei tegele) ja näed, et näedsa Grealishil varsti kahemänguline voor, siis pakud mingi laheda vahetuse välja.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMillepärast FT sel hooajal ei näita, kui mõnel satsil on kaks mängu?
Leave a comment:
-
Algselt postitas moya Vaata postitustseda saab vaadata team roster>schedule - period alt. Aga jah, live scoringus võiks see olla märksa konkreetsemalt välja toodud kui vaid players/minutes remaining tiimi nime all.
tegelikult kuna tulemas on veel mitmeid topeltvoore ja pooltühje voore, siis mul oleks vist mõttekas riputada liiga esilehele vastavasisulisi teateid.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMillepärast FT sel hooajal ei näita, kui mõnel satsil on kaks mängu?
Tegelikult kuna tulemas on veel mitmeid topeltvoore ja pooltühje voore, siis mul oleks vist mõttekas riputada liiga esilehele vastavasisulisi teateid.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: